Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramo2007 spune:
Alexa, e super ca ai lapte asa repede... si ca bebe e papacios ...Cand plecati acasa?
Eu nu stiu ce am ca as manca intruna dulciuri il sun pe sot sa cumpere ceva bunut...
Ramo 36+ Sara Maria
Puiutul meu scump
lauramiron spune:
Nu-i pretentios bebe, papa de oriunde sa creasca mare O sa vina si lapticul mai mult si poate renunatati la biberon.
Cand va lasa acasa?
Citat: |
citat din mesajul lui Alexa.1983 Ramo Laura Da am lapte...desi dupa cam 1 ora la san ii dau si completare biberon pana e satul...pot sa-l tin in brate...pot sa-l si ridic....il alaptez in pat stand in fund cu spatele sprijinit...deci e ok...azi i-am dat de 2 ori...ieri am fost isterica de durere si se contracta si uterul meu taiat cand vroiam sa-i dau tzatza si am cedat nervos....luni nuse punea problema....nu refuza papa de pe nicaieri....orice e bun... ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara
babyzapi spune:
[quote]citat din mesajul lui malinas
Ma tot gandesc ca as iesi cu bebe afara si nu stiu daca e prea devreme. Avem 9 zile. Pana acum ne-am aerisit doar la fereastra. L+am imbracat ca pentru afara, am deschis larg fereastra si am stat asa 5-8 minute. Dar parca as vrea sa ies si afara cu el. Voi ce ma sfatuiti?
Eu cred ca nu e nici-o problema sa iesi cu bebe afara. Dr noastra ne-a zis ca putem iesi afara cate 30 de min fara nici-o pb sa profitam cat mai este placut afara. Asta in conditiile in care bebe meu a fost dismatur la nastere, deci si bebelului tau o sa-i priiasca.
Isabela lui Raphael Nicolas
Primul nostru
MissParker spune:
alra, si nastere usoara, sa te vezi cat mai repede si fara dureri cu fetita number two in brate!! Chiar ieri ma gandeam sa intram si noi pe aici cu majoretele!! Tinem pumnii!! Hai liberare si pentru tine!! o sa fie totul bine, tu esti veterana
La fel pt. celelalte viitoare mamici... va doresc nasteri usoare si bebici frumosi si sanatosi!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
babyzapi spune:
[quote]citat din mesajul lui bertha
Am pus cateva poze in linkul de la semnatura. Pupici!
E superba bebelina dulcica foc! Si fratiorul mai mare e adorabil!
Primul nostru
alra spune:
mai MissParker, ma faceti sa ma simt ca o celebritate
o sa mi se suie la cap, nu ca nu as crede deja ca sunt "cea mai cea"
sunteti toate niste dulci si va multumesc mult de urari si felicitari si ca va mai uitati dupa mine
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
FELICITARI CRISS! SA FITI SANATOSI SI FERICITI! SA VA BUCURATI DE TOATE CLIPELE PETRECUTE IMPREUNA TE PUPIC DULCE DULCE SI REFACERE RAPIDA!
Primul nostru
lauramiron spune:
Malinas, eu am scos-o afara pe Rebeca imediat ce-am iesit din spital. Medicul mi-a indicat doar sa ma feresc de aglomeratii, asa ca ne plimbam doar in parc......fara magazine, fara strazi aglomerate, nu pe trotuarele de pe marginea soselei, adica nu aproape de gazele masinilor etc
Mi-am facut si eu bagajul pentru maternitate, desi mi se pare inca ireal Abia saptamana viitoare marti ma duc la doctor sa vedem ce si cum. Abia astept!!
Ieri a venit si mobila in camera printesei, deci e gata totul, o asteptam cu mic, cu mare Rebeca i-a dus deja cateva plusuri de la ea, ca a spus ca e prea goala camera Caterinei
Vroiam sa intreb fetele cu copilasi mai maricei acasa, Dandusa, Diana21, Mav, Lorena, Amalia.....cel mare si-a continuat somnul normal, fara proteste ca vrea si el cu voi?? Adica, cum dormiti??
La noi, fiecare are camera ei, Rebeca doarme in camera ei singura si n-as vrea sa schimb lucrul asta, ca ne-a luat ceva timp si nervi sa ajungem aici Am vrut sa pun patutul bebelinei initial la noi in dormitor, macar pana imi revin eu cu operatia......insa Rebeca mi-a spus ca si ea vrea sa doarma cu mine Asa ca n-am ce face, bebe va dormi la ea in camera, insa eu voi dormi cu ea ....sper doar sa nu ma trezesc cu Rebeca in pat cu mine noaptea
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara
bebecris spune:
poti iesi afara cate 30 minute....soarele le face bine...doar sa-l protejezi sa nu inhaleze aer rece....mergeti la baby expo? noi sambata mergem la cumparaturi cu bebe david....
azi a fost taaareee agitat..cum il punem i patut...se trezea si incepea sa scanceasca...am fost afara in parc si acum doarme...de la 6 dim ma tot tine in sah...nu-i place suzeta...ii mai bag in gurita cu putina glicerina boraxata pt ca are gurita incarcata de la lapte...
la control il duc pe 26 nov....aaaa are niste bubite pe fata ca niste cosuri....dr a zis sa-l dau cu baneocin pudra...
Cristina - mami de DAVID ANDREI
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Mirtha spune:
Madutza si VonHelen curaj si multa bafta fetelor ! Nastere usoara sa va intoarceti sanatosi acasa !
Iulia Cospy se pare esti next on the list ! Curaj gravidutzo !
Criss de data asta am fost si eu prima cu agitatele. De cind ai spus ca te pregatesti de drum am intuit ca asta e ziua cea mare. Inca o data felicitari si sanatate ! Sa va traisca bebelina !
Alexa abia acum am reusit sa citesc povestea nasterii. Am savurat-o la maxim. Iar sotul cu incurcatura copilului , criminal !
Ginye , Andreyutza multumesc fetelor. Pt. degrevare va mai vind mai multe trucuri folosite de mine : inca de la inceput mi-am stabilit niste etape pe care le-am respectat pina au devenit automatisme. Stiam ca va fi greu - asta este avantajul de a naste mai tirziu , vezi in jururul tau n experinte ale prietenilor , amicilor , cunostintelor - asa ca mi-am stabilit un anumit "circuit" al lucrurilor pe care le aveam de facut , aplic cu stoicism diviziunea muncii in familie si nu fac marele menaj : nu gatesc si nu fac marea curatenie. Imi gateste mama iar mai tirziu voi incerca sa gasesc pe cineva care sa imi gateasca pt. a o degreva si pe mama de aceasta activitate destul de obositoare iar mare curetenie o face o doamna care vine de 2 ori pe luna. Restul tin de ...organizare , automatisme si vointa . Sper sa va fie utile trucurile.
Otilia cind vine sotul il rog sa dscarce mai multe foto. Avem si postura de voleibalista ! Pe la voi cum mai stau lucrurile ? NU se aude nimic , nimic ?
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0