***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 11
bretonica spune:
FETELOR,AIDUTZA NOASTRA TRECE PRIN MOMENTE TOT MAI GRELE ..sa incercam sa-i fim si noi alaturi..aidutza scumpa sa stii ca noi suntem mereu linga tine,cu gindul,si cu sufletul...ma rog la DD,sa va de-a putere de a putea trece peste aceasta greutate...singurul lucru care il putem face e sa ne rugam si noi pentru voi...te pupam si te iubim...pup tare tare si mitzuca...in momente de astea lipsesc cuvintele cu tot-ul...
Lupta cu kg
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas stai ca te alerg eu de nu te vezi si o sa ai si tu 9x cat ai zice peste poze, Just Me ambitioasa |
...ALEARGAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...VREAU SI EU 9...
Lupta cu kg
Delphinas spune:
uite cum vin dupa tine.
aida Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza lor. o sa ma rog pt voi, pt fata voastra.
o sa pun pomelnic duminica daca merg la iasi la Sf Parascheva.
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
ok...mult ai mai stat pe la noi.
oricum de acum nu o sa mai fie loc de stat ca te alerg de nu te vezi...si cand o sa ne scrii o sa fii tot intr-o alergatura.
trebuie sa slabim!!!!
poze, Just Me
ambitioasa
queenye spune:
Buna
Delph, multumesc mult, deja ma simt mult mai bine cu 9.
Breto, sunt convinsa ca o sa ma si depasesti, vad ca te-ai apucat si de sala, te invidiez, si eu as vrea dar inca nu am timp.
Aida, va doresc multa multa multa sanatate si putere sa treceti peste greutati.
O zi buna fetele si sa aveti un weekend placut.Va pup si sa auzim numai de bine.
un buchet de floricele de la mine pentru fetele frumoase.
bretonica spune:
buna dimineatza si weekend placut
... ...poftitzi va rog...delphi,ce faci inca mai dormi?....Quee...in timp poate te v-oi ajunge...dar tare greu mai este...rabdare...rabdare...rabdare
AIDUTZA...DULCE pe tine si familia ta...
Lupta cu kg
bretonica spune:
spor la treburi......cam de mult nu v-am mai cintat nimic...hai sa va cint ceva si sa o tai la treburile casei
si acum gagicutzelor...
.....
Delphinas spune:
salut la lume...as vreau sa fi dormit la aia mimushel
am fost si am dus-o pe bunica la spital se simte tare rau si am internat-o. am stat de la 9.25 pana la 13.30 sa o interneze.
acum am duc si eu sa fac ceva de mancare pt sot ca se apuca de precum tiganu cand ii e foame.
aida sunt cu gandu la tine.
ne vedem mai acusica.
mimushel shi te mai veau
poze, Just Me
ambitioasa