Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata si de la noi. Am fost singurei acasa, tati in delegatii. De obicei plecam la curte dar acum n-am putut ca am avut cursuri pana tarziu. Cu toata ca eram franta n-am prea dormit cum trebuie.

Vlad inca n-a cazut din pat dar de vreo trei ori l-am prins chiar pe muchie. DAr astept si eu momentul........cu toate ca nu mi-l doresc.

Mai asteapta cineva vreo comanda de LR???? Eu am facut o ultima comanda in 21 oct si nu mi-a venit nici pana acum, nu stiu ce se intampla. Pb e ca aveam cadouri pt o prietena care naste acum, pt nepotul nostru si cate ceva pt Vlad. Parca tu, LAurita, ai facut comanda, nu? Daca da, cand?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza!!! noapte horror! dar mai bine nu ma vaiet...

LA MULTI ANI BEBICILOR SARBATORITI AZI!!! SA CRESTETI MARI SI VOINICI!

simonix 7 luni deja???

mama vad ca fetele n-au avut somn..eu as dormi de as sparge pernele...Ene imi tot da tarcoale..mishelul..numai ca sta mufitza cu paru' si cum ma prinde de oki, cum ii da cate una pe shale

fata mea asculta cleopatra stratan si da cu calcaiul in laptop...nu vrea altfel...mesteca mobilu lu tac-so si nu-o mai lasa, acu trecu la mine...

cleo, multzam de coffe cu lapte. vazui la 4 azi dimi o emisiune pe euforia "let's shop " se num..si era aia in Brazilia si zicea de cafea, ca e mai buna ca oriunde, si sorbea o cafea..si chiar stabilii azi cu sosul sa merem la o cofee intr-un loc unde stiu eu ca o fac buna e prima data dupa multa vreme cand mi-e pofta de cafea...
mie nu-mi place cafeaua facuta in casa..si am numai cafea buna, adusa de pe dincolo, insa nu merge decat la espresor..si nu am ...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh eu am facut pe 31 oct comanda...inca nimic...cica in curs de preagtire... eu o astept ca am si o fusta din raiat pentru mine ca nu prea am cu ce ma imbraca, am si niste chestii pt Mirci, pt Mati, pt Sis. cine stie..si ultima data am primit-o intr-o luna asa ca...
Gabitzule si Raducu??? si lui
Simonix e superb colajul...cum incepe el cu zero...si ce baiat frumos!
Fug sa pun mancarea la facut ca tocmai l-am culcat si parca acum il aud ca se scoala.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Neata'fetelor,am aparut si eu la o ,sa va"citesc"repejor,pana nu ne trezim.Asa ca si de la noi o cafea,daca nu ati baut inca...

Gabitzam,sunt datoare din prima,pt.Raducu,nu stiu cum l-am botezat,insa e semn buun,mai ales ca sunt nascuti in aceeasi zi...deci scuze,o sa fie mai greu pana ma obisnuiesc,am boala la nume sa le tot incurc,mai ales ca singurul meu neuron functionabil de-abia mai cupleaza.

Multumim si celorlalte fete,care ne-au primit calduros,nici nu ma gandeam altfel,la cat sunteti de apropiate,v-am spus ca se simte acest lucru doar citind,d-apoi sa mai si stai la taclale cu voi.

Noi suntem tot cu tzitzi,exclusiv,pana acum si daaaa,merge mai greu cu diversificarea;adica papa bun tot ce e suc,morcovi,mar si bleah,tot ce e pasat,blenduit...deci eu zic,nu gustul ii deranjeaza,ci consistenta lor.Ieri am papat pt prima data supica de legume,papat e mult spus...exact cum spunea Cleo,morcov si putin cartof,blenduite si apoi zeeeaaamaaa lunga,cu zeama de la legume.Cateva varfuri de lingurita si apoi bleah,bleah...desi morcovul ne placea ca gust,dar sa fie lichid.Nu stiu inca sa inghita bine,asa ca insistam.

Problema e ca noi papam si noaptea,de vreo 2 ori ne trezim si apoi prima masa la 6.30-7 dimineata .Nu stiu daca nu ne saturam sau asa facem de dooor dupa tzitzi...in greutate am luat si noi mai putin luna trecuta,desi se spune ca dupa 4 luna trebuie sa ia macar 500 de g,noi am luat doar 400 de g.Sarut mana pt graficele de creste,Gabitza,ca m-am mai linistit,eram si eu un pic panicata,desi avem 7.400g si 69cm.Biberon oricum nu am primit niciodata si nu stiu daca acum ar stii sa suga din el,nici suzeta,deci singura alinare raman bidoanele lui mami.

A propos ,fetele care alaptati,cum faceti cu slabitul,ca ori de cate ori mananc mai putin scad bidoanele...si nu prea ne convine.Oricum sunt dispe,fata de voi am de dat jos la greu,avand in vedere ca 5 luni am fost cu Utrogestan si dupa 5luni pana in luna a9a,Elevit.Apoi nu stiu ce au bagat asa in mine???!!!Ehhh,acum,totul pt bebe,ca sa fie bine,insa tre sa ne revenim si noi.

Incercarea noastra a fost de folos,daca pot spune asa,pt ca vreo 8 ani de casatorie nu am vrut noi copii.Asa ca prima sarcina a fost extrauterina,ca sa ma invat minte sa mai programez eu lucrurile.Am avut timp sa ne"curatam"putin si sa constientizam ca un copil e Dar de la Dumnezeu,asa ca oricat ar fi de greu acum,nu am voie sa ma plang.

Azi este Sf.Grigorie Decapolitul,ale carui Sf.Moaste se afla la Bistrita,foarte aproape de Rm.Valcea,asa ca "La Multi Ani,sarbatoritilor!!!",daca aveti,iar noua sa ne dea ajutor,ca mari minuni face Sfantuletul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

Neata'fetelor,am aparut si eu la o ,sa va"citesc"repejor,pana nu ne trezim.Asa ca si de la noi o cafea,daca nu ati baut inca...

Gabitzam,sunt datoare din prima,pt.Raducu,nu stiu cum l-am botezat,insa e semn buun,mai ales ca sunt nascuti in aceeasi zi...deci scuze,o sa fie mai greu pana ma obisnuiesc,am boala la nume sa le tot incurc,mai ales ca singurul meu neuron functionabil de-abia mai cupleaza.

Multumim si celorlalte fete,care ne-au primit calduros,nici nu ma gandeam altfel,la cat sunteti de apropiate,v-am spus ca se simte acest lucru doar citind,d-apoi sa mai si stai la taclale cu voi.

Noi suntem tot cu tzitzi,exclusiv,pana acum si daaaa,merge mai greu cu diversificarea;adica papa bun tot ce e suc,morcovi,mar si bleah,tot ce e pasat,blenduit...deci eu zic,nu gustul ii deranjeaza,ci consistenta lor.Ieri am papat pt prima data supica de legume,papat e mult spus...exact cum spunea Cleo,morcov si putin cartof,blenduite si apoi zeeeaaamaaa lunga,cu zeama de la legume.Cateva varfuri de lingurita si apoi bleah,bleah...desi morcovul ne placea ca gust,dar sa fie lichid.Nu stiu inca sa inghita bine,asa ca insistam.

Problema e ca noi papam si noaptea,de vreo 2 ori ne trezim si apoi prima masa la 6.30-7 dimineata .Nu stiu daca nu ne saturam sau asa facem de dooor dupa tzitzi...in greutate am luat si noi mai putin luna trecuta,desi se spune ca dupa 4 luna trebuie sa ia macar 500 de g,noi am luat doar 400 de g.Sarut mana pt graficele de creste,Gabitza,ca m-am mai linistit,eram si eu un pic panicata,desi avem 7.400g si 69cm.Biberon oricum nu am primit niciodata si nu stiu daca acum ar stii sa suga din el,nici suzeta,deci singura alinare raman bidoanele lui mami.

A propos ,fetele care alaptati,cum faceti cu slabitul,ca ori de cate ori mananc mai putin scad bidoanele...si nu prea ne convine.Oricum sunt dispe,fata de voi am de dat jos la greu,avand in vedere ca 5 luni am fost cu Utrogestan si dupa 5luni pana in luna a9a,Elevit.Apoi nu stiu ce au bagat asa in mine???!!!Ehhh,acum,totul pt bebe,ca sa fie bine,insa tre sa ne revenim si noi.

Incercarea noastra a fost de folos,daca pot spune asa,pt ca vreo 8 ani de casatorie nu am vrut noi copii.Asa ca prima sarcina a fost extrauterina,ca sa ma invat minte sa mai programez eu lucrurile.Am avut timp sa ne"curatam"putin si sa constientizam ca un copil e Dar de la Dumnezeu,asa ca oricat ar fi de greu acum,nu am voie sa ma plang.

Azi este Sf.Grigorie Decapolitul,ale carui Sf.Moaste se afla la Bistrita,foarte aproape de Rm.Valcea,asa ca "La Multi Ani,sarbatoritilor!!!",daca aveti,iar noua sa ne dea ajutor,ca mari minuni face Sfantuletul!!!

Neatza si bine ai venit printre noi!!!
Sa stii ca si al meu se trezeste noapteacam tot asa si nici eu nu stiu ce sa cred ,ori dorul de titi ,ori nu e satul,desi nu suge nu stiu cat!Cum zicea si Cleo o sa suga pana-n facultate!!!
Cat despre slabit eu una nu ma mai stresez sa nu pap,ca din fire sunt o pofticioaa,am sa fac o cura de slabire dupa ce termin cu alaptatul,ca asa cum ai zis si tu scade lapticul.Asa ca ma bine sa ne fie bebeii sanatosi decat noi stickusi!

merg sa ii dau sa pape dar nu inainte de a le ura sanatate bebeilor care au picat ieri!!!!

si La multi Ani celor nascuti azi!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

e sarbatoare??? si eu am bagat hainele fetii la spalat virginia, la c medic de fam esti???

noi am papat mango cu succes. n-am gasit reteta care sa-mi convina, dar am blenduit cu juma de banana si putin laptic ca sa se paseze...papat, placut, fata multumita...eu inca dorm pe mine

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ainigriv, sau virginia, in primul rand iti urez bun venit, ca am uitat.
Si da, copiii is minune si dar in viatsa!
Si da, si fiica mea are aceeasi problema: cu consistentsa. Nu cu gustul. Adica zama de la morcov fiert e ok, ce se limpezeshte deasupra e bun, daca incerc sa dau de mai jos, cu ceva mai consistent - isi provoaca singura greatza, un fel de cheeepfiuuuuu. Nu tusheshte, sa zic ca se inneaca. Ci ca shi cand mi-ar da mie cineva sa mananc ceva ce nu imi place cu miroase de ex.
Fetele la bb2, ati patit asha? ce solutie ati gasit?
Cerealelel mi le accepta, in dilutie mare, si incerc la ele sa i le ingrosh treptat, ca sa o obishnuiesc.
Persevez, nu imi pierd rabdarea, ma duc sa mai fierb un morcov+ dovlecel.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Robetzel de Simonix si Andra de MsBB, Delia Eliana de mi_bebelina, Beatrice de jozsaerika si Daniel Christian de supermami Diana_d

Fetele daca aflati de pampersii aia cu parasuta eu sunt cea mai vizata...mama denaturata ca mine nu cred ca exista...pai Eli de vreo 5 ori s-a dat jos de pe canapea Ea e fascinata de florile de pe covor! Acum nici nu mai plange daca ajunge pe jos...de fapt asa e si ideea...ar sta cu orele pe covor!
Cristi a cazut ei el la greu...el a avut si cazaturi din alea nasoale pe sacari...Ii multumesc lui D-zeu ca am scapat cu bine.
Asa ca nu va mai simtit complexate...se intampla!

Cenia mi-a placut tare mult ce i-ai scris lu` Miss! Sanatate maxima!

Virginia bine ai venit in gasca!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

noi am papat mango cu succes. n-am gasit reteta care sa-mi convina, dar am blenduit cu juma de banana si putin laptic ca sa se paseze...papat, placut, fata multumita...eu inca dorm pe mine

Bravo...fructele exotice au f multe vitamine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Virginia bine ai venit.
Eu inca am boala pe idiotul care i-a scris lui Miss.
Simonix, Laura, Simona mersi de sfaturi. Eu as vrea sa il intarc undeva la un an dar nu ma pot intelege cu el. Azi l-am lasat sa se uite la televizor si am stat cu o tzatza aplecata pe el ca doar doar mai molfaie ceva.
In fine asta e, va tb sa renunt, am o dispozitie de zile mari, adica sunt cu fundul in sus, probabil de asta.

Cu cazutul, si al meu a aterizat pe covor, a urlat, i-a trecut. Asta e, din astea o sa tot fie.

Simonix, cum ai descris tu ca face Robert este exact ce se intampla cu Sebastian.
Nu vrea sa stea in fund, numai in picioare, daca il pun in fund se impinge ca vrea sus si tot asa.

O sa ajung sa stau cu el la subrat ca gospodinele alea cu parul valvoi si tzigara in coltul gurii, copil la subrat sprijinit de sold si cu o mana sa faca mancare, calcat. Sau cu o mitraliera alergand dupa cei care ciocane dupa ce m-am chinuit sa adorm copilul.
CA altfel, eu il pun jos in sufragerie pe o plapuma, iar el face tot sa ajunga pe covor si sa il linga spre disperarea mea evident.
Va tb sa ma duc la cumparaturi dupa ce ii dau fructele si ne kkm ca nu mai am nimic in frigider.
Gata s-a trezit, a dormit jumat'de ora. Deci pe aia cu ciocanitul ii killeresc.

Mergi la inceput