Mamici din Germania (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

ora de tremurici
Romanii nostri

Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: “Credeti ca sunt prea multi straini in tara?”
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus “Si”
10% dintre respondenti au spus “No”
70% dintre respondenti au spus: “E, pe dracu”!!!

Solidaritate

Tragedie in Romania...
50.000 de romani morti. Dupa 2 zile apar ajutoarele. Americanii trimit 1 milion de dolari, chinezii trimit medicamente, italienii trimit 50.000 de romani.

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

[navy][/nInginerie avansata

Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe langa guvern:

-Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!!
Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primariei, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in juma' de an!
- Mult....la noi era gata in 2-3 luni!
Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului:
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta?
La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici!!!

avy]
Razbunare dupa 500 ani

Ion vine la ungurul Istvan cu furca.
- Te omor, ba!
- Stai mai Ioane, ce ti-am facut?!
- Ba, voi la-ti omorat pe Mihai Viteazul!
- Ba ioane, asta a fost acum 500 ani.
- Da, ba, da' eu azi am aflat!!!

Dialog roman-francez

Un roman, ajuns in Franta, isi ia micul dejun (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania !,continua francezul cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania ...
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
La care francezul raspunde ranjind:
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu; conchide romanul , in Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si o vindem in Franta

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

[red][Munca si distractia

Cine poate in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa f..a o femeie.
Neamtul, se apuca cu grija si calca camasa, dupa care vede ca nu mai are timp, musca o data din paine si se scurge timpul.
Rusul, se apuca de femeie, o f..e, apoi mai are timp sa manance o juma de paine si se scurge timpul.
Romanul, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o f..e, mancand in acest timp painea.
Castigator romanul.
Declaratii:
Neamtul: Noi asa suntem , muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai e timp, mancam si daca mai e timp ne distram
Rusul: Noi asa suntem. Mai intai ne distram, apoi daca e timp mancam, apoi daca mai e timp muncim
Romanul: Noi asa suntem. Daca nu-l f..em pe cel ce munceste , nu putem manca o piine:))
/red]Limbi straine

Un trib de bastinasi prinde un grup de turisti format dintr-un american, un englez si un moldovean. Seful tribului le comunica acestora: Cine imi spune un cuvant din limba engleza care nu-l stiu, ii dau drumul acasa. Americanul: - Butterfly! Seful de trib: - Bai, da' eu am facut cursuri la Oxford , crezi ca nu stiu ca inseamna fluture? Hai la carnati cu tine!!! Englezul: - Butterfly! Seful de trib: - Ba si tu esti prost. Inseamna fluture. Hai, la pasta de mici cu tine! Moldoveanul: - Butterfly-li! Seful de trib dupa indelungi strofocari: Bai, asta nu mai stiu. Spune-mi ce inseamna si poti pleca acasa! Fluturi-li!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alles klar bei dir Dora
tari rau bancurile,sper sa nu le scrii sa te desprinzi din problemele tale,sper sa nu iti fie frica sambata,ma gandesc la tine si tin pumnii toata sapt viitoare .
No multam ca ati baut otzara din cafa mea .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Alles klar bei dir Dora
tari rau bancurile,sper sa nu le scrii sa te desprinzi din problemele tale,sper sa nu iti fie frica sambata,ma gandesc la tine si tin pumnii toata sapt viitoare .
No multam ca ati baut otzara din cafa mea .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
tare cafeaua nu vezi ce tremurici am deja
un picut frica dar nu de mine de ai mei care raman acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara.
Se parte ca randurile Ausländerilor se ingroasa: vien si la noi bb2 . Are deja 9 saptamani, si dr a zis ca totul e ok cu el ...

Mari, mami de dulceatza Eliza( (06.09.07)Povestea nasterii)
9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Buna seara.
Se parte ca randurile Ausländerilor se ingroasa: vien si la noi bb2 . Are deja 9 saptamani, si dr a zis ca totul e ok cu el ...

Mari, mami de dulceatza Eliza( (06.09.07)Povestea nasterii)
9+
sa va traiasca si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Felicitari ramona! Si sarcina usoara!

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

'Neatza!
Haideti la o !!

Slaba activitatea zilele astea....

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Danke für kaffe Angi
Mariana felicitari sa traiasca ausländerul sarcina usoara .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput