FIV la Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Bytzi,imi pare rau pentru nereusita ta.Si eu as vrea sa ma indrept spre fiv in iunie cu dr, Chicea.Si eu am facut 2 inseminari nereusite si am decis sa nu mai pierdem timpul.
Deocamdata am facut analizele necesare pt fiv si urmeza sa le trimit la sibiu si sa ma programez. Tu cand vrei sa faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Buna, va salut pe toate fetele de pe forum si va doresc sa vi se implineasca ceea ce va doriti mai mult, adica un bebe.M-am programat si eu la dr. Chicea si astept cu nerabdare sa vad ce sanse am. In rest, va tin pumnii la toate.

Mergi la inceput

Nu e nimeni pe aici? Luni merg la prima consultatie la dr. Chicea si tare as fi vrut sa cer cateva pareri.De-acum am emotii si un nod in stomac.La voi cum a fost prima intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Daria,eu am fost la Dr. Chicea la o prima intalnire (in vederea unei inseminari doar)si pot sa-ti spun ca a fost ok,adica ne-a explicat multe chestii si am intrebat si noi pe indelete ce ne-a interesat.Am intrat mai tarziu cu o ora fata de ora cand eram planificati.
E un om foarte calm ,bland ,care te trateaza cu respect si intelegere.
Sigur iti va face o impresie buna.
Iti doresc mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Bafta,daria.La prima intalnire o sa ti se raspunda la toate intrebarile pe care le ai,dar e bine sa ai o lista facuta,ca de emotii s-ar putea sa mai uiti ceva.Dr. Chicea e foarte calm,iti raspunde la tot ce ai de intrebat.Sa ai la tine toate analizele facute pana acum.Dac a mai e nevoie o sa iti ami recomande analize,daca nu,iti face direct schema de tratament si stabiliti cand incepeti ce procedura ai de urmat.
Bafta si sa se lase macar cu nu bebe!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru faptul ca mi-ati raspuns. Acum astept sa treaca orele pana la intalnire. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Daria, nu ne spui nimic?
Cum a fost la "prima intalnire" ?

Mergi la inceput

Va salut din nou. Cum sa fie?...emotionant pentru mine...analizele sunt ok, mai trebuie sa fac ceva analize pentru hepatita si ce-o mai fi, mi-a dat niste ovule legate de faptul ca am avut o conizatie pe col si o cervicita, in rest astept sa vina cm si sa incep cu anticonceptionale o luna, apoi tratamentul de stimulare...Acum ce o vrea DD, ce sa zic. Sanse ar fi, pentru ca eu am 2 copii dar am fost asa de "desteapta" incat mi-am legat trompele la a doua nastere, deci probleme de fertilitate cred ca nu-s.Sunt curioasa cum va decurge totul din momentul in care incep tratamentul de stimulare,cum decurge monitorizarea? Voi ati gasit un ecograf in orasul vostru? Daca nu se pricep sa citeasca ce trebuie? Va rog, fetelor, daca ati trecut prin etapa asta, m-ar ajuta cunostintele voastre. Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,monitorizarile le vei face la ei la clinica,nu cred ca va avea incerdere in nici un dr ,mai ales fiind vorba de FIV ,dozele trebuie crescute sau reduse in functie de raspunsul tau la trat

si plus de asta poate te trezesti cu vre-o hiperstimulare

eu am patit-o cu 2 dr din oras la mine si era doar prima monitorizare pt o inseminare,cind am aj la dr Ispasoiu pt a 2a monitorizare s-a crucit de ce spun unii dr,daca nu sint specializati in infertilitate nu stiu si uite asa bagasem 14 fiole de gonal si a trebuit sa intrerupem trat din cauza lor
nu risca ca nu merita,iti urez mult succes

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Buna fetelor,
Bytzi am vazut ca ai facut Inseminare fara stimulare.Ce implica fiindca dr. Ispasoiu ne-a recomandat daca nu reusim natural in 3-4 luni.Au trecut 2 si nu am reusit.Plus de caand am facut HSG imi vine ciclul la 16-19 zile.S-a dereglat.Oare mi se mai regleaza?mersi.
Speram si noi sa reusim.II dau sotului spermotrend pt nr.

Mergi la inceput