Redoutistele fidele La Redoute France (150)
Raspunsuri - Pagina 16
octopusu spune:
Eu nu am primit parola, de aceea nici nu am cerut-o, sa nu fiu banuita de intentii rele. Parerea mea este, ca avand in vedere ca parola o aveau doar fete care se stiau de mult si care cred ca aveau acelasi scop, nu cred ca avea rost sa tradeze. Mai repede cred ca cineva v-a spart parola din 2 motive: 1 sa afle ce pune-ti voi la cale, 2 sa bage raca, ceea ce se pare ca au reusit catusi de putin. Eu nu o sa cer parola la noul cont, dar sper ca, daca gasiti o modalitate de a cumpara din franta sau din alta parte sa imi spune-ti si mie.
danadc spune:
Fetelor, stiati de www.babypoint.ro ?
Eu abia am intrat sa vad despre ce este vorba. Mi l-a recomandat cineva, care cumpara de aici lapte si borcanele cu mancare mult mai ieftine decat orice ieftinatura din Metro.
Exemplu> Humana lapte 3 in Metro e in jur de 550.000 cutia, la farmaciile de cartier 570.000, la alea brand (SensiBlu etc) chiat in jur de 700.000. Aici acelasi produs este in jur de 9 euro.
N-am apucat sa-l studiez bine....
Voi il stiti?
Ati comandat?
Il recomandati?
Am inteles ca produsele vin din Germania cu Atlassibul...
claujro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Hakimela
Daca decizi sa vinzi poseta cacanie, ai cumparator! Se asorteaza cu cizmele mele cacanii, luate din impuls, dar care acum imi plac... |
ce culoare e aia? as fi curioasa s-o vad si eu
de comentat
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danadc Fetelor, stiati de www.babypoint.ro ? |
e o tipa din germania. un site micut, business privat.
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Dierna3 spune:
Anne, link-ul cu toate magazinele: http://www.netoo.com/69_Vetements_et_Pret-a-Porter.html
Octopusu, spartul de conturi Yahoo e mai mult legenda urbana, nu e atat de usor pe cat se crede.
felicici spune:
citat din mesajul lui kokiy Nu cred ca e greu sa spuneti aici cui ati dat parola ... eu o am de la April ...stiu ca sunt rea,dar sunt curioasa daca felicici o avea Bazar SONIA www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Stai linistita draga, nu o aveam.
Si am rugamintea sa nu ma mai tot pomeniti la acest subiect punand pe seama mea afirmatii pe care nu le-am facut niciodata. Nu ati inteles ce am vrut eu sa spun in postarea care a fost interpretata in fel si chip si cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic.
Lorena(19.12.2007)
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicici
Stai linistita draga, nu o aveam. Si am rugamintea sa nu ma mai tot pomeniti la acest subiect punand pe seama mea afirmatii pe care nu le-am facut niciodata. Nu ati inteles ce am vrut eu sa spun in postarea care a fost interpretata in fel si chip si cu regret va spun ca am senzatia ca nici nu aveti resursele necesare pentru a intelege asa ca nu ma mai obosesc sa va explic. Lorena(19.12.2007) |
Da' ce te face sa crezi ca "adevarul" e de partea ta,ca sa nu ma exprim altfel,ca te-ar deranja?
ChrisDun spune:
citat din mesajul lui Hakimela Clau, e un soi de mustar, cu tenta de verde sau maro, dupa caz. |
... dupa cum ziceam... culoarea queue-de-vache = coada de vaca... whatever that means