silicoane!!! 3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, Katrinel, 3000 E costa operatia, si din cate stiu eu, pentru ca suntem operate la acelasi doctor si are aceleasi obiceiuri, in banii astia intra cam tot in afara de analize care oricum nu sunt foarte scumpe. Intra spitalizare, manopera, implantele chiar si atentia asistentelor care te vor ingriji pe perioada de spitalizare (o sa vezi ca se poarta exceptional, toate fetele au apreciat asta), apoi toata perioada cat mergi la controalele post-operatorii nu mai platesti nimic. Si o sa mai ai de mers la 2 saptamani, la o luna, la 3 luni, 6 luni si un an.
Cat despre marime si alte detalii, cel mai bine este sa mergi la o consultatie la un doctor pe care il alegi cu grija, care sa iti inspire incredere si sa te poti lasa pe mana lui. Bine, inainte sa gasesti doctorul se poate intampla sa mergi la mai multe consultatii.
Si doctorul ales de tine, la consultatie te va sfatui cel mai bine in privinta marimii, formei, firmei implantelor de unde va rezulta si pretul final al interventiei.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Confirm, Katrinel, 3000 euro all inclusive. Analizele m-au costat cu taxa de urgenta (eu mi-s femeie hotarata, miercuri am fost la consultatie, joi am facut analizele-cu rezultat in 4 ore, vineri m-a operat) - 250 ron.

Azi tzatzele mele implinesc 1 saptamana, am fost sa-mi schimbe pansamentul, mi-a pus unul waterproof, pot face dus in intregime. Cicatricile arata super bine..sunt f mici si subtiri. Firele sunt resorbabile si dupa cum mi-a explicat dotorul sunt in interior.

Laura T. - mersi mult de informatie. Stiam de crema asta, dar aveam impresia ca e voie sa ne ungem cu ea mai tarziu, cand incepem masajul. Oare pe unde gasesc in Ploiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cea_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui fatima

Confirm, Katrinel, 3000 euro all inclusive. Analizele m-au costat cu taxa de urgenta (eu mi-s femeie hotarata, miercuri am fost la consultatie, joi am facut analizele-cu rezultat in 4 ore, vineri m-a operat) - 250 ron.

Azi tzatzele mele implinesc 1 saptamana, am fost sa-mi schimbe pansamentul, mi-a pus unul waterproof, pot face dus in intregime. Cicatricile arata super bine..sunt f mici si subtiri. Firele sunt resorbabile si dupa cum mi-a explicat dotorul sunt in interior.

Laura T. - mersi mult de informatie. Stiam de crema asta, dar aveam impresia ca e voie sa ne ungem cu ea mai tarziu, cand incepem masajul. Oare pe unde gasesc in Ploiesti?

Fatima, tu ce marca de implanturi ai? Am inteles ca e diferentele de pret se datoareaza si acestui lucru.
Pe mine ultima operatie m-a costat 3200 Euro, cu analize si toate consultatiile incluse, cu implanturi Mentor de marimi diferite. Prima, acum un an si 8 luni, 3900 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Mentor rotunde, 350cc, gel choesive tip I. In aceeasi zi cu mine unei alte fete i-au fost puse implante Eurosilicone 300cc, la acelasi pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Fatima , ma bucur ca te recuperezi bine si repede. Eu am implinit o luna de la operatie , aproape ca le simt ca si ale mele.Deja nu mi se mai par mari ci normale.Fac toate activitatile normal, conduc, imi ridic copii in brate, etc, cu exceptia ca nu dorm pe burta; eu nu am folosit vreo crema speciala ci doar crema normala de corp.Cred ca de luni o sa incep sa merg la sala sa vad cum ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrinel_80 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor.... mi se pare putin cam piperat pretul.... deh, ce nu face omul pentru frumusetea lui... as cam fi in stare!
Fetelor la Shilouette s-a operat vreuna dintre voi? Acolo e mai putinel ... un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sa nu cumva sa alegi doctorul in functie de pret! Sanatatea este cea mai importanta!
Nu am auzit pe nimeni sa se opereze acolo si am 2 ani si jumatate de cand tot stau pe forumuri cu subiectul asta.
Intr-adevar, este o operatie costisitoare, dar daca inca nu esti pregatita financiar mai bine mai asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrinel_80 spune:

Da Carrye, ai dreptate! Dar si acolo era vreo 2000de euro, sa nu iti inchipui ca era mult mai ieftin.
Mai fetelor eu am vazut niste fotografii... pe site-uri de genul asta, si m-am cam speriat, adika fetele de acolo aveau niste cicatrici destul de urate si mari... era ridicare si implant si erau taiate pe jumatatea sanului (sub mamelon) dinspre baza spre mamelon... dar se vedea urat rau! Parca era cusut de mine...
Oricum eu as vrea sa treaca frigul inainte de operatie, adik pe la primavara asa (pana atunci poate strang si banutii)... am incetat alaptarea de 7 luni si pana ma operez sa se faca vreo 10-11... e vreo problema? Trebuie sa treaca vreo anume perioada?

Ah... apropo, am vazut articolul ala cu tipa care a dat 20 de mil pe operatie si a mutilat-o doctorul! M-am cam speriat!

Pupici

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Katrinel, eu am lifting in partea stanga si nu am taietura aceea pe verticala..pentru ca medicul meu e un artistPentru mine asta a contat enorm cand m-am gandit daca sa dau o suma mai mica..sau una mai mare.
Operatia asta nu este un moft asa ca eu va sfatuiesc sa nu va grabiti, mai bine mai asteptati o vreme, mai strangeti niste bani si mergeti la cel mai bun medic, chiar daca este mai scump.
Cicatrici "horror" exista iar asta depinde si de materialul clientului, ca degeaba face doctorul ce stie el mai bine daca tu esti predispusa la cicatrizare proasta, aici chiar nu ai ce sa faci.
Eu am 2 luni de la operatie si inciziile sunt pale de tot, fine si f mici - am folosit intensiv Contractubex pe cicatrici, pe sani- Voltaren in primele zile si acum Shea Butter (thanks Ioana!)

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Katrinel, eu am lifting in partea stanga si nu am taietura aceea pe verticala..pentru ca medicul meu e un artistPentru mine asta a contat enorm cand m-am gandit daca sa dau o suma mai mica..sau una mai mare.
Operatia asta nu este un moft asa ca eu va sfatuiesc sa nu va grabiti, mai bine mai asteptati o vreme, mai strangeti niste bani si mergeti la cel mai bun medic, chiar daca este mai scump.
Cicatrici "horror" exista iar asta depinde si de materialul clientului, ca degeaba face doctorul ce stie el mai bine daca tu esti predispusa la cicatrizare proasta, aici chiar nu ai ce sa faci.
Eu am 2 luni de la operatie si inciziile sunt pale de tot, fine si f mici - am folosit intensiv Contractubex pe cicatrici, pe sani- Voltaren in primele zile si acum Shea Butter (thanks Ioana!)

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Noemi, ne arati si noua niste poze before si after, pe acest forum dedicat, please?

Tnx

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput