Rahova sau apropiere (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

LA MULTI ANI !!!!!! RUXITA sa fii sanatoasa si fericita
cam cu intarziere cu urarile dar ieri am fost fff ocupata
altfel suntem bine,azi avem serbare,andu este prezentatorul serbarii,el deschide serbarea ,el o inchide,sa vedem ce o sa faca daca nu s-o rusina
LEXI nu dai nici un semn???
va pupic pe toate si va doresc o zi buna

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
Mirela, bafta la serbare
vicky, imi pare rau...sper sa fie mai bine

azi am facut din nou analizele, dar abia pe 26 avem rezultatele...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Wow, Mirela, cum s-a descurcat micul prezentator?
Monica, si eu sper.
Eu sunt happy, aseara ne-am reparat calculatorul de acasa, asa ca acum o sa va pot citi/scrie si in wk.
Va , o zi minunata va doresc.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

fetelor ce-i cu linistea asta pe-aici?
pe toate
vicky...ce bineee....

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Va pe toate

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare tuturor!
Cred ca nici nu ma mai tineti minte.
Sunt acasa de aproape 2 saptamani, da' acum am si mai putin timp de calculator.

Pe deasupra eu am si un pui de depresie. Exista depresia antenatala, nu?

Uf, am ratat ziua Ruxitei. Monica, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si zglobie cum o stim!
Sanatate lui Alex! Sper ca e o simpla sperietura si atat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 36+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara fetelor mele dragi! ce sa fac? am fost tare suparata zilele astea pentru ca am fost oarecum bagata in sperieti cu Adeluta... Adeluta mea are un hemangiom (e ca o alunita pt.necunoscatori; e mititel ca o zmeurica).. e pe gat si e de tip strawberry in termeni medicali... pana aici nimic grav, stim exact cum a evoluat, ce e de facut/nefacut... insa mai demult i-am facut investigatii daca nu cumva are acest tip de hemangiom si "pe interior" .... asta insemnand ecografie transfontanelara si abdominala... la 7 luni nu era nimic; saptamana trecuta, intr-un control de rutina, am avut ocazia sa mai facem o ecografie si sa ni se spuna ca e ceva acolo in capsor si ca mai bine facem un RMN cerebral ca sa excludem orice suspiciune.... initial eu nu m-am panicat, nici nu ma gandeam sa fac RMN anul asta, sa lasam incolo pe ianuarie, insa discutand cu sotul si tot discutand si tensiunea mea tot crestea.. ce-am facut, cum ne-am invartit, am facut azi RMN-ul! ingrozitor chin pentru un copil de 1 an si 5 luni sa suporte sedarea/anestezia.. imi venea sa o iau de acolo si sa nu se mai atinga nimeni de ea, dar n-am reactionat asa pentru ca stiam ca trebuie sa facem asta ca sa ne lamurim. Si concluzia primara a fost ca NU ARE NIMIC! la RMN nu s-a vazut nimic din ce suspicionase ecografistul drept pentru care ni s-a luat o mare piatra de pe inima! Chiar daca am trecut prin tensiunea ca Adeluta ar putea avea ceva cand de fapt n-avea nimic, eu sunt totusi multumita, si nu il condamn in nici un fel pe medicul care ne-a facut ecografia aceea pentru ca intr-adevar atunci cand exista un hemangiom pe corp la exterior exista sanse ca astfel de hemangioame sa se regaseasca si pe diverse organe. Asa incat astazi am simtit ca fac POC de atata suspans si ganduri ce mi-au trecut prin cap... de la 'nimic' la tumori, operatii, spitale, chin, o groaza de bani si moarte inclusiv.... imi pare rau ca v-am facut capul calendar dar nici la momentul asta nu sunt mai relaxata... poate ca acum de fapt nu-mi vine a crede ca Adeluta n-are nimic! sunt fericita si pentru cat a suferit azi cu testele astea (3 incercari de pus branula, plus trauma de la administrarea anestezicului cand s-a speriat si a strigat saracuta intruna!... ) parca imi vine sa o iubesc inmiit! sa n-o mai cert ever! ceea ce de fapt nu se va intampla, caci na... o mai atentionez din cand in cand ce e bine si ce nu.... insa cand ma gandesc ca sunt multi copii care sufera, devin din nou lacrimogena, devin din noua moale si imi vine sa imi strang copilul in brate si sa zic DOAMNE, ce mult conteaza sa fie copilul SANATOS! Multumesc!

am mai avut si calculatorul stricat o vreme inainte de "stresul cu RMN-ul" si tot asa.... bine macar ca ma mai tineti minte! am eu grija sa nu ma uitati.... RUXITEI.... SA FIE SANATOASA si iubita si ea la randul ei sa fie dragastoasa cu toti cei care o iubesc! am citit pe ultimele pagini si mi-am dat seama ca asta s-a mai intamplat... in rest n-am retinut nimic!

va pup si va doresc o noapte buna!

p.s. Alinutza, (te rog frumos) contez pe tine sa ma suni atunci cand se mai organizeaza o intalnire cu fetele! sa nu care cumva sa o pierd.... te rog frumos sa nu ma uiti ca eu tot asa, cine stie ce mai apare si iar nu pot intra pe net... multumesc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Karli draga mea, imi pare tare tare rau ca ai trecut prin asa stres cu Adeluta.
Si sa stii ca v-a indrumat bine doctorul sa faceti o eco interna si bine ati facut ca ati facut-o. Piciul meu a fost operat de limfangiom (cam ceea ce este si hemangiomul doar ca limfangiomul se formeaza pe vasele limfatice) si inainte de operatie a trebuit sa ii vada plamanii, ca nu cumva, doamne fereste, sa aiba ceva si intern.
Si eu am simtit la fel ca si tine, cel mai important lucru este sanatatea copilului, restul...baloane de sapun. Ma uitam la copilul meu la reanimare cum dormea inca sub efectul anesteziei, intubat, cu masca de oxigen pe fata, cu branula in picior....si nu imi mai aduceam aminte si nu mai intelegeam ce si de ce fusese atat de important cu doar cateva zile inainte de m-am suparat pe el. Si nu imi doream decat sa se trezeasca din anestezie si sa il tin in brate (ca sa nu iti inchipui ca in spitalele noastre se face test pentru depistarea unei eventuale alergii la anestezic). Ma rog...a trecut.

Bine ca a trecut episodul asta urat la voi si bine ca Adeluta este bine. Va pup cu drag pe amandoua.

P.S. Stai linistita ca nu te uit cand o mai fi vreo intalnire! Deocamdata asteptam vesti de la Lexi care e in tara deja.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Karli, Doamne ajuta ca totul este bine, ma bucur din suflet si sa nu mai trebuiasca sa faceti niciodata asa ceva...ca s anu mai treceti prin sperieturi
Andre-ea ei cum sa fii in depresie cand urmeaza sa-ti tii printesica in brate, ai o minune de baietel si cate si mai cate bune pe lumea asta...capul sus mamico, totul o sa fie bine
Alinutza si pe voi
si nu in ultimul rand va multumim din suflet pentru urari
somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Salutare la fete!
Karli, Doamne-ajuta ca totul e bine! Un mare pt amandoua!
Eu lucrez dupa-masa azi, l-am luat si pe Dani cu mine, ca stiu cat de mult i place la mami la "vici".
Monica, si eu ma bucur, dar daca ma gandesc bine, nu voi avea loc de Dani la calculator.
Va , va doresc o zi frumoasa si un wk minunat.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput