Rahova sau apropiere (50)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
alo...rahova, adunarea ![]()
hai ca e we...pe unde sunteti?
vicky
...creeed...ca-i place si alex adora sa vina la mien la scoala...si ruxi la fel ![]()
noi am fost astazi la ortodont cu alex fiindca a primit rezultatele de la radiografii, poze si alte teste a zis ca totule ste ok cu maxilarele numai ca el impinge cu limbuta in cei doi dinti din fata si aceea ies in afara...asa ca nu e nevoie de aparat cu sarme ci doar de unul din silicon(pe care sa-l poarte noaptea) si care o sa lucreze de fapt mai mult la limba...o sa o tina departe de dinti
toata povestea asta ne rupe la bani...dar macar sa aibe el dintii drepti ![]()
am fost si la control cu ruxi...a zis ca si in ro pastram celasi tratament...
cam astea-s vestile despre noi...va 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
Biscuiti de Craciun poate asa apareti ![]()
ce pregatiti bun?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Monica...io am aparut 

Ce bine arata biscuitii aia!!!!
De Craciun eu nu o sa pregatesc nimic si asta pentru ca o sa fim plecati. Plecam pe 25 la Fetesti, pe 26 plecam de la Fetesti spre Focsani si pe 28 venim acasa. Asa ca o sa fim "pune-te masa, strange-te masa". Dar imi scot parleala cand ma intorc ca vreau sa chem la masa prieteni buni si dragi si vreau sa fac papa bun. Dar bineinteles ca nu stiu inca ce.
In rest...nimic deosebit. Cumintei pe langa casa.
Andreea, lasa depresia. Ai tot ce ai visat, nu? 
Vicky sa iti traiasca zebrutele mici. Si mie tare imi placea la mama la servici. A fost laborant chimist si cand ma duceam la ea ma lasa sa ma joc cu toate eprubetele si substantele alea pe acolo. Eram sper incantata de fiecare data.
Monica tin pumnii sa iasa toata analizele bune. Si ai dreptate, important e sa aiba Alex dintii drepti.
Io ma intreb daca la noi se fac atatea teste peste teste inainte sa decida daca e cazul de aparat dentar si daca da de care si etc etc etc
Va pup cu drag pe toate 
Weekend frumos va dorim
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Alinutza, lasa ca papati numai bunatati pe-acolo pe unde mergeti si vorba ta ai timp sa pregatesti dupa aceea...

ref teste pentru aparat dentar...aici astia au o moda cu aparatele dentare(sunt tare mandri ca le poarta
si la 50 de ani au aparat pe dinti
) cred ca daca va arat ziceti ca-s nebuni
...cate teste i-au facut lui alex...o mapa intreaga de poze si radiografii cu schite luate de la cum s-a format craniul daca este egal format, cum sunt dezvoltate maxilarele toate cu date si repere pentru varsta asta...si cate si mai cate...ca intr-un final sa scrie ca doi dinti de sus(centrali) sa suna ca-s iesiti in fata din cauza ca se impinge cu limba in ei
dar...dr-ul zicea ca aceste cauze pot fi multiple ...una dintre ele putea fi chiar nedezvoltarea maxilarului asa cum trebuie...deci trebuia verificat ca sa stim exact cum stam... ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
, spre sfarsit de wk, ca acum am si calculatorm si net, dar si copil in vacanta!
Am mai facut putina curatenie, mai adaug ca socrela s-a apucat sa prepare fel de fel, si nu pot sa nu o ajut. Acum am in balcon carnati si leber, nu poti aerisi ca mori de
. Maine face sarmale si caltabosi, marti cozonacii...
Mai adaug ca m-am captusit cu o cistita de toata frumusetea
, azi-noapte mai aveam putin si chemam Salvarea, nu am pus geana pe geana, acum sunt zombie, dar am reusit sa tai 1 kg de rahat pt cozonac fara sa-mi tai unghiile sau degetele.
Va
cu drag, si vorbim maine mai pe indelete. Poate reusesc sa citesc din urma...
http://community.webshots.com/user/viki39
MIRCLAU spune:
hai buna seara fetelor
dupa o indelunga absenta am aparut.....am mai facut ultimele cumaparaturi si ultimele retusuri in casa la curatenie,acum sunt gata mai am de facut doar mancarica de maine
la serbare andu s-a descurcat destul de bine,i-a spus doamnei poezia la ureche
dar tinand cont ca a fost o nebunie generala cu tipete si urlete eu zic ca el s-a descurcat
,a primit primele cadouri de la mos craciun,cu toate ca eu nu prea inteleg cu venitul asta al lui mos craciun de 7 ori in 7 parti dar asta e ....ne adaptam
va doresc numai bine si va pupic pe toate

MIRELA mami de andreas nazdravan
violeta69 spune:
buna,
sunt si eu pe aici
....
azi am facut sarmalele
si gososi....si am mancat de nu mai pot,parca vreau sa pun la loc kg
...ca imi cad fustele de pe mine![]()
si cum nu mai facem sport pana la anu' sigur o sa se depuna
zilele urmatoare o sa fac si restul cand ma intorc de la serviciu...
sa aveti spor la treaba 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
Rahovistele toate sa aveti spor la pregateli
Eu azi intru in cozonaceala ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
violeta69 spune:
monica,bafta la cozonaci
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
multumesc vio
am intrat sa va rog daca puteti sa fiti alaturi de Emma cu o rugaciune
va multumesc
stiu ca ati fost alaturi de ea si altfel insa acum de asta are nevoie
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.