Revelion la 2 ani in Munchen
Am facut o rezervare pentru revelion la Munchen, la hotel Holiday Inn City Center. Acum am 2 probleme - mergem cu masina si as vrea sa stiu cele mai urate experiente (traite sau auzite) despre drumul cu masina pe 29 decembrie, sa am o idee la ce sa ma astept...
Si a doua intrebare pentru fetele din Munchen - am notat adresele muzeelor, pietelor si obiectivelor turistice din ghiduri, dar pentru Adi m-am gandit la Gradina Zoologica - am gasit adresa ei, si la magazinul Toys 'R Us. Daca mai aveti sugestii de atractii pentru un pusti de 2 ani - ceva parcuri de distractii... v-as fi (si mai ales el) recunoscatoare.
Raspunsuri
totonica2001 spune:
Chiar nu a fost nimeni in Germania, Austria de sarbatori sa-mi spuna si mie cum se circula?
osna spune:
noi stam mai in nord si cam in fiecare an am mers acasa in ajun de craciun si ne-am intors in 2-3 ianuarie inapoi(numai anul acesta plecam la jumatatea lunii viitoare)se circula fara probleme dar am avut intotdeauna la noi lanturi,nisip,lopatica.
concediu placut in germania,sunt convinsa ca o sa va placa orasul si targul de craciun,care este printre cele mai mari de aici!
mamica fluturasului Matei
tinatache spune:
eu sunt in München, si am si 2 copii, dar chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ce poti sa faci cu un copil de 2 ani, decat sa mergi la loc de joaca si la zoo? Parcurile de distractii (daca sunt deschise ) sunt pt copii mai mari, eu una inca nu am fost cu ai mei si cel mic are 5 ani. Plimbati-va mult prin oras, pe malul Isar-ului, enjoy aerul curat, locuri de joaca frumoase sunt cam peste tot si sigur se va bucura de ele. Becuelete, luminite multe, aria pietonala dintre Marienplatz si Karlsplatz... cam astea ar fi.
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?
kay spune:
tina, einkaufstrasse nu cred ca e o atractie pt un copil de 2 ani... Poate pt parinti !!! Nici la muzeu nu are ce face, nici la Zoo nu stiu ce poate sa vada iarna... la Toys`R`Us ai ce face
e mare si plin ! Eu nu prea stiu ce sa-ti spun... AH !!! nu stiu daca e deschis la Nymphenburger Schloss, e superb, dar nu cred sa fie deschis iarna... imi mai vin mie idei !
si distractie frumoas la Munchen !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Letitia1 spune:
dar pentru Adi m-am gandit la Gradina Zoologica -
Din experienta iti spun, copiilor de 2 ani nu le place la zoo. Se sperie si se plictisesc enorm. Daca mai e si frig....
Cit despre plimbari prin oras, nici atit. Sfatul meu, lasati-l acasa. Asa o va tihneasca si voua si lui.
mihaela_s spune:
Am fost la Munchen de revelion acum 2 ani. Dar fara copii, desi erau mai mari de 2 ani. Pur si simplu pentru ca sunt multe atractii inchise in acele zile si pentru ca voiam sa stam pe strazi in noaptea de revelion. I-am fi chinuit inutil si pe ei si ne-am fi chinuit si pe noi.
Drumul a fost cat de cat OK, a si nins dar acolo in munti, in Germania. In rest a mai plouat. Insa am mers bine si la dus si la intors. Fara probleme. Am avut si lanturi la noi in caz de ceva. Mentionez ca atunci stateam in Ro, asadar am facut drumul Romania-Germania.
Noi ne-am plimbat pe malul Isarului, am fost si am vizitat Palatul Nymphenburg, insa numai de afara, pentru ca era inchis si ne-a parut rau ca nu era vara sa vedem parcul superb. Insa ne-am consolat cu zecile de lebede de pe lacul din fata palatului. Am facut un tur prin centru, pe strazi...totul era inchis din pacate. Insa frumusetea exterioara a orasului ne-a impresionat. In noaptea de revelion e nebunie in oras, sute de oameni s-au strans in Marienplatz si s-au aruncat sute poate chiar mii de artificii, insa nu de Primarie, ci de oamenii aflati acolo.
La ora 12 parca in fiecare zi e un "concert" al ceasului din turnul Primariei, merita sa-l vedeti. Se strange lumea special pentru asta.
Iar in 1 ian. am fost sa vedem Parcul Olimpic care e impresionant.
Oricum, parerea mea este ca daca aveti unde lasa fetita acasa, in Ro, va fi mai bine si pentru ea si pentru voi.
Drum bun si distractie placuta, e un oras superb! 
vorbe de copil...
Hobby
kay spune:
deci m-a apucat nostalgia... eu iubesc orasul asta mai mult decat orice alt oras din lumea asta 
have fun !
Iarna nu cred sa ai ceva de vazut pt un bb de 2 ani.. chiar nu-mi vine nici macar o idee... imi pare rau ca nu pot ajuta......
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
totonica2001 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi si idei. Nu il pot lasa acasa, nu am cu cine - pana acum nu am stat separati mai mult de 2 ore. L-am luat cu noi peste tot si ii place sa se plimbe - nu ii place in parc, ii place pe strada si in magazine. Ciudat, dar ii plac muzeurile mai mult decat mie - am stat aproape doua zile in muzee in Istanbul - mie imi venea sa turbez, el era foarte fericit. Si despre gradina zoologica ce sa mai zic - l-am dus in Sibiu si Bucuresti, aproape in fiecare weekend si e in stare sa adoarma colo, langa animale. Sper sa avem timp bun, doar sa nu ramanem inzapeziti
trischa spune:
Copila mea are 2 ani si locuim la muenchen,deci de te ajuta iti spun ce-i pe aici.la zoo poti merge,e frumos pt copii si adulti au si loc de joaca,trenulete si ponei.jucarii gasesti in apropierea hoteluilui la mueller de ex.ce-i mai place copilei mele mult e sa mergem cu metroul.poti cumpara o cartela valabila o zi pt 5 persoane,cu care circuli cu toate mijloacele de transport comun.se numeste partnertageskarte si costa vreo 9 e.ar mai fi targurile de craciun,frumoase si cu lumini multe.despre drum,atat iti zic e..lung dar cu masina echipata-lanturi,nisip,lopatica,triunghi,veste reflectorizante,trusa medicala-nu ai de ce te teme.noi mergem in ro de 2 ori pe an si evenimente nu am avut.de mai pot sa te ajut cu ceva,cu placere.