Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
cenia spune:
Salut mamici
noi suntem mucosi rau de tot. azi mergem la dr. sa vedem.
am cumparat un sirop cu echinaceea pt copii , mai are si propolis si vitamina C. sper sa mai atenueze cu ceva.
am intrat tot pt Miss P: mai, ai niste javre care se agata de tine cu disperare! ce cucu rucu te-a cautat nenea asta? imi aminteste de ex-ul. urit si inteligent. mai bine unu de pus la rana, decit asa specimen complexat si dezaxat. astia traiesc numai sa raneasca oamenii. traiesc degeaba pe pamint. si tu pierzi timp degeaba sa ii citesti mirlaniile inteligente. inteligent vorba vine, ca stie sa aseze cuvintele maiestos in fraza? LOOSER......termenul perfect pt unu asa de perfect ca el.
vreau sa iti zic " la multi ani," multa fericire, sa iti fie baiatul sanatos, sa zimbesti mereu, sa te bucuri din orice, sa ai o viata binecuvintata, sa fii puternica si invingatoare.
nu suntem decit prietene virtuale, intram doar cind ne permit pruncii, nu ne certam ca nu ne permitem, dar ador sa citesc ce mai faceti in timp ce imi beau cafeaua! primeste felicitarile noastre ca un semn de prietenie si recunostinta unor femei care se bucura cind scrie Miss, cind impartaseste problemele ei, cind ride cu noi si cind se intristeaza. ne bucuram ca sarbatoresti si cu noi.
toate bune si cele rele sa se spele!
Adidana13 spune:
Dragele mele,
Noi am stabilit un lucur...pana la majorat papam tzatzi, ceva piure de mar si de pere...in rest, totul e gretos - desi ma uit cu mare pofta la tot ce baga mami in gura.
Zilele trecute am fost in vizita la niste prieteni si cat am lipsit pentru o toaleta mica, mica, prietena mea ia dat un colt de paine in mana....sa-l fi vazut cu morfolea la bucatica aia, de parca era nemancatul lumii!!! I-am luat-o frumusel, fara sa fac mare tam-tam, mai ales ca nu ne vedem prea des cu prietenii respectivi.
Mai nou, ca sa ii fac de lucru, i-am dat un morcov curatat sa-l roada, poate asa se obisnuieste cu gustul. Mie imi e tare greu sa scriu peste zi, deoarece lui Vladi nu ii place sa stea singur.Si de-abia apuc sa va citesc...
Va pup si va doresc noapte buna!
Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Adidana13 spune:
Revin ce ceea ce trebuia sa scriu de la inceput: LA MULTI, MULTI ANI, MISS P!!!
Iti dorim sa ai parte de liniste sufleteasca si iubire nemarginita! Sanatate si bucurii in fiecare zi din partea celor dragi!
Adi si Vladi
Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Nicole1980 spune:
Bebele meu e ragusit de 3 zile, nu poate nici sa planga. Ieri i-am zis doctorului si mi-a zis ca daca nu este asociata cu alte simptome, atunci sa nu-mi fac griji. Insa imi este mila de el, nu poate sa planga, sa tipe, sa vorbeasca. Voi ati patit asa cu bebeii? Ce se poate da ? Maine il sun pe doctor , k nu vreau sa faca laringita.
Aaa si de la rotarix astazi a fost intors pe dos, nu a mancat mancare solida, mai mult san; a fost marait si plangacios, nici nu a avut chef de joaca, mai mult a dormit.
Lorich – da, probabil ca asta este motivul cu zeama de la carnita
Laura – eu zic sa nu fii ingrijorata. Al meu la 4 luni a luat numai 450 grame, iar doctora mi-a zis ca de acum inainte va luat cate 300 grame, apoi 200 grame pe luna. Al meu a luat foarte mult in ultima luna, asta pentru ca mananca 2 mese diversificat si mananca mult….
Asa ca stai linistita, Mirci a avut problema si cu constipatia, a fost si racit micutul, dar va recupera el…
Aaaa si eu evit cerealele, ii dau doar de 2 ori pe saptamana.
Ainigriv – bine ai venit. Mai scrie din cand in cand cate un mesaj, sa te tinem minte si sa stim k esti prezenta.
Piggy – imi place scaunul, sa-l folositi cu mult spor….
Alra – nastere usoara si sa vina momentul cat mai repede, sa fii acasa cu cele 2 fete cucuiete.
Miss – chiar exista oameni asa de kkat ? M-au uimit cuvintele acelui barbat, parca sunt dintr-un film horror. Nu lua in seama rautatile scrise, este un suflet hapsan. Tu ai viata ta, trecutul care te-a indurerat lasa-l in urma…culege din el doar clipele frumoase.
Andreap – pupam Sara tusacioasa sa se faca repede bine. Tu mai alaptezi ? Ce tratamente poti face pt intretinere, stii cumva ?
Mi bebelina – imi pare rau de cazatura. Si David s-a lovit azi usor la cap…sau mai bine zis l-am lovit. Era pe covoras, in fundulet , il tineam si cand sa-l las si-a lasat capul mai repede si s-a lovit. A plans micutul, imi era asa mila….
Oau fetele- Mi bebelina, Micaela, Cleo – s-au vorbit bebeluisii vostri ? De fapt pot zice si al meu, ca s-a dat cu capul de covor (deci parchet , dar de la o distanta de 10 cm)
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Simonix spune:
Fetelor, m-am prostit, in loc sa dorm ia uite ce fac
http://picasaweb.google.com/s.vilau/Fun7Months#5270506344266672274
La multi ani, piticot Robert + Andra, Delia, Beatrice, Daniel !!! Ce mari suntem wooow ! Acum 7 luni eram in spital cu dilatatie hmmm... 4
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
nici io nu dorm, dar nici nu fac nimic constructiv..
