silicoane!!! 3
Raspunsuri - Pagina 6
Katrinel_80 spune:
Noe, merci de raspuns. Voiam sa te mai intreb si eu ceva, la tine cat a costat liftingul, unde ai facut, ce dr si inca ceva, dupa operatie sanul a avut marimea dinainte de sarcina? Ca la mine erau suficient de mari inainte de sarcina, picau bine pe oasele mele ... daca ar fi aceeasi marime, sau ma rog aproximativ, nu as mai avea nevoie de silicoane ... un simplu lifting ar fi suficient. Cat despre cicatrici... stau bine la capitolul asta, ma uit la cezariana (orizontal) e ca un fir de par, arata super bine, daca nu as stii de ea, nu s-ar vedea ... dar la fel ... mana de artist (scump dar super)...
Si la mine chiar nu e moft (ca la anumite starlete)... e necesitate!
Pupici

Qamar spune:
Alia, nu intentionez sa pun poze pe niciun forumsorry
Katrinel, eu am fost la dr Lascar, la clinica lui de langa Satul Francez in Buc. la mine a fost nevoie (dar am si vrut!) de implanturi ca sa se egalizeze ca volum, liftingul nu ar fi rezolvat asimetria asta datorata alaptatului....Inainte de sarcina aveam 34(75)B, acum am 34 (75) D. daca sanii sunt simetrici si au volum, nu cred ca ai nevoie de implanturi, doar daca vrei tu in mod special...
Alte detalii -cat a costat, etc- ti le spun prin mesaj privat, vad ca nu sunt publice pe site-ul dr L asa ca prefer sa iti spun in private. Trimite-mi un mesaj si vorbim.
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Qamar spune:
inca ceva: inainte de prima consultatie la dr Lascar , am fost si la Stan pentru o parere; ambii mi-au spus ca modul in care evolueaza cicatricea de la cezariana NU este un indiciu ca si cicatricile de la op la sani vor evolua la fel de bine, ..si asta din cauza ca pielea din zona cezarienei isi revine treptat la forma initiala, pe cand la inciziile la sani, pielea e intinsa mult si dintr-o data...Nu stiu daca explic coerent
iti spun asta ca sa nu ai surprize neplacute bazandu-te doar pe vindecarea cezarienei (care, btw, si la mine e aproape invizibila)
www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Katrinel_80 spune:
Noe, merci. Astept mesaj de la tine, dar te rog trimite-mi pe katrinel_80@yahoo.com ca nu stiu sa activez pm-ul aici...
Si la mine e o usoara asimetrie, e putin mai mare dreptul, dar nu este chiar asa vizibil, doar ca stiu eu de el ...
Astept mesaj, merci mult!

amy_bbe spune:
Buna fetelor..Am citit cu emotie fiecare randuletz scris de voi in legatura cu subiectul acesta. Am fost deja la o consultatie la dr Grecu,mi s-a parut super doctorul..si iata ca sunt si programata pe data de 6ianuarie la operatie care va fi submuscular.Doctorul mi-a zis de la inceput ca durerile vor fi mai mari decat la cea subglandular dar eu totusi sper ca NU vor fi chiar asa de mari. Daca stiti ceva despre doctor si ma puteti ajuta ar fi super..pupici

Pardes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy_bbe Buna fetelor..Am citit cu emotie fiecare randuletz scris de voi in legatura cu subiectul acesta. Am fost deja la o consultatie la dr Grecu,mi s-a parut super doctorul..si iata ca sunt si programata pe data de 6ianuarie la operatie care va fi submuscular.Doctorul mi-a zis de la inceput ca durerile vor fi mai mari decat la cea subglandular dar eu totusi sper ca NU vor fi chiar asa de mari. Daca stiti ceva despre doctor si ma puteti ajuta ar fi super..pupici |
Buna .Eu m-am operat la Dr Grecu si mi s-a parut un tip super de"gasca" Sunt super multumita de implanturile mele. Eu m-am operat acum 3 ani .Il recomand cu caldura . Ce preturi mai practica? Acum 3 ani pt o op. cerea 1800 euro banuiesc ca acum preturile s-au ridicat considerabil. Mult succes.

amy_bbe spune:
Pretul variaza de la 2200 la 3600 euro..am oscilat intre cea de 2800 si 3600...l-am intrebat in ce consta diferenta si mi-a zis ca primeaza cea de 3600 prin calitate,textura siliconului este superioara mult.Mie nu mi s-a parut a fi genul de doctor afacerist,asa ca o sa merg pe recomndarea lui..marimea inca nu o stiu,mi-a zis ca in ziua operatiei se va stabili.mai am doar 5 zile:(

natasa79 spune:
Dragele mele apreciez femeia care tine la imaginea ei. Cred ca trebuie sa lupti sa te simti bine in pielea ta....
Va apreciez si sincer i-mi doresc din tot sufletul ca acest vis sa fie intr-o zi si pentru mine o realitate.
Femeie urata nu exista dar neingrijita da !!!
[size=javascript:insertsmilie('')3][/size=3]

Lemoni spune:
De mult ma gandesc la decizia asta si la fetele care o iau, mai ales la varste fragede 20-25 de ani.
E o decizie foarte mare dar voi v-ati gandit de un doamne fereste cancer la san? Nu, nu are nici o legatura cu silicoanele dar in viitor se poate intimpla oricui atunci sa vezi prin ce chinuri treci , scoate silicoanele fa lumpectomie sau masectomie depinde de caz nici nu vreau sa ma gandesc. Inainte sa luati aceasta decizie va rog sa tine-ti cont si de asta stiu ca multe dintre voi deja v-ati facut si sa le stapiniti sanatoase , dar sant sigura ca sunteti frumoase si fara .
Sa iti fac pe plac mi-am corectat si mesajul poate asa inveti sa citesti printre randuri.