Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 20
preda_vicky spune:
Iaca si de la mine ceva!
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!
Monica, va asteptam cu drag
.
Vio, fac si eu ce pot pe langa socrela
.
Va
cu drag pe toate. Cum noi facem Revelionul acasa, cred ca o sa-mi beau sampania pe forum
.
La Multi Ani Fericiti!
http://community.webshots.com/user/viki39
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet andre-ea tinem pumnii ![]() n-ai facut nici un exercitiu de intoarcere a lui bb cu capu'n jos? pe toatemonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. |
Bb e intors, da' nu conteaza ca-s taiata de prima oara si nu se baga dr. sa ma asiste la o nastere normala. Nici eu nu-s prea pentru.
Vio, merci!

Un an nou fericit si plin de bucurii!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
38+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Dory232002 spune:
Am intrat sa va urez si eu La multi ani!, cu bucurii, impliniri si multa sanatate.Anul 2009 sa va aduca tot ce va doriti.
Dory232002 spune:
Am citit cate putin din urma.
Mirela, un bb sanatos iti doresc si o sarcina usoara.
Cristina, condoleante pt. tatal tau.
Andreea, nastere usoara iti doresc
sirimie spune:
La multi ani!
Va dorim un an 2009 foarte bun!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Alinutzaa spune:
Dragele mele,
N-am prea avut timp de forumeala in ultima vreme, dupa ce trece vria asta cu sarbatorile o sa va si arat motivul.
Va pup cu mare drag pe toate si va doresc ca noul an sa fie cel mai bun an dintre toti cei care au fost si cel mai prost dintre toti cei care vor urma. Multa multa sanatate si toate dorintele sa vi se implineasca.
Gravidutelor le urez bebelusi sanatosi si nastere usoara. 

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
pe toate
AN nou fericit!
La multi ani! multa sanatate si numai bucurii

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
karligutza spune:
Sanatate si multi ani va dorim si noi odata cu trecerea in noul an!
La multi ani 2009!
karligutza
sunt mamica Adelutei