Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,
nu am citit prea mult dar, din cap . trecut am citit ca Irlandeza are probleme cu albumele de pe webshots. Nush ce sa-ti zic , poate ai atins cota limita de uploads, uf. Please,fa ceva, nu ne priva de albumele mai vechi cu Patty

catiM. multumim frumos de aprecieri! Si eu am interactionat in cazul Silviu si ma bucur mult ca este mai bine!Ca dealtfel si Sonia! Eu sunt intr-un fel, mi-e frica sa citesc mai departe la acele subiecte, ca plang si nu mai sunt om o perioada apoi.

Lala20 merci frumos de link, chiar ceva de genul asa ii caut puiului, poate asa mai prelungesc durata de viata la ale noastre!

Fetelor care ati fost, ce mai e pe la baby expo? merita o vizita?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Multumesc Alina m-am mai linistit,Ana noastra draga se indreapta rapid spre un anisor,parca ieri se nastea primul clopotel

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul 18.11.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani Albert si ceilalti clopotei serbati azi!

Robert felicitari!!!

Fetelor si bebe s-a trezit de n-spe ori azi noapte, uf, cred ca de la dintisori!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

am tras si eu o fuga pe la baby expo .. a fost lejer. i-am luat niste cosmetice de la mustela, o caciula si manusi, cilindrul muzical de la chicco, carticica atinge si descopera de la tiny love si o placa cu animale de la casaretro .. e tare incantata de ea .. misca animalele (bagate pe un fel de sina) ..

la casa retro voi mai face o vizita in viitor.

maine cred ca ajung iar BE sa iau ciocanul si pianul ...

ema am vazut lucruri dragute, sa stii si jucarii cu tona ..

ma duc sa stau un pic ca m-a luat ameteala cat am suflat in cilindrul ala .. n-am avut rabdare sa astept sa-mi aduca tata pompa .. si vad ca nu e asa extaziata eva de el .. l-a aruncat peste gardulet ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Dana originalul vine din Anglia.
http://www.totally-funky.co.uk/pages/funky/productView.asp?ID=1844&SID=859

Acum trebuie sa cauti o firma in Franta care comercializeaza produsul. Eu am gasit aici una mititica prin Berlin si au livrat super repede.
Ma bucur ca ti-a placut ideea.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle nu i-am mai luat gardutul pt ca mi-am amintit ca am tarc care ii da voie sa si iasa si astfel am scapat...l-am montat in sufragerie si vad ca sta.
lui bebe Abi! Sa fie sanatos puiul mic!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Am vazut ca incepe vaccinarea cu gardasil la fetele de clasa 4-a. Gratiela, tu spuneai ca Ozi nu il va face. Se poate refuza, nu? Chiar daca este in programul national de vaccinari.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, revin pe forum, deoarece am confirmarea ca am un copil geniu!!! Se pare ca Ven a avut "neste" premonitii.

Eu, dupa fiecare masa, o duc pe Mariuca la magnetei. Avem pe frigider 15 magneti, diverse culori si modele, de prin diferite tari. Si dupa ce o ridic din scaun, ii spun "hai sa vedem magneteeeeeeiiii" si ea e super vesela. Acum 5 minute, am facut acelasi lucru, ca e ca un ritual, iar ea a zis dupa mine "...neteiiii". A mai zis ea "bavo" si "am-am", frantuzescul "ham-ham" , dar nu mai zisese nimic de ceva vreme. Iar acum m-a socat! Sunt super vesela!!!!

Ramona si Jelimoni, am vazut baietii vostri umblareti, sunt haiosi-foc!

Lala, cred ca te-ai distrat la shopping, mai ales ca ai si gasit ce vroiai. Volanul ala mi se pare super cool.

Am fugit, ca acum a luat o coloana greceasca la plimbat pe gresie!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Cretulino vorbareata.
M-ai facut sa rad ca Bogdan la 11 luni avea pe langa obisnuitele mama, tata , papa, apa etc doua cuvinte repetate obsesiv apartinand unor obiecte interzise :
- tendanda
--biteta

Ghiciti ce reprezentau ?

Andrei e departe deasemenea performante

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hai ca mi-ai dat un puzzle de rezolvat!!! Si m-ai pus pe jar!!!

biteta - bicicleta?
tendanda - telecomanda?

L-am vazut pe micul pletosel, ma gandeam ca doar la mine e debandada cu jucarii peste tot si diverse obiecte de uz casnic.

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Felicitari Cretulino vorbareata.
M-ai facut sa rad ca Bogdan la 11 luni avea pe langa obisnuitele mama, tata , papa, apa etc doua cuvinte repetate obsesiv apartinand unor obiecte interzise :
- tendanda
--biteta

Ghiciti ce reprezentau ?

Andrei e departe deasemenea performante

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput