Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Teodoran,
iti doresc numai bine si putere
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Alina, nu avem cum sa ignoram subiectul, este urmarit de toti, unele mamici au donat deja bani, altele-s la licitatia de obiecte donate, multi asteapta teledonul, e mai facil pentru toata lumea si sunt convinsa ca suma care se va strange o sa fie mult peste asteptari.
Pozele facute ieri de Sabina sunt su-per-be !!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Alina,nu e normal sa fie stearsa ( de pe lista cu gravidutze din nou)? Doar tu ne-ai dat vestea.
poate asa se hotaraste Teodoran sa intre pe aici sa culeaga incurajarile si pupicii,toate mamicile o sustin si asteapta vesti despre puiul ei .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Maria, in orice nu se intampla e un lucru bun. Poate o fi sa fie sa veniti in Bucuresti, cu totii. Aici parca nu-i asa de naspa,inca.
Filme Ghighi
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Alina, nu avem cum sa ignoram subiectul, este urmarit de toti, unele mamici au donat deja bani, altele-s la licitatia de obiecte donate, multi asteapta teledonul, e mai facil pentru toata lumea si sunt convinsa ca suma care se va strange o sa fie mult peste asteptari. Pozele facute ieri de Sabina sunt su-per-be !!! ![]() ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Ma bucura faptul asta, si ma bucur ca oamenilor le pasa!
Dar din pacate teledonul nu este accesibil in toate campaniile, si ramane singura solutia banca, care nu este accesibila ptr toti, deci sanse mai mici ptr acel copil aflat in suferinta!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
papanash spune:
Greyeras, chiar asa,ce mai face sora ta ?
Dna Teo,sa zica Devylla cand poate, eu ma mulez dupa ea. Rezolvam si cu laptele ala,in caz ca-l mai ai
.
Multumesc pentru sprijinul cu jucariile. Chiar ar putea sa iasa ceva super. Fac si-un film care incepe cu tara lui Mos Craciun....ma aude cineva
?????
Filme Ghighi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, tare nazdravani sunt copiii si uite ce accidente fac. Sper sa fie bine piticul colegei! |
Tocmai mi-a raspuns la sms ca Leonardo doarme acum, dar cica a facut un circ la clinica...norocul lor ca au prins un medic bun care s-a miscat repede. Si Leonardo e cel linistit dintre gemeni.
Cred ca e suparata rau, acum vreo 2-3 saptamani cazuse unul dintre gemeni si se lovise de coltul unei mese, ea a dus saraca aparatori din plastic, dar una dintre educatoare a refuizat sa le puna, a zis ca nu e cazul. Acum deja colega mea a telefonat managerului gradinitei...prevad scandal!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui papanash Greyeras, chiar asa,ce mai face sora ta ? Dna Teo,sa zica Devylla cand poate, eu ma mulez dupa ea. Rezolvam si cu laptele ala,in caz ca-l mai ai Multumesc pentru sprijinul cu jucariile. Chiar ar putea sa iasa ceva super. Fac si-un film care incepe cu tara lui Mos Craciun....ma aude cineva ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash Fac si-un film care incepe cu tara lui Mos Craciun....ma aude cineva |
Eu te aud, dar nu stiu sigur la ce te referi...apropo de asta, avea sotul acasa un filmulet bestial despre Mos Craciun din Finlanda! Cam lungut, dar bestial! Nu pentru copii insa!
Poze
Yaia spune:
Pauza la mine...am masaj in 6 minute si apoi trag o fuga pana la universitatea tehnica, are sotul o prezentare acolo si ma duc sa-l incurajez.
Pe mai tarziu!
Poze