Pepenasi de iulie - august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Nati spune:
Salutare fetele,
Ce mai faceti voi?
Noi suntem bine, cam nedormiti, dar bagam cafele la greu si repetam de doua ori sa fim siguri ca ne intelegem
.
Matei e un santajist deja, in brate e foarte vioi, cumintel,....eee da cand vede ca vreau sa-l pun in scaunel se arcuieste si incepe cu tambita.
In rest e ok.
Sun, mey mama draga, da eu parca aveam impresia ca noi astea din Tulcea suntem mai "nesimtitoare"
la atacuri si la invinuiri.
Eu te inteleg perfect prin ce ai trecut cu Thea, si iti spun sa pui totul la spate, cine nu are treaba si probleme sa-si faca la ei acasa, sa lase pe altii in liniste.
Tu stii cel mai bine cat de grijulie ai fost in sarcina, nu ar trebui sa te afecteze ce spune unul si altul.
Ai grija de tine, si sa treaca dermatita rapid.
As mai scrie da plange juniorul.
Pup you all!
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Carmenela spune:
Sara buna fetele,
ca mai faceti dragelor? Vad ca produceti capitole pe banda rulanta... Mda......Bravos, natiune...
Multam fetele pentru urari, sunteti scumpe ca v-ati adus aminte de noi... Noi suntem ceva mai bine...adica io, ca fii-mea e tot timpu' bine... O calesc zilnic, mai am putin si o scot cu slipul la o piscina, ca sa reziste la frig. Tavi zice ca o sa vorbeasca direct in ruseste...

![]()
![]()
Saptamana viitoare mergem sa facem Rotarixul.... Abia astept...
Cu diversificarea, desi e devrmee sa vorbesc de asa ceva...eu voi astepta pana la cel putin 5 luni. As astepta si mai mult, insa e posibil sa fie nevoie totusi sa manance ceva mai..solidcand om pleca la operatie. Inca nu stiu exact unde vom merge, vestea buna e ca avem de ales intre Italia si Elvetia. Astept cat mai multe informatii si apoi vom lua o decizie..
Sa pup cateva fete dragi sufletului meu.....Sor'mia virginic-a, Irlandeaza nebun-a, Mada regasit-a, Sunulina echilibrat-a, Narcisa bland-a, Capri prietenoas-a, Gini duioas-a, Tibe (moama, abia astept sa praduiesc magazinul tau)sexioas-a, Ancalaura eroin-a, Rontzy serioas-a, si pe toate celelalte, ca daca ma apuc sa va scriu pe toate....nu mai ies de aici...
Cam atat de la noi. Suntem arround... Cand nu cetesc, am spionii mei, fitzi fara griji, stiu tot ce se intampla...
Mi-as da si io cu parerea in fro doo chestii.....dar ma tem ca declansez neshte frustrari, si nu e treaba mea sa fac asta. Si asa apar rar, ar fi culmea sa mai supar si pe cineva...

No, va pup pe toatili so va doresc zile si seri minunate si linistite
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
monalac spune:
incep prin a i spune lui sun ca mi pare rau ca i s au adus asemenea acuze.stiu cum e sa ti spuna cineva ca e vina ta pt ca ai copilul intr un anumit fel.si chiar daca am avut candva niste schimburi de replici mai neprietenoase,stiu ca sun e o mama minunata si un om sufletist.
ANKA,n am spus niciodata ca nu ti apreciez sfaturile.numai ca s a ajuns la un punct in care n am mai suportat sa mi se spuna ca eu sunt de vina pt ca am un copil rasfatat.tu insasi ai spus ca nu ai povestit [si nici n o vei face,] despre problemele elizei.pot sa te intreb de ce?poate ca ai inteles[ si bravo tie] ca vei fi judecata sau ca ti se va spune ceva ce te va durea.
ma intreb cate dintre voi au povestit aici despre viata lor privata,cate s au mai descarcat,asa cum am facut eu,pe acest forum.
uite,kimmy de ex, a suferit o deceptie,dar ea a ales sa nu povesteasca.probabil a vazut ca se dau verdicte mult prea repede.
eu n am spus niciodata ca nu voi face nimic ca sa l schimb in bine pe cris.am spus doar ca n am bani sa l duc la psiholog la bucuresti.
ARIADNABR ma acuza ca nu sunt constanta in ceea ce spun.sunt constanta,dar mi e jena sa tot repet ca nu am bani,atata tp cat aici se vorbeste de vacante in strainatate si de menajere.
sa nu credeti ca sunt invidioasa.eu sunt fericita ca suntem sanatosi
nici nu vreau sa repet la nesfarsit ca banii ne ajung la limita sau ca de ex,desi tb sa ma duc la control la buc de acum 2 sapt n am facut o din lipsa banilor.
probabil ca l am rasfatat pe cris mai mult decat era necesar,poate pt ca am avut o sarcina cu probleme si mi l am dorit atat de mult.
am invatat multe din ceea ce mi ai spus si incerc sa aplic unele lucruri,am citit tot ce ai scris la nazdravani despre cum au decurs sedintele la psiholog cu eliza.
Caprioara spune:
Ooooo, duamna Carmenela, era si timpul sa treceti pe la noi
.
pe fita cea calita! Sa creasca mare si sanatoasa! Si ce cuminte iesti duamna, auzi, sa nu superi pe nimeni
! Pai pe mine m-ai suparat deja, ca apari asa rar, daaaa? Tinem pumnii sa ai o oferta mai beton ca alta, sa fie greu de ales de bune ce or sa fie toate
!
Si zici ca ai spioni
? Bai, e o adevarata conspiratzie aici
.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Bai, am urmatoarea bromblema: lu fimea ii intra parul in ochi
. Ce sa fac??? Stiu ca e de ras, da mi-e teama sa-i pun clamitze de acum, sa nu se raneasca in ele. Iar de tuns, parca stiam ca nu se tunde pana la turta (adeca 1 an; desi asta e o superstitzie, pana la urma, muuu
?).
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
Mona, din pacate nu ar avea nimeni cu ce sa ma acuze, si sincer, tare as mai vrea! Pentru ca problema Elizei nu este una de comportament sau de dezvoltare...
Prefer sa nu detaliez pentru ca as putea face rau copilului meu, si nu mie...
Pentru ca daca eram eu vinovata de asta, as fi stiut ca pot repara.
Cum nu sunt eu responsabila, nu stiu nici cum pot repara.
Cam asta e.
Carmenela spune:
Capri, nu te plange ca io vorbesc cu o duamna abimami pe mess....si credeam ca iesti tu....![]()
![]()
![]()
Si da nene.....conspiratie in toata regula. Nik nu imi scapa....
Si dupa cum ma stiti cu toatele..... sunt o blanda si o diplomata.....si nicidecum o certareata....asa ca am ales calea netezita....sa nu supar pe nimeni.
Na, ca ti-am zis-o.
Pup ca exagerez deja cu atatea mesaje...
PS, Capri...da, i-am injurat pe unguri.(ca tot ma laudai cu blandetea si diplomatia...)
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
pica1 spune:
Caprioara ai incercat sa ii pui Ilincai bentite? Ce-i drept eu am vazut la fetite de varsta ei bentite, dar pt a ascunde chelia...dar cred ca tu puti sa le folosesti pt Ilinca in scopul in care au fost facute, sa tina parul....![]()
. Daca nu iti recomand motul din varful capului ![]()
![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
ariadnabr spune:
Mona repet, eu nu te acuz, observ. Daca nu ai bani spui si gata. De ce jena? Ai cumva impresia ca altii au asa de multi? Or fi, nu zic nu, dar aici n-am vazut pe nimeni sa judece pe altu' dupa masura buzunarului! Si asa cum tu nu ai, nici cele care au, nu trebuie sa se jeneze sa vorbeasca deschis despre subiectele astea pt ca tu nu ai. Exista carti, exista documentatie, exista site-uri care ti s-au dat, n-ai facut efortul de a rezolva problema. Asa cum ti-am mai spus si in mesajul anterior, totul depinde de tine. Una e sa fie un copil iubit, si alta e sa fie un copil iubit si iesit de sub control! Stiu ca e greu sa fii dur cu inima ta, dar in cazul lui trebuie! Trebuie sa doarma singur, trebuie sa invete ca nu poate primi totul de fiecare data cand vrea el, trebuie sa inceteze sa mai dea in bb si in tine!!! TREBUIE! Toate astea se pot rezolva si fara sa psiholog, uite exista o carte pe mail-ul comun despre psihologia copilului, de ce n-o citesti? Eu am citit-o si sa stii ca inveti multe chestii din ea, si am descoperit fff multe greseli pe care eu le faceam cu Sonia. Ai cumva impresia ca noi nu ne iubim copii? Ba da, mai mult decat orice, dar tot nu accept sa ma loveasca (si sa nu crezi ca n-a incercat!!), nu accept sa nu aiba maniere, nu accept sa las prioritatile mele la o parte si sa ii cumpar ei o jucarie pentru ca vrea ea, nu...nu...nu...Judeca-ti copilul la rece, identifica problemele si ia-le una cate una si rezolva-le! Nici un copil nu e rau, nu exista asa ceva!
Iar despre Anka si Kimmy, sa stii ca nu de aia nu posteaza, iti zic eu, pentru ca stiu ce probleme au, nu posteaza despre problemele lor, pentru ca sunt unii oameni care prefera sa nu le stie toata lumea viata, si sa isi rezolve problemele in ritmul lor si in linistea familiei lor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia