Campanie de responsabilizare a autoritatilor (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Da, da, lasa-i mesaj. Zi-i sa vina si sa scrie si pe la noi, sa mai echilibram balanta de gen. :)


PS: Pe aia cu "v-am transfuzat sange cu rhesus pozitiv, ca n-am avut negativ" nu indraznesc sa i-o traduc conjugalului, ca nu mai vine in Romania nici in vizita. (Lui placandu-i Romania si avand el rh pozitiv. Dar!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

I-am lasat mesaj.
Apropo de potentiale pericole in caz de vizite in Ro.
In Franta se face vaccinul antirabic daca te musca vreun animal? Am o amica muscata de curand de un caine si i-au zis ca n-au vaccinuri suficiente, sa urmareasca animalul cateva zile sa vada cum se comporta
Asta da pericol, mai ales in Bucuresti.

Infertilitatea este o boalaImplica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

..PSJ, nu mai zic nimic, ca turbez.

On topic: Ioana a trimis petitia contra dlui Pana la CNCD, am recitit-o cu detasare, argumentatia e perfect plauzibila. Sunt curioasa ce raspuns vom primi (au 45 de zile).

Si am facut o sinteza a actiunilor noastre pe subiectul de la generale.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Am lasat si eu mesajul la CNAS.


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Bravo, Felicia, trecem si asta la catastif.

Luni dimineata avem sedinta de comitet, care nu sunteti plecate in vacanta, sa vedem ce/cine se alege de/din promisiunile noastre. :)

PS: Pe subiectul fiv tocmai a venit, cu doi embrioni la purtator, o fata noua, Florela, al carei sot candideaza din partea PDL la parlamentare. Daca este ales, ne va sprijini - iar pe el chiar il cred. Zice Vergiliu in Eneida: "Experienta nenorocirii ma face sa ii ajut pe cei nenorociti".

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ioana, Luca, am rasfoit si eu azi blogul si recunosc ca am fost surprinsa sa vad acolo pus link cu statutul 'Ador Copiii'!!
pentru neavizati este cumva confuza treaba, dupa parerea mea. ca sa nu mai zic ca nu mi-ati zis nimic despre asta.
stiu ca o sa va suparati insa cred ca DC v-a acordat mult mai mult sprijin si era mai ok sa bagati acolo un link catre subiectul asta sau cel de pe generale.

sper sa gasiti o solutie buna si sa mergeti inainte cu putin mai multa diplomatie.looking for my sunshine
+11


www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica


"The work is for people who are tired of pain. Itís an offerering.
Itís the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Maria, imi cer scuze ca nu mi-a trecut prin cap sa te intreb daca esti de acord sa existe link spre asociatia ta. Linkul l-am luat de pe prima pagina a acestui topic, e public dintotdeauna, pana cum nu te-a deranjat, nu m-as fi gandit ca poate fi o problema. Voiam doar sa semnalez ca exista o asociatie in domeniu. Il scot imediat.

Notiunea de "diplomatie" e volatila, dar lŤche-cul nu voi fi nicicand. Eu scrisesem acolo cu toata buna credinta un rezumat al actiunilor din ultima perioada, mi se sare in cap (pe pm tonul a fost mult mai inflamat, cu "EU am promovat / EU am facut" scris chiar asa, cu majuscule care spun totul) ca nu facusem un amarat de link spre forum. L-am facut imediat dupa, desi ma grabeam foarte tare sa ajung la un concert, erau trei oameni care asteptau dupa mine. Deci linkul a fost introdus imediat dupa ce am citit pm-ul, dar mesajul a aparut si public (usor temperat ca ton; dar primul impuls spune totul). Azi gasesc in schimb topicul mutat de pe generale - aici, la aspirante, unde e complet inutil, acum vad ca a disparut de tot.


Noi am multumit de fiecare data cand ni s-a oferit ajutorul, fie ca a fost DC, fie oricine altcineva, se poate verifica - se intampla insa ca nimeni altcineva nu a PRETINS multumiri. Nu am protestat cand nu s-a trimis memoriul la CNAS, asa cum DC propusese din proprie initiativa, l-am trimis pana la urma in nume propriu, cu noua saptamani intarziere. Si tot asa.

Eu mi-am pus sufletul in palma acestei campanii, dar sa nu mi se ceara sa fiu ipocrita. Actiunile din aceasta campanie s-au nascut PE FORUMUL DC SI NU IN NUMELE SAU, si pentru faptul ca exista si ne-a dat sansa sa ne intalnim - am multumit din proprie initiativa. La fel - cand s-a publicat articolul (scris de aspirante), cand s-a facut topicul, cand s-a obtinut promisiunea din partea Andreei Marin. Este foarte bine, multumim DC.

Insa doamna cu nickul "desprecopii" este, din cate inteleg, proprietara acestui domeniu/site/forum, dar nu este proprietara acestei campanii. Aceasta campanie nu apartine nimanui, este opera unor anonimi, care au contribuit in diferite masuri; printre acesti anonimi, si userul "desprecopii". Nimeni nu are dreptul sa puna conditii.

Parerea mea.

Eu, atat timp cat nu voi fi banata de pe acest forum (nu m-ar mira foarte tare), voi continua sa ma implic in aceasta campanie. Fara conditii si fara sa-mi pun linkul la site-ul personal sau la cel prin care incerc sa-mi vand o casa pe respectivul blog. Si fara sa PRETIND multumiri si recunostinta.

Tot ce imi doresc - eu, anonima LucaLuca - este sa se intample o schimbare la nivel de atitudine si in plan politic in domeniul infertilitatii in Romania. Si nu am nici o ezitare sa fac pentru asta ceea ce stiu/pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Reiau aici lista cu "promisionari":), sper ca n-am uitat pe nimeni:
Sulfina Barbu, Toader Paleologu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Ioan Ghise, Doina Silistru, Theodora Bertzi, Bogdan Bratianu, Catalin Croitoru, Iulian Urban, Catalin Nechifor, Sever Voinescu, Adriana Antipa, Graziela Birla, Adrian Gurzau, Daniela Soroceanu

Saptamana viitoare, pe miercuri - asa, trebuie sa o contactam pe dna Gabriela Cretu pentru a stabili detaliile intalnirii. si sa ne desemnam "delegatia". :)

Georgia, ai scris dnei Maya Simionescu si/sau Biancai Brad, cum propusesesi? Daca da, confirma-ne, te rog, sa modificam la catastif.

Trebuie sa vedem si daca reusim sa gasim pe cineva care are timp sa mearga in audienta la Cotroceni. Zic ziarele ca pana la Craciun avem guvern, deci in ianuarie sper ca vom merge in audienta si la Palatul Victoria.

De asemenea, in ianuarie putem depune petitia la comisia de petitii a noului Parlament. O sa ma interesez sa vad daca a fost deja depusa in Parlamentul European.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Luca, subiectul se afla in continuare la Generale, marcat cu rosu :)
fiecare avem probleme si actionam mai mult sau mai putin sub influenta lor. asa cum te-ai grabit sa pui link-ul asa m-am grabit si eu sa scriu ce am observat pe blog :)
nu ma amestec sub nici o forma in polemica iscata, era doar o observatie de-a mea. cu toate astea in continuare va doresc sa aveti multa diplomatie si putere sa continuati ce ati inceput si sa realizati ce v-ati propus.looking for my sunshine
+11


www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica


"The work is for people who are tired of pain. Itís an offerering.
Itís the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput