Redoutistele fidele La Redoute France (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Citat:
citat din mesajul lui Hakimela

Clau, e un soi de mustar, cu tenta de verde sau maro, dupa caz.

... dupa cum ziceam... culoarea queue-de-vache = coada de vaca... whatever that means

Christina

Nu,sister, intreba ce-i cacaniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici
cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic.

Lorena(19.12.2007)

si cu regret iti spun ca tocmai ai jignit pe toata lumea care participa activ la acest topic :(((

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Eu cred ca avem 2 prioritati:

1. Sa nu renuntam la .fr. Daca sisteaza livrarile in Romania, ar trebui sa facem o investigatie daca Atlassibul are vreun birou in Franta unde sa poata fi trimise coletele si apoi redirectionate catre Romania Chiar ar trebui sa le propunem: contracost primirea, contracost transportul.
Ar trebui sa le spunem ca suntem foarte multe. Eu personal stiu inca sapte persoane care nu posteaza aici si care ar fi incantate sa comande in continuare. Deci pt ei ar fi chiar profitabil.

2. Sa cautam alte site-uri pe care sa le convingem sa livreze in Romania. Vertbaudet deja mi-a raspuns. Nu sunt interesati.

Apropo de parola (pe care n-am avut-o niciodata). Mai devreme sau mai tarziu multe din informatiile de pe contul comun (probabil) au ajuns aici, pe forum. Deci, cred ca putem purta discutiile la vedere. Dar voi, cele mai vechi decideti. Eu v-am decoperit doar din decembrie 2007 si postez de prin februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Diana, nu te supara, ca e doar senzatia ei. Ce sa-i faci, se bazeaza pe senzatii. Daca se baza pe ratiune, "se obosea" sa explice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

felicici la paranoia care s-a creat orice e posibil ... poate chiar eu am scris lui AD,dar dau vina pe altii sa ies basma curata ...

Am primit un mail ciudat si nu stiu daca are legatura cu topicul asta sau tine de job-ul meu ...a mai primit careva asa ceva?

Sper sa nu va deranjez, insa si eu mi-am deschis un OUTLET cu haine de firma, primul si singurul din Romania.
Intrati pe site, inca nu am pus toate produsele acolo, acum am primit marfa, sunt 870 de produse, iar preturi....... super OK. Ex.: la Baneasa Mall va cere 876 RON pe acelasi produs pe care eu il vand cu 100 RON.
Sunt si cizme Italia din piele, modele Fashion, crocodil, etc., cu preturi intre 145 si 350 RON.

m-am uitat dupa mail-uri cunoscute(macar asociere de nume) si nu gasesc legatura cu niciuna din voi ... oricum imi da adresa site-ului,dar acolo nu apare decat ca se deschide in 15 nov si asteapta primii 200 cumparatori care vor primi cadou ceva de la LIU-JO

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Anne, link-ul cu toate magazinele: http://www.netoo.com/69_Vetements_et_Pret-a-Porter.html

Octopusu, spartul de conturi Yahoo e mai mult legenda urbana, nu e atat de usor pe cat se crede.

suuuper linkul!

mi-a placut : http://www.yoox.com/
livrare cu ups, 29 euro. nu sunt ieftineli dar am vazut chestii foarte dragute, unele mai ieftine decat am gasi aici. de pilda mi-a ramas gandul la cizmulitele astea:

http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=ATTIMO%20BY%20BALANCE&dept=shoeswomen&tskay=2B1A5E7B&rr=1&cod10=441230571B&sts=sr_shoeswomen80

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Nu cred ca e greu sa spuneti aici cui ati dat parola ... eu o am de la April ...stiu ca sunt rea,dar sunt curioasa daca felicici o avea

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Stai linistita draga, nu o aveam.

Si am rugamintea sa nu ma mai tot pomeniti la acest subiect punand pe seama mea afirmatii pe care nu le-am facut niciodata. Nu ati inteles ce am vrut eu sa spun in postarea care a fost interpretata in fel si chip si cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic.

Lorena(19.12.2007)

Hodoronc-tronc!Ce te-a apucat?Te-ai trezit vorbind?
Iar te-a sunat AD?

Din cate imi amintesc eu nu te-a jignit nimeni pe-aici,chiar daca mesajul ala al tau "va rog nu va mai luati de AD chiar daca face ceea ce face,ca ma suna pe mine sa ma certe" a picat ca nuca-n perete.

Tu de ce dai cu bata in balta?

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa3 spune:

Buna!

Va las si eu o lista de magazine, in caz ca vreti sa studiati (si aveti timp): http://fr.kelkoopartners.net/md-merchants

eu nu am avut inca timp sa ma uit

va

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

excelenta idee! trebuie sunat direct la atlassib si vorbit! dar....eu comand pe numele meu , pe adresa atlassib din...bordeaux sa zicem....aia cum accepta sa livreze coletul daca EU nu sunt acolo sa-l receptionez...si daca comand pe adresa atalssib bordeux, pe numele unui angajat...cum stiu ca ala e coletul meu si nu al Jasminei?

Edit: si nu stiu daca atlassibul accepta sa platesti la livrare...pt ca poti comanda si sa nu ridic coletul...atunci ei ies in pierdere...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

apropos de outlet, pe 28 se deschide cel din militari.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput