M-am hotarat.............adoptie(55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

[quote]citat din mesajul lui asi

Sunt tare bucuroasa ca prieteni dragi ai mei dupa multe asteptari si tergiversari ieri si-au cunoscut puiul.Un baietel minunat de 6 luni.Tare ma bucur pentru ei.

Draga Asi

Si eu sunt bucuroasa pentru prietenii tai si ai mei care au luat baietelul minunat la care au sperat . Era si si timpul dupa atatea asteptari , si stiu sigur ca sunt si vor fi niste parinti extraordinari.

Si acum am o veste minunata Bianca a inceput sa zica "ma-ma" si sunt atat de FERICITA !!!!

Va doresc tuturor celor care nu aveti inca puiuti sa va dea DD si voua cate un bb .

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

asi, claudia
Asa ma bucur cind mai aud ca inca o familie si-a gasit puiul!
Este cea mai mare realizare!
Sa fie sanatosi si ei si puiutii lor!

pe ma-ma Claudelu si pe guritza aia frumoasa care a spus!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina34 spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Intr-adevar este o decizie care se ia doar impreuna cu partenerul. Dar e o decizie foarte importanta. Uneori sunt hotarata si zic maine incep sa legalizez actele necesare..dar apoi revin si ma intreb oare o sa ma iubeasca, o sa ma atasez de el sau de ea,ce e mai important ereditatea, mediul sau educatia...temeri si iar temeri...Credeti-ma ca nu dorm noptile stau ma gandesc, plang si ma rog sa-mi dea D-zeu un semn daca trebuie sa adopt, sa mai astept sa se intample minunea ca doar, doar raman insarcinata sau sa fac inca o incercare de FIV...si asa stau si astept. O prietena imi spunea azi ca eu stau si atept si viata trece pe langa mine.Si ea a adoptat o fetita in varsta de 9 luni si acum sunt foarte fericiti. Imi spune ca nu regreta nici o clipa hotararea luata.
Nu va suparati ca vin si eu cu nehotararile mele...nu vreau sa descurajez pe nimeni. Dar cred ca doar voi care treceti prin asta stiti ce e in sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

claudia, bravos mamicoo!!
misha
la noi nimic nou sub soare, am sunat azi sa vad ce se intampla de nu mai vin odata in vizita aia a doua..au multe rapoarte de facut si teoretic ramane pe saptamana viitoare sa ne vedem - asteptam cu rabdarea.
in alta ordine de idei, in cadrul campaniei Ajutoarele lui Mos Craciun, vineri mergem (fetele din Tm) cu niste cadouri la un centru de copii din oras si s-a anuntat ca vine si al meu cu noi - asta fiind cam prima lui interactiune cu copii dintr-un centru..sa mai zic ca abia astept sa-i vad reactia?!
asi, ma gandesc mult la voi am inceput sa ma agit va pup tareee!
anca, inca astept PM-ul ala, am asa un feeling bun despre el sper ca sunteti ok!
criss multumesc de gandurile tale bune iti doresc tot binele din lume si tie si sa-ti gasesti repede sufletelul

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna

maruta nu ai PM activat s-au se intampla ceva nu pot sa-ti trimit adresa de mail,
a auzit cineva de Valea Plopului sau de asociatia PRO VITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna dragele mele!

se vede treaba ca va pregatiti pentru sarbatori, slaba activitate pe aici...nu ca eu as fi foarte activa, dar sunt super prinsa.

asi- va doresc tot binele din lume si sa va bucurati ca si acum toata viata!

claudia- uau ce realizare! FELICITARI MAMICO!Matei nu zice decat un mam dar doar atunci cand plange. In schimb a reusit si el sa se deplaseze in 4 labe si e foarte incantat.

Manuelita- ti-am scris pe adresa ta de pe yahoo

Mariaa- dar la tine nu au trecut deja cele 60 de zile de cand ai depus dosarul?

misha - tu ce vesti mai ai? ne pregatesti ceva?

tzuni - ce mai face Meri a ta? Ai rezolvat cu alocatia?

irenecam- chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai dat nici un semn de viata. imi pare rau ca au fost bolnavioara printesa ta.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

misha, ba au cam trecut. am chiar 90 de zile maine.
am lasat si eu ceva vreme sa treaca dupa ce am avut necazul cu mama insa acuma, vorba lui asi, am inceput sa ma turez.

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea1983 spune:

Buna seara,

Va citesc de cateva saptamani si acum am ajuns la zi cu subiectul si am hotarat sa va scriu. Sunt alaturi de voi si am plans de nu stiu cate ori citindu-va experientele, abia astept sa ni se intample si noua.

Noi abia astazi am inceput sa pregatim dosarul - as vrea sa stiu daca mai este/ a fost cineva in sector 4 si unde se fac analizele pentru certificat tip A5?

Multumesc si seara frumoasa,

Andreea A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Andreea bine ai venit!

Mariaa baga carbuni!

miha74 deocamdata ma pregatesc pentru vizita de sapt viitoare (ancheta soc.) si testul psiho. Si apoi noul atestat. O sa mai am de asteptat, vad eu.
Poate Iepurashul sa-mi aduca bebe, ca Moshul e suparat pe mine

toate fetele, fara exceptie!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

dpluhovici, nu stiu sa am PM dezactivat si nici nu stiu cum sa il veric sau sa remediez situatia. Poate ma ajuta fetele care stiu.

Eu am facut o luna de la obtinerea atestatului dar nu m-a cautat nimeni de la DPC. Dar nu ma las, o sa ii caut eu in cascada sau torential, am inceput deja.
Mamicile observ ca sunt ocupate cu puiutii lor, SA VA TRAIASCA!

Deci cum imi activez PM, cine stie sa imi spuna

Mergi la inceput