Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
mar_ysa_28 spune:
Cris felicitari si multa odihna ca este foarte importanta....!!!
Noi inca nu am reusit sa recuperam...ne acapareaza pitikuta de tot...!
Va pup dulce pe toate si urez fetelor care au mai nascut multa sanatate si multe iubire!
Noua ne-a cazut astazi buricutul...sper ca de maine sa o scoatem si noi pe micuta afara..pana acum doar la geam...voi ce ziceti?
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
mar_ysa_28 spune:
Caterinas nu iti mai face griji ca o sa iti revii imediat...eu am plecat la spital cu 67 kg plecata de la 50 si m-am intors cu 57 asa ca o sa scap si de restul cat mai curand...promit!!!
cred ca multe kg au fost de fapt apa...asa ca ceva sport pe care intentionez sa il fac dar dr zice ca deabia dupa 3 luni poti sa faci exercitii fizice.
Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra
http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/
babyzapi spune:
ALEXAAA am ras si am plans la povestea ta de credea sotzul ca am luat-o razna ! Esti criminala! SA TE BUCURI DE COMOARA TA NEPRETUITA! M-am regasit in povestea ta...cu tremuratul din toate incheieturile, cu atitudinea aeriana de dupa, cu faptul ca nu mai stiu ce am vorbit, iar cu plansul...uitasem complet ca am plans in hohote cu mari suspine atunci cand l-au scos pe bebe...motiv pt care m-au si adormit dupa nastere, desi am spus ca nu vreau...se temeau sa nu inund sala de nasteri
Isabela lui Raphael Nicolas
Primul nostru
alra spune:
scoateti mai copii afara daca e soare si uscat!
noi abia am asteptat sa faca laura 3kg ca sa o putem scoate si era februarie si belgia si vremea rea si inchisa... de la spital ne-au zis ca vremea inchisa si ploioasa e periculoasa pt bebelusi mici, cica e mai bine sa fie soare si geros.
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
andreyutza spune:
multumesc pentru trucuri!!
Citat: |
citat din mesajul lui Mirtha [b]Ginye , Andreyutza multumesc fetelor. Pt. degrevare va mai vind mai multe trucuri folosite de mine : inca de la inceput mi-am stabilit niste etape pe care le-am respectat pina au devenit automatisme. Stiam ca va fi greu - asta este avantajul de a naste mai tirziu , vezi in jururul tau n experinte ale prietenilor , amicilor , cunostintelor - asa ca mi-am stabilit un anumit "circuit" al lucrurilor pe care le aveam de facut , aplic cu stoicism diviziunea muncii in familie si nu fac marele menaj : nu gatesc si nu fac marea curatenie. Imi gateste mama iar mai tirziu voi incerca sa gasesc pe cineva care sa imi gateasca pt. a o degreva si pe mama de aceasta activitate destul de obositoare iar mare curetenie o face o doamna care vine de 2 ori pe luna. Restul tin de ...organizare , automatisme si vointa . Sper sa va fie utile trucurile. Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
34+
babyzapi spune:
Marysa felicitari ca ati scapat de stresul buricutului.
Eu am fost cu bebe luni la consultatie la chirurgie si am facut si eco sold...ingerasul meu scumpic are soldul drept imatur (piciorul drept nu este bine fixat in articulatia de la sold) si pana la 4 luni tre sa poarte 2 perechi de pampers, dupa care facem un nou control. Sunt cam supi, dar toata lumea a zis ca nu este nimic grav si ca o sa se fixeze piciorusul...acum mi-e si teama de fiecare data cand ii fac baita sau masaj sa nu-l trag prea tare de piciorus...
Va pupic pe toate!
Isabela lui Raphael Nicolas
Primul nostru
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Marysa felicitari ca ati scapat de stresul buricutului. Eu am fost cu bebe luni la consultatie la chirurgie si am facut si eco sold...ingerasul meu scumpic are soldul drept imatur (piciorul drept nu este bine fixat in articulatia de la sold) si pana la 4 luni tre sa poarte 2 perechi de pampers, dupa care facem un nou control. Sunt cam supi, dar toata lumea a zis ca nu este nimic grav si ca o sa se fixeze piciorusul...acum mi-e si teama de fiecare data cand ii fac baita sau masaj sa nu-l trag prea tare de piciorus... Va pupic pe toate! Isabela lui Raphael Nicolas Primul nostru |
incearca sa nu te sperii mai mult decat e necesar. intreaba bine doctorii ce trebuie sa faci special si limiteaza-te la ce zic ei.
laura a avut 2 gauri la inima pana la 6 luni si am auzit numai ineptii de la cunoscuti de genul "nu o lasa sa planga", "vai cum poti sta asa linistita ca eu nu as om daca copilu meu ar avea asa ceva" si multe altele.
am ascultat ce a zis pediatra - nici un fel de ingrijire speciala, doar control regulat si totul a fost ok. la fel va fi si la voi
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
malinas spune:
babyzapi, lauramiron, bebecris, multumesc de sfat. Maine o sa iesim si noi un picut afara.
bebecris, are si bebe al meu astfel de bubite si am citit ca sunt de la caldura. Si medicul meu mi-a zis sa le tratez cu baneocin pudra, dar eu le-am lasat in pace si vad ca se vindeca singure.
Bebita iar a stat 4 ore treaz. Sunt tare ingrijorata cu ritmul asta. Bebelusii vostri cum stau la acest aspect?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Amalia spune:
Alexa ai povestit intr-un stil extraordinar! M-a impresionat foarte mult relatarea ta si m-a si amuzat in acelasi timp!. Asta e poveste de prima pagina aici pe DC si sper ca moderatorul sa ia legatura cu tine pentru asta!
Cat priveste copilul...cand am citit ca sotul tau a venit cu altul...ma gandeam la mine cand asteptam sa mi-l aduca pe al meu..ca-mi era teama sa nu-mi aduca altul..si l-am desfasat sa vad numele ..deh, mama nebuna!
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
bebecris spune:
am citit si eu povestea alexei...super tare....citeam si radeam...si imi aminteam de reactiile mele tampite cand m-am dus la camera de garda...ce ametita am fost si eu....eu nu am avut cateter in coloana....mi s-a facut un calmant la cerere la cateva ore dupa cezariana si un piafen in dos a doua zi...
aaa.....
cherie..stiu ca intrebai de ce am facut cezariana...inainte sa nasc cu o saptam mi se descoperise o tumora pe placenta determinata de trombofilie...chestie care a dus la nasterea la 36 saptam si la insuficienta placentare si la problemele lui bebe...aa.....eu nu am fost obosita si nu oboseam repde...din contra.....dr mi-a zis sa stau cuminte iar eu in ziua nasterii am umblat ca nebuna....cu masina...dar....
cam asta a fost....daca nu aparea tumora....era naturala...
la mine au inceput cosmarele legate de zilele petrecute in spital...imi tot amintesc socurile prin care am trecut acum o l;una!!!
maine bebe face o luna!!!!!!
Cristina - mami de DAVID ANDREI
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!