Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Carpatinule, spunea Andreea ca ar fi bine primite si hainute de genul pijamalute, botosei.
EU ma gandeam sa fac un pachet cu jucarii si sa cumpar si ceva hainute, sa vad cum fac. Asa ca daca ai, adu cu tine ca sigur vor fi copilasi care se vor bucura.
Drum bun spre casa si tie !

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatina, hainute mici de la Ioana ? Si eu am strans de la Andrei, cred ca la Budimex vor merge, acolo-s copilasi pitici.aflam zilele astea varsta aproximativa.
Bernix, multumesc de ajutor, e super daca reusesti si tu sa ajungi la serbare.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am rugamintea daca are cineva drum prin Bucurestii Noi sau prin Real Vitan sa ma anunte pentru a putea preda si eu jucariile,eventual si ceva banuti ...

Deoarece au suferit modificari in urma cosmetizarii(spalat si periat) 3 dintre jucarii le-am inlocuit cu alte 3 care nu necesitau spalare...

Inlocuite cu acestea

www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Papanash, ti-am dat PM, am corectat transferul bancar, nu mai trebuie sa faci tu nimic...doar sa urmaresti ca intra banii. Nu-i asa ca ma ierti ca te-am zapacit?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

papanashule, pe 'frontul de vest' ne vom vedea de azi pana marti cu fetele sa adunam banii iar pe joi am stabilit ca facem cumparaturile. vineri (daca nu intervine nimic) mergem la centrul anuntat de deianira.
(din motive de probleme personale sau alte proiecte aflate deja in desfasurare, la Timisoara mosul o sa vin ceva mai repede. important e, zicem noi, sa fie primit
spor la treaba tuturor la strans de jucarele

looking for my sunshine
+12

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

mamici, cine merge zilele astea in Real-vitan, ne poate ajuta sa preia jucariile de la kokiy ? eventual dat mesaj si apoi detalii pe telefon.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

N-am mai primit nici un raspuns in legatura cu pungile de cadouri.Andries propune sa le punem in pungi de plastic, cat costa o punga de cadou costa si o ciocolata, iar ei se bucura mai mult ....eu sunt de acord cu ea, voi ce ziceti ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

eu zic ca e o idee foarte buna sa folositi pungi de plastic,chiar sunt unele cu mos craciun ,braduti ,si uite asa se mai adauga o cioco la cadourile copiilor

Mergi la inceput

Luy, vad ca la albumul de poze sunt mai multe jucarii. A mai venit mosul o data ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, sunt pentru pungi de plastic. maine trec pe la liceu pentru ultimele detalii.
Iti propun ceva, hai sa facem un plan de bataie, poate asa ne mobilizam, altfel asteptam sa aduca fetele donatii pana in ajun... eu propun sa stabilim:
-ce se poate dona:jucarii, hainute, pt ce varste????
-cand sunt serbarile?
-pana cand tb sa ajunga donatiile la cele 2 locatii?
-unde merg donatiile din fiecare locatie,le aducem intr-un singur loc la final si le sortam acolo?????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput