***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 18
bretonica spune:
cita nesimtzire...te-ai calmat acum?...la mine nu a venit moshu...la voi fetizele??
bretonica spune:
aprilus...mai sunt si momente triste in viatza,normal...chestia e sa nu persiste..sa plece cu ziua..deja mi-am mai revenit..mult..maine ai sa vezi ca nu mai am nimic...vezi ca-ti simtzim lipsa...ne-au cam parasit toate..eu oricum sunt tot la dieta..incet incet ma usuc
Delphinas spune:
vezi sa nu te usuci de tot draga mea.
eu mi-am mai revenit...fac curatenie in baie la ora asta...
si desigur ca ma vopsesc...sa ii pice plombele lu mosh dimineata cand vine si ma vede
poze, Just Me
ambitioasa
Anuska spune:
Se pare ca nu-s singurul liliac de p-aici!
Pe mine ma exploateaza astia la servici!
Si eu nu mai am chef!
Intru in greva!
Hai ca ma duc sa scriu o scrisoare de la Mos Niculae in care sa o certe pe Ana ca nu prea e silitoare....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Delphinas spune:
BUNA DIMINEATA!!!!
A venit moshu???
la mine cred ca a venit, dar eram prea somnoroasa sa ma uit dimineata. dar a venit, m-am uitat acum.
moshu mi-a adus o cutie de bomboane superbe...o sa fac poze sa va arat. moshu asta a meu are un gust deosebit in alege bomboane pt cineva drag. numai cutii una si una. fremos.
acum va poftesc la
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
BUNA DIMINEATA!!!
Mimushel din pacate nu stie parintele despre ce m-ai rugat tu. oricum o sa mai intreb.
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas BUNA DIMINEATA!!! Mimushel din pacate nu stie parintele despre ce m-ai rugat tu. oricum o sa mai intreb. poze, Just Me ambitioasa |
BUNA DIMINEATZAAAAA
...tot numai noi doua...ce faci azi?...multzumesc oricum
Delphinas spune:
azi...program de lehuzeala...
eu si cu mine acasa...singurele...sotus`s e la serviciu.
oricum o sa ma interesez in stanga si in dreapta.
poze, Just Me
ambitioasa