***SUPERDIETA 33 ***
Raspunsuri - Pagina 10
Delphinas spune:
draga mea....mancarea e facuta de hat timp...mancata si evaporata. am gasit poze prin calculator si am zis sa va dau ceva de mancare. eu azi am zis ca nu mai ajung acasa sa bag ceva in gura. ma durea capu de foame de acum.
crezi ca alea sunt facute de mine? sunt achizionate draga mea, sau mai bine zis, sunt primite de pe la mesterii mei dragi. de fapt sporul casei e cumparat. e facut de copii institutionalizati la directia pt protectia copilului. si am dat bani pe ele. cred ca asa e facut. nu stiu...incearca.
poze, Just Me
ambitioasa
queenye spune:
helauuu
asa mult timp a trecut maiii, m-ati dat afara??? :P
vad ca randurile s-au subtiat rau aici.... ce au patit fetele?
...sper ca au si ele un motiv la fel de bun ca al meu pentru absenta, eu una am lipsit pentru ca m-am lasat de ....si nu mergea sa stau la pc fara asa ca am stat departe.
nu m-am lasat de dieta, asta a fost unul din motivele pentru care am ales sa renunt la fumat acum, altfel as fi bagat in mine diferite bunataturi si se ducea pe apa sambetei munca mea de pana acum.
de raportat nu am ce raporta, sunt tot la 56 pentru ca de cand nu mai fumez adica 2 saptamani, patesc un lucru ciudat, ma duc la..... si nimic. banuiesc ca asta e principala cauza in mentinerea greutatii.
va puuup si va astept la o cafea ca vad ca azi nimeni nu a facut ochi inca.
Delphinas spune:
Queenye nu te-am dat afara...esti pe listuta prietenelor pe care le asteptam sa mai vina pe la noi.
multumesc de
nu stiu ce s-a intamplat cu restu fetelor de la SUPERDIETA.
poze, Just Me
ambitioasa
queenye spune:
nu ma uitasem in lista..am zis doar asa, acum vad ca sunt la prietene. eu inca ma tin de dieta dar oricum am mult inaintea voastra adica sunt in saptamana 10, mai am 2 saptamani si termin schema B, totusi daca vrei trece-mi 9X, tu te ocupi delph de update la lista daca nu gresesc, da? am plecat de la 65 si am 56 ( stagnez de trei saptamani, probabil are legatura cu renuntatul la fumat...am auzit multa lume ca a luat in greutate din cauza asta, la mine, doamne ajuta, nu am luat dar nici nu am dat jos deloc, mai aveam un pic si intram in depresie acum cateva zile pentru ca mi-a fost greu sa ma tin de dieta in perioada asta si totusi m-am tinut....de atunci mananc numai salata de varza, mere si din cand in cand bag cate o bomboana d-aia fara zahar)
sper pana termin sa mai dau jos macar 2 kg altfel mai tin inca doua saptamani, poate poate se mai intampla ceva.
pup fetele
queenye spune:
Anuska, eu am o vecina care face sticle cu sporul casei si le vinde la manastire la Sinaia si din cate vad eu in sticla care mi-a daruit-o, ea face cu seminte fine si chiar macinate, daca pot spune asa....adica pune jos boabe de grau si apoi un strat de chimen, unul subtire de mei, altul mai subtire de mac apoi pune unul gros de cafea macinata, inca unul tot gros de malai apoi pune boia de ardei asta vine exact la jumatatea sticlei si nu e nici gros nici subtire, apoi vine iar mac fin fin de tot apoi iar cafea, malai si iar cafea, mei, chimen grau si la sfarsit boabe de porumb.
sticle foloseste de capy sau prigat iar pentru genul scurs cum ai spus tu, foloseste un fel de furculita de lemn cu doi dinti departati pe care o foloseste dupa fiecare strat pe care il pune in sticla.
nu am vazut-o exact cum face dar sper sa te ajute cu ceva.
Delphinas spune:
Queenye am executat cele 9x pt tine.
mimushel shi te mai veau...sper ca esti bine azi
anuska ai reusit cu sporul casei????
poze, Just Me
ambitioasa
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas SA VA TREZITI!!! CE E CU VOI??? BUNA BIMINEATA!!! poze, Just Me ambitioasa |
BUNA DIMINEATZAAAAA.......si bine v-am gasit...pe cele care le-am gasit...si ce zicetzi ca mai facetzi?ah,sa trecem la cafea....
..apriluuuuuus,deci ne mai bagi in seama din cind in cind....te asteptam mereu cu bratzele deschise...ma tot uitam ca QUEE are 9...cum sa fac sa o ajung din urma,ca eu am numai 7 si vad ca mai si stagnez de miercuri incoace...mmmmmh,trebuie sa fac ceva sa o ajung...queee de azi am sa o iau la fuga dupa tine,vreau sa te ajung in nr kilogramelor pierdute,deci imi dau STARTDE UNA SINGURA....delphiiiiiiiiiiiiiii
Lupta cu kg
Delphinas spune:
ai aparut si tu intr-un sfarsit...am crezut ca ma capiez pe aici singura.
ma aseara am mancat o salata de vazra rosie...si spre mare mea surprindere...nu m-am balonat si nici nu m-a durut stomacu...deci e de bine....azi la mine desigur ca am salata de varza rosie...
Citat: |
citat din mesajul lui bretonica BUNA DIMINEATZAAAAA.......si bine v-am gasit...pe cele care le-am gasit...si ce zicetzi ca mai facetzi?ah,sa trecem la cafea.... ..apriluuuuuus,deci ne mai bagi in seama din cind in cind....te asteptam mereu cu bratzele deschise...ma tot uitam ca QUEE are 9...cum sa fac sa o ajung din urma,ca eu am numai 7 si vad ca mai si stagnez de miercuri incoace...mmmmmh,trebuie sa fac ceva sa o ajung...queee de azi am sa o iau la fuga dupa tine,vreau sa te ajung in nr kilogramelor pierdute,deci imi dau STARTDE UNA SINGURA....delphiiiiiiiiiiiiiii Lupta cu kg |
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
stai ca te alerg eu de nu te vezi si o sa ai si tu 9x cat ai zice peste
poze, Just Me
ambitioasa