Super colajul SImonix, pup baiat frumos!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Virginia, bine ai venit!!
Vianne, pupicei de la noi, ne gindim cu drag la voi, mai ales cind ascultam Bosa Nova.
Alra..Ce dor mi-era de agitatele astea..Doamne Ajuta!!
Sis, ti-am spus si eu cu greutatea, pai e f. bine.Matei a luat luna asta doar 250 (de la 9350 la 9600)..Mirci e perfect!! si scump foc, pupa-l matusica pe el.Plus ca vb Iuliei, a fost racit, nu putea sa ia in greutate in conditiile astea. Dar cu cerealele eu zic sa-i dai linistita,mai ales ca le papa bine si ca nu e un copil gras sa te feresti de ele cum fac eu pentru Matei. Deci da-i linistita in fiecare zi, mai ales ca au tot ce tb unui bb si sunt consistente.Ia spune cu coletul LR, ca tot uit sa te intreb?? N-a venit inca??
Josaerikacum se ineaca cu ea?E blenderuita mincarica sau pur si simplu isi face sila? Oricum nu descuraja, e mai greu la unii bblusi.
Mi_bebelina, of, imi pare rau d ecazatura si de drumul degeaba pana la drDeliuta si mamica
Andreeap, sanatate Saratzinei, ce sirop d etuse ii dai? Am fost si eu duminica la Grigore cu ei, mi-a spus ca de la Ambroxol are secretii in git, cica le favorizeaza. Il recunosc pe David in ce povestesti despre Mariuca, la fel si el, e scai d emine, nu vrea neam sa mearga cu bunicul dimineata la gradi...oof..si bunicul operat recent de coloana nu prea poate sta cu Matei ca nu-l poate ridica dc e cazul, intr-o dimineata cind am ajuns acasa bb era intr-un colt in pat, plingea de mama focului ca n-avea pozitia buna iar taica-miu nu-l putea ridica
Cu regimul, am inceput si eu de ieriMai ales intilnirea cu Elenuca care tine deja de 2 sapt, m-a ambitionat, n-am mai mincat nimic d ela 4...Sper sa ma tina, vreau sa dau jos 6 kg sa ajung la 54Oricum, dupa c etermin cu alaptatul vreau sa merg la electrostimulare...Pana atunci sa dau jos surplusul..
Micaela, ood, pupam Dariutza.
La fel Mara de Cleo. Mie David mi-a cazut de vreo 5 ori pana la un an asa ca stiu ce inseamna sa-ti cada bb..La Matei inca nu s-a intimplat nimic, desi e mai umblaret ca david..Cred ca sunt mai atenta, nu stiu..
Dar ce-a fost ieri? Ziua cazaturilor?
Socrate, tb sa bei mai putine lichide, nu-l mai pui la san, comprese reci, te stringi cu un prosop ceva seara (pe mine asta m-a ajutat f. mult, dar tb sa ridici sanii sa nu se striveasca, intelegi tu...SI, da la mine a mers cu frunze de varza d ela congelator. EU nu am luat pastile de intarcat ca SImonix (sunt si la noi - Bromcriptina) si a fost destul d egreu mai ales ca l-am intarcat brusc si am hotarit ca dc incep tb sa fiu ferma..la noi nu mergea cu suptul mai putin , ca nu aveam ore fixe de masa, statea cam toata ziua la san(ca si acum). Succes!Noi in 3 zile eram gataDar au fost zile nasoale si dureroase..
Cenia, multa sanatate!!
Adidana, nu-ti face griji, am spus mai sus si uite cite fete sunt in situatia voastra..La unii diversificarea e mai greoaie..Bine ca are laptik de la mami Paiine? SUnt nebuni? N-are voie pana la 8 luni (gluten)..eu le ziceam ceva alora, of
Nicole, sanatate multa, mergi la dr mai bine dc e ceva sa luati din pripa si vindecarea sa fie mai rapida..Oof, oare mai apucam sa ne vedem? Dc ma vad cu SIs ii dau Exultonul, poate ajungi mai repede in Morarilor, vad ca acolo se practica intilniri la greu...ce zici?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
buna dimineatsa
nu am lapte.
ma duc sa imi fac cu lapte praf.
edit: mi-am luat inima inm dinti si geaca pe umeri si am coborat la 0 gr si vant. Albinutsa inchisa, am luat de la un magazinash, un lapte. Pai cu ce va servesc pe voi?a? cu lapte!
voiam sa pup puii bolnaviori. lasa ca se fac ei mari...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Neata,
Nicole Robert pe la o luna si ceva a facut laringita de la plans intens, ca numai de asta stia, si dr. mi-a zis sa-i dau o zi Panadol, i-am dat atunci 1,5 ml, pt a era mult prea devreme pt Panadol, ala se dadea de la 3 luni.
Multumesc fetelor pentru urari, pentru fiecare, aseara am facut un dezmat culinar total...
Pup pe fruntisoare bebeii care au cazut, e si marea mea frica, evit cat pot sa-l las singur pe pat, dar stiu ca se poate intampla intr-o secunda mica, cat te intinzi dupa un pampers.
A pus cineva de ?? Ca ma duc sa fac eu una.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Fetele, sa va zic un secret...sstt...in weekend si Raducu a facut acrobatii canapea-->covor. Mai mult s-a speriat, a plans tare vreo 2-3 minute. La fel, aproape in ochii mei a cazut. Si stiam ca asa se intampla, ca eram patita de la Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla