***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 17
bretonica spune:
Prin nopti tacute,
Prin lunce mute,
Prin vantul iute,
Aud un glas;
Din nor ce trece,
Din luna rece,
Din visuri sece,
Vad un obraz.
Lumea senina,
Luna cea plina,
Si marea lina
Icoana-i sunt;
Ochiu-mi o cata
In lumea lata.
Cu mintea beata
Eu plang si cānt.
Delphinas spune:
BUNA DIMINEATZA!!!!!!
poftiti la cum vreti voi.
mimushel aici sunt...credeai ca am plecat undeva...chiar daca azi nu esti toata ziua eu iti spun CA TE MAI VEAU!!!!!
azi fac premierea...tie si mie...si eu dimineata aveam 90 cutare ca lacrima...
restu fetelor vad ca nu se mai inghesuie la dieta.
asta e, noi le asteptam cu drag
aida sper ca sunteti mai bine
anuska
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
ciao iubita......multzumesc de -ica...ma tot gindesc asa...nu ca v-a fi vina noastra ca nu ne mai intra fetele pe aici?..eu sper mult ca nu...doamne ce misto sunt din ce in ce mai slaba
...shi te mai veau si eu
...aidutza si de la mine multzi pupici
bretonica spune:
BUNA DIMINEATZA...
....
...aici ploua...dar ma simt asa de trista...l-am visat pe taticu(dumnezeu sa-l ierte)..de cind m-am trezit imi vine numai sa pling(mi-e asa de dor de el)
Delphinas spune:
uuuffff draga de ea... stii ca sunt alaturi de tine.
sa mai treaca macar un pic starea asta.
Citat: |
citat din mesajul lui bretonica BUNA DIMINEATZA... .... ...aici ploua...dar ma simt asa de trista...l-am visat pe taticu(dumnezeu sa-l ierte)..de cind m-am trezit imi vine numai sa pling(mi-e asa de dor de el) http://www.flickr.com/photos/bretonica/ |
poze, Just Me
ambitioasa
Brigit spune:
Neatza dragelor!
N-am mai trecut pe la voi ca nu m-am apucat de treaba.
Dar se poate asa ceva, vin si gasec o Bretonica tristutza si melancolica? Nu ziceai tu ca nu e bine sa fii "depre"? Inteleg durerea din sufletul tau...si imi doresc sa treci peste starea asta, ca nu iti face bine si-mai important decat orice-sunt convinsa ca si tatal tau ar fi dorit sa te stie vesela si optimista.
Delphinas, pai tu ba ma faci slabatura , ba ma inviti la dieta? Ia, hotaraste ce strategie de motivatie aplici cu mine.
April
Delphinas spune:
din punctul meu de vedere....nu ai ce slabi...decat oasele. asa ca shazi cumincioara si vezi-ti de trebushoarele tale.
dar daca tu vrei sa slabesti...loc e pentru toate ambitioasele.
decizia e a ta.
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
simt ca imi iau campii de nervi...cum sotu meu e mai rau decat un copil care inca mai crede in mos nicolae, logic ma duc sa-i cumpar ceva dupa ce a plecat el la serviciu. imi cumpar decolorant si vopsea de par, caci sotului mosu ii va aduce si neplacerea de a ma vopsi...si merg sa cumpar dulciuri...asa vine mos nicolae...cu dulciuri si fructe, hai o jucarioara, in cazu lui un gel de bierberit(inainte de a pleca la serviciu a tinut sa-mi spuna ca nu s-a bierberit ca i s-a terminat gelu) si acum imi spui???in fine....si la supermarket...aglomeratie cat china....lume disperata ca si mie dupa dulciuri pt copii. si eram intr-un loc cam stramt si un libidinos imputit se impingea in mine sa-i fac loc, dar vita impaiata nu vedea ca in fata mea mai era un copil mic. ma uit la el si ii spun ca nu ma pot evapora si mai e si copilu in fata mea...doar nu vrea sa-l calc in picioare sa treaca imputitu de el. baaaaaaaaaaa duhnea exrecabillll...si nesimtitu imi spune ca sa mai slabesc. ma uit la el si el imi repeta....atat mi-a trebuit. am simtit cum imi fierbe sangele in vene.
si nu am mai putut si i-am zis ca e un nesimtit. aude tipu de la paza si se uita la el. il pofteste frumos afara...asta scandal...ca ce el vrea sa cumpere...la care paznicu i-a spus simplu ca magazinul are dreptul de asi alege clientii. si l-a scos afara.
ma si nu mai pleca idiotu din fata magazinului...am crezut ca o sa ma urmareasca, dar din fericire a plecat pana sa ies eu.
poze, Just Me
ambitioasa