buna, mamici!
baiatul meu de 7 ani , imi acuza dureri de burtica si putin mai jos deasupra prostatei , sa zic asa, nu stiu daca la ei este dezvoltatta dar , sa ma intelegeti , il doare pe zos, deasupra putulicii, mi a facut caca cam de 7 , 8 ori azinoapte si aazi dimineata, cu mucus gelatinos dar nu mirositor si nici diaree, a facut bine dar zic eu cam des... acum imi doarme si se plinge de dureri si in somn, deci ca si crampele
pina ajung cu el la medic, ce sa i mai fac, i am dat nospa si ceai de galbenele, altceva???
oare ce o avea, ca nu mi vomita, nu mi face scaun diareic,ar minca dar incepui cu regim, alteva????
voi , ati trecut prin asa episoade , la mine este primul, !!!! ma doare sufletul sa l aud mereu au! au!
Nepotica mea a avut asa un episod pe la 5 ani, cu dureri de burtica in partea de jos a abdomenului, scaune dese cu mucus albicios si febra.
S-a dovedit ca era intoleranta la lactate.
Ptr o prioada am stagnat lactatele, abia dupa un an i-am reaintrodus treptat branzica, si destul de rar laptele.
Chiar si astazi , la 11 ani, bea destul de rar lapte, si mereu spune ca se simte rau de la el.
totusi ar trebui sa mergi la un medic sa il vada, sa-i puna un diagnostic corect si eventual sa-i dea un tratament.
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec