FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

'neata si o sapt. minunata va doresc!

draga ma Arina,astazi ar fi z14,inca nu a venit.Aseara m-a durut burta ca la ciclu,dar inca nu am nimic si astazi nu ma mai doare f tare,doar asa surd din cind in cind.In schimb am o stare naspa seara si am mai mereu un gust amar.Ieri z 13 de la ovulatie am facut un test ca m-a mincat si bineinteles e negativ.Acolo zicea ca tre facut in z 14,dar sunt f calma si relaxata caci sunt constienta ca sansele sunt mici de tot.
Am rezolvat cu programarea la dr. Dracea deci pe 10 martie ma duc indiferent ce o fi la Buc.
Sotul meu e bine,asa ca ii dau batai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

misa,iti tin pumnii strinsi....si nu uita chiar daca noua ni se pare imposibil ,dumnezeu nu uita si mai face si minuni ,noi trebuie sa speram

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Multumesc bytzi.
Treaba nu e buna,caci ieri nu mi-a venit,m-a durut burta mai rau spre seara,dar nimic.Ma gindesc sa nu fi facut vreo smecherie si sa ma dereglez caci am facut 2 injectii de progesteron,asa de control,ultima simbata.Astept.Stiu ca in max 5 zile dupa progesteron ar trebui sa vina.Sanii nu ma mai dor de loc,deci a fost durerea de inainte de ciclu.Acum imi doresc sa vina o data sa imi fac analizele.
Poate iarasi incep cu belele ca si in trecut ca ma las pagubasa.

arina,tu ce stii de progesteron???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Misa darling, ce sa zic?? Eu de la progesteron nu m-am dereglat, doar de la duphaston, mi-a intarziat vreo saptamana.
Ar trebui, intr-adevar, sa-ti vina la 5-6 zile de cand ai incetat progesteronul. Asa stiu eu, sper sa nu te dezinformez.
Sper din tot sufletul sa nu te fi dereglat.

Mie mi s-a reglat ciclul, cred ca intru usor-usor in normal. Mi-a venit la 28 zile si cred ca m-apuc si eu de hormonale dar de luna viitoare. Asta pt linistea mea personala.

Fetelor, nu mai face nimeni, nimic, la Sibiu?? Eu as vrea sa incerc o inseminare pe ciclu natural la Chicea, asta dupa ce rezolv cu colul. Deci in cateva luni...

Bafta maxima!
Arina

Mergi la inceput

arina,draguta de tine.Promta ca de obicei.
Voi lipsi 2 zile si am intrat sa iti doresc bafta.Chiar daca mai mdureaza nu m-am putut abtine.Abia astept sa iti faci programarea sa vad cit dureaza pina o obtii.
Eu deocamdata sunt off-topic aici,dar nu se stie niciodata ce intorsatura iau lucrurile.
Deocamdata daca tot a picat Gynera o iau de buna,mai ales ca mi-e mai usor cu drumul caci pot folosi si trenul nu doar masina.Ca sa nu mai spun ca mi s-a acrit de volan din mai de cind s-a imbolnavit sotu,basca saptaminal naveta la Iasi.

Sunt INCA curata ca lacrima,asa ca pina vineri(cind ma intorc) trebuie sa mi se hotarasca soarta.

Mergi la inceput

Misa, cum mai stai? Hai, da-ne o veste buna. Te rugaaaaam

Fetelor, nu mai 'misca' nimeni la Sibiu??

Va pup si s-auzim de bebei
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Eu am facut a doua IA pe 14 febr. Acum astept rezultatul.
Arina dr. Chicea face si IA fara stimulare daca vrei?Eu nu l-am intrebat,dar am avut impresia ca el recomanda mereu stimulare.Dupa tratamentele de stimulare trebuie facuta o perioada de pauza?

Mergi la inceput

Neata!!!
Am lipsit 2 zile,ieri am fost la Iasi pt analizele sotului si e bine si fiindca imi venise cm marti seara,am facut si eu analize.
Se pare ca nu am nici o sansa sa ramin natural pt. ca luna aceasta a fost ca la carte asa ca ramine sa fac fiv.Acum astept analizele,abia luni imi trimite prin fax o parte din ele si cel putin sunt f curioasa la hormonale cum stau.Puteam sa sun si sa intreb aseara,dar nu ma grabesc.
Am facut tot ce cse putea face,toti anticorpii,tot ce stiam eu ca e baremul maxim.M-a costat 1250 ron si ar mai fi culturile din col dar acelea am sa le fac la Buc.
Asadar acum abia astept sa vad ce o sa imi spuna dr. Dracea.Daca se mai incumeta cu mine sau nu!
Kitty hai vino macar tu pe aici cu o veste buna.
Arina

Mergi la inceput

Kitty, bafta multa, sper din suflet sa vii cu o veste buna. Habar n-am daca dr. Chicea face inseminare pe ciclu natural, eu am facut doar FIV cu el. Dar as vrea sa incerc sa fac pe natural o inseminare, o sa ma duc sa-i propun. Am capatat o oroare fata de tratamentele hormonale.
Misa draguta, sigur o sa-ti iasa analizele bine. Ma bucur pt analizele bune ale sotului. Astept cu sufletul la gura sa ne spui numai vesti bune de la intalnirea cu Dracea.

Va pup fetelor si va tin pumnii
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

kitty,te asteptam cu o veste buna,doamne ajuta...
misa,succes la dr Dracea si sa vii cu vesti bune

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput