Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Pinacolada, ma intereseaza pe mine ofertele. Iti dau PM cu adresa mea de mail. La Mariott nu ai?
Bernix, te-ai scos cu curatenia de acum incolo. Incaltari aveau la Baby Expo?
Diwana, dar servetelele umede ce aveau in situatia data?
Cecilia, eu vin la BE, am scris mai devreme.
Haideti ca ma retrag inainte sa va termin capitolul, ma duc sa culc si fata. Ma seaca telefonul meu, nu imi dau seama daca e de vina telefonul meu sau au fost probleme cu reteaua azi (orange) dar am trimis un mesaj de zeci de ori, nu am primit mesaje, le-am primit tarziu, am trimis mesaje care nu au ajuns la destinatar, etc. Asa m-am enervat si acum ca necesit un somn bun sa ma linistesc.
Noapte buna si linistita tuturor! Pe maine dimineata la BE pentru cine vine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Iar sunt singurica pe aici???? A plecat si Roxana la somn, asa ca ma retrag si eu, chiar asa sa termin singura capitolul.![]()
Noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
sim_stoian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Sim ,mai angajeaza la tine sau la Danutz IT-isti?Mihnea e nedezlipit si de laptopTeodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
La Danut da, la noi nu stiu deocamdata. Dar pentru relatii speciale se pune vorba buna
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Pentru Cecilia iar nu sunt buna partenera de conversatie ![]()
Roxana, servetele umede nu mai folosesc decat rarisim de cand avea sase luni, pt. ca nu mai sta deloc pe spate, sau macar intr-un loc ca sa-l pot sterge, si sa ma risc sa-l schimb altundeva decat in chiuveta
, it's not an option 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Va salut si eu, ca merg sa infulec ceva, cot la cot cu sotzul. Noapte buna. Pusilici 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
myral spune:
Eu nu am inteles niciodata cum spalati voi bebeii in chiuveta, mie mi-ar fi fost imposibil
dar mai ales acum cand e mare mai bine o bag in cada. La olita nici n-am mai incercat ma simt tare delasatoare
In seara asta dupa baita m-am apucat sa-i mai potrivesc bretonul elisei cica si a iesit cam scurt
si parca ii statea mai bine inainte, of, las ca-i creste pana la Craciun
A, greyeras pai nici acum nu m-am obisnuit fara sot cu timpul parca e mai rau, devin si mai disperata
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Yaia spune:
Roxana, la clinica au cusut rana baiatului si l-au trimis acasa cu mama lui. Dormea cand mi-a raspuns colega la mesaj. Aflu eu maine in detaliu ce si cum.
Problema e ca a mai fost un accident acum cateva saptamani si saraca mea colega le-a dus si aparatorile ca sa nu se mai intample alt accident. Iar ei sa refuze sa le foloseasca si apoi asta...nu suna deloc bine.
Eu al Tudor la gradinita nu am avut probleme de genul asta, sunt tare dragute educatoarele.
Sim, aoleu, si tu si sotul tau IT-sti?![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
myral spune:
Isabela doarme, acum o culc si pe Elisa.Mi-am mai adus aminte , noi avem de la munte de la tarabe papusele din alea colorate care intra una intr-alta , adica desfaci una mai mare si e una mai mica si tot asa (mamaaa ce explicatie mor si eu de ras) Elisa e tare incantata de ele.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
valentina_22 spune:
Putere teodoran sa treci peste nefericita intamplare. Din proprie experienta iti spun ca trebuie sa-ti pastrezi optimismul si sa ai credinta. Chiar daca Cineva de acolo de Sus ne mai dojeneste din cand in cand, tot El are grija sa ne dea bucurii mai mari dupa un necaz.
Azi am fost la BE. Am fost participanti la cele 3 concursuri, salsa, mers de-a busilea si - bucurie mare pe fiica-mea cel de triciclete.Nu am fost noi campioni dar a meritat distractia. Am cheltuit tot bugetul alocat cumparaturilor plus ceva din economiile sus numitei. M-am bucurat cel mai mult pentru niste jocuri logice pentru Alexandra, insa mi-am sifonat destul de rau spatele de cat am carat.
Sper sa nu se supere fetele pe mine daca nu reusesc sa ajung maine. Maine pe seara s-au autoinvitat finii si nu am nimic pregatit. Daca termin in timp util gateala vin la ora stabilita.
Ma retrag la somn acum, spatele asta ma omoara cu zile.
pentru toata lumea.
comori de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Gabriela77 spune:
Vad ca iar ati avut limbarita...de vreo ora tot citesc!!!
Cecilia, ma bucur ca e ok nasa ta! Sanatate multa si ei si bebelusului!!
Myral, ai fost asa simpatica cu marturisirile tale. Eu recunosc ca vanez postarile Carpatinei. E asa de haioasa...Dar pe vremea cand alaptam, bau-bau era Sabina!

AStea sunt pt Sabina ca a fost bau-bau si a stat cu gura pe noi!
Diwana, vrei sa iti zic ceva? Si eu ma intrebasem despre nick-ul tau si mereu ma gandeam ca esti din Cluj si ce aproape suntem...
Maria
Ana, ai pus pe undeva poze cu voi??? Ca tare as vrea sa va vad.
Teo, te-am admirat in poze!
Erina, eu una te inteleg cu condusul, cred ca si mie mi-ar fi greu in Bucuresti...
Va pup, somn usor!Eu maine merg la clinica pt niste analize importante si foarte amanate. Va rog mult tineti pumnii! Sa dea Domnul sa fie totul bine!!!Sa treaca si ziua de maine si sa vina rezultate bune!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)