Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Nu cred ca e greu sa spuneti aici cui ati dat parola ... eu o am de la April ...stiu ca sunt rea,dar sunt curioasa daca felicici o avea

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Stai linistita draga, nu o aveam.

Si am rugamintea sa nu ma mai tot pomeniti la acest subiect punand pe seama mea afirmatii pe care nu le-am facut niciodata. Nu ati inteles ce am vrut eu sa spun in postarea care a fost interpretata in fel si chip si cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic.

Lorena(19.12.2007)

Hodoronc-tronc!Ce te-a apucat?Te-ai trezit vorbind?
Iar te-a sunat AD?

Din cate imi amintesc eu nu te-a jignit nimeni pe-aici,chiar daca mesajul ala al tau "va rog nu va mai luati de AD chiar daca face ceea ce face,ca ma suna pe mine sa ma certe" a picat ca nuca-n perete.

Tu de ce dai cu bata in balta?

17 +

Jasmine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Care e mai afacerista sa sune la atlassib sa intrebe...eventual mers pana acolo la sediul central si negociat cu ei. madau? addya

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

excelenta idee! trebuie sunat direct la atlassib si vorbit! dar....eu comand pe numele meu , pe adresa atlassib din...bordeaux sa zicem....aia cum accepta sa livreze coletul daca EU nu sunt acolo sa-l receptionez...si daca comand pe adresa atalssib bordeux, pe numele unui angajat...cum stiu ca ala e coletul meu si nu al Jasminei?

Edit: si nu stiu daca atlassibul accepta sa platesti la livrare...pt ca poti comanda si sa nu ridic coletul...atunci ei ies in pierdere...

de comentat

Atlassibul ar trebui sa fie un punct de primire colete, cum e posta aici si apoi sa redirectioneze. Intr-un fel sa via pe numele noastre, dar sa fie firma imputernicita sa le primeasca.

Mergi la inceput

Putem scrie in paranteza Biroul Atlassib...bla-bla ( Ionescu Maricica...)

de comentat

Mergi la inceput

si daca reusim asta e vai de barbatii nostri si de banii familiei pt ca avem astfel acces de la yves-rocher care are preturi la un sfert fata de ro pana la yoox si altele...sa vezi atunci shoppinguit pe alese! Ce LR, cred ca nu ne mai uitam la ei nici cu....!

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Kokiy,eu n-am primit un astfel de mail.

Eu n-am comandat niciodata de pe LR cu livrare la alta adresa asa ca nu stiu cum apare pe factura : apare numai adresa de destinatie finala sau si adresa pe care a fost facut contul pe LR?Normal ar fi sa apara ambele,dupa mintea mea.Sigur a comandat cineva cu livrare la alta adresa (cadou,parca) si ne poate lamuri.

Care va sa zica noi vrem sa gasim un fel de Relais Colis,cu deosebirea ca nu ne ducem noi sa ne luam coletele ci vrem sa ni le trimita ei acasa.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:

Eu n-am comandat niciodata de pe LR cu livrare la alta adresa asa ca nu stiu cum apare pe factura : apare numai adresa de destinatie finala sau si adresa pe care a fost facut contul pe LR?Normal ar fi sa apara ambele,dupa mintea mea.Sigur a comandat cineva cu livrare la alta adresa (cadou,parca) si ne poate lamuri.

Care va sa zica noi vrem sa gasim un fel de Relais Colis,cu deosebirea ca nu ne ducem noi sa ne luam coletele ci vrem sa ni le trimita ei acasa.

17 +

apar ambele. asa am facut eu prima comanda. adica a comandat o prietena pentru mine, de pe contul ei (danita care intra rar pe aici) si livrare la adresa mea - apareau ambele nume si ambele adrese.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

apar ambele. asa am facut eu prima comanda. adica a comandat o prietena pentru mine, de pe contul ei (danita care intra rar pe aici) si livrare la adresa mea - apareau ambele nume si ambele adrese.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Atunci trebuie sa vorbim cu cei de la Atlasib sau Euroline sau alta firma si sa le propunem ca vrem sa facem un contract cu ei
Atunci isi vor da seama unde trebuie sa le livreze daca apar ambele adrese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:

17 +

SUPER. HAI SA VEDEM DACA II CONVINGEM PE CEI DE LA ATLASSIB SA FIE PUNCT DE PRIMIRE COLETE. ASTA INSEAMNA CA TREBUIE SA II IMPUTERNICIM.

AM O NELAMURIRE. DACA APAR AMBELE ADRESE, NUMELE TITULARUI DE CONT ESTE SI EL LA ADRESA PERSONALA TRECUTA SI LA INDICATIA LIVRARE LA ALTA ADRESA APARE CELALAT NUME? SUNT IN CEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Fetelor, stiati de www.babypoint.ro ?

Eu abia am intrat sa vad despre ce este vorba. Mi l-a recomandat cineva, care cumpara de aici lapte si borcanele cu mancare mult mai ieftine decat orice ieftinatura din Metro.

Exemplu> Humana lapte 3 in Metro e in jur de 550.000 cutia, la farmaciile de cartier 570.000, la alea brand (SensiBlu etc) chiat in jur de 700.000. Aici acelasi produs este in jur de 9 euro.

N-am apucat sa-l studiez bine....

Voi il stiti?
Ati comandat?
Il recomandati?
Am inteles ca produsele vin din Germania cu Atlassibul...

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

azi am dat o comanda la ai, am primit factura proforma, mai astept un mail si apoi...sa vina

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput