Cafea cu aroma de femei *93*
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
Poftiti la
din partea puiului meu![]()
La multi ani!
tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica,
numai bine si impliniri.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
iahim spune:
La multi lui Bodo!
Am baut cafeaua...Buna!
Restul pe unde umblati?
Cam rarur,cam rarut....
Telegrame,telegrame...
Unde sunt paginile intregi de povesti???
maru spune:
neata fetelor, aici iar a nins si ninge pana miercuri. In toronto e curat, nici unrma de zapada, de zici ca eu vin de la polul nord.
In rest, oras si case impodobite ca in povesti, noi nici la sf asta de saptamana nu am ajuns sa ne cumparam lumini pentru casa, ca de brad avem, dar mergem sambata la ferma sa ne luam brad si sigur o sa ne oprim sa ne luam si lumini.
In rest, nimic deosebit, casa, servici, copil, mancare
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ramyteo spune:
Maru 
mi-ar placea sa fiu acolo...iuiiiii.....mi-ai facut o pofta....aio...ma pun s aimi impodobesc casa
dar mai inatai tre sa imi gat curatenia
si in camera mare nu pot fara sot...ca tre sa isi faca ordine in lucruri...ca balconul e plin
si mi-a promis ca va face ...si apoi am sa impodobesc si pe aici.
Mii de
la toate!!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
lulu_boches spune:
dupa mirosul de cafea
La ora asta eu va dau un ceai, mai ales ca avem gravidutze.
Va pup...
Impreuna pentru Emma
maru spune:
curatenie facem mereu si nu se cunoaste, de zici ca traieste un intreg trib in casa asta!
Am sa ies intr-o seara cu Andrei la plimbare si am sa fac poze, sunt unii care cam au exagerat cu impodobitul, dar de...de ce sa ma plang?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
aidaciolac spune:
Scumpelor si noi vrem sa punem ceva luminite pe afara ... doar cateva sa se bucure Kissy. Anul asta ne va aduce tati din Ungaria un bradut in ghiveci ... asta inseamna ca nu va mai fi pana in tavan , dar Kissy e foarte incantata.
Cat despre situatie nu suntem bine deloc , ii dau deja Tramadol de mai bine de o saptamana , a fost foarte greu pana s-a stabilizat , dar chiar si asa ...
Va 
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maru spune:
aida, tot astept email de la tine.
eu nu am studii medicale, nu ma pricep f mult, dar daca imi spui ce dpecializare de doctor iti trebuie, pot sa iti fac rost de numele doctorilor respectivi de aici.
Ce mai poti face e sa intri pe site-ul fundatiei Sickkids, si sa le scrii o scrisoare, atat eu cat si wonderful te putem ajuta cu traducerea. Ei au o putere f mare aici, ca ei fac rost de bani, si nu putini si ei pot face din Kissy un caz urgent.
De asemenea, daca se pune problema cazarii, eu ma ofer sa te ajut. Ei iti vor face invitatia daca considera ca pot lua cazul.
O scrisoare bine ticluita ca din partea Emmei, facuta artistic ar impresiona teribil!
Pupici!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
ramyteo spune:
Maru mie zau ca mi-ai facut pofta aseara l-am asteptat pe sot cu casa intoarsa
ca il asteptam sa imi traga vitrina care e foarte grea si a venit si mi-a tras vitrina si a curatat el pe dupa , m-a ajutat dar azi continui ca vreau sa termin pana sambata
eu nu am aparat foto
sa va arat si eu ce fac...asta este...
Aida 

la kissy imi pare rau, mititica...
la toate si o zi buna!!!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Apropo de brad....a zis Teo "mami cand o fost mosu ne-a adus un brad mare si eu vreau acum un brad mic"

Teo
Perlute
Suntem mari