Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 3
doniro spune:
Hai ca ma bag si eu in discutia cu fetita mai mica si cuminte, ca doar sunt in cauza. La mine e valabil ce zicea Emilia, adica am avut mare noroc cu Daria care e destul de linistita, in sensul ca ma pot ocupa linistita de Victor in timp ce ea se joaca cuminte, sau sta pe langa mine. Nu avem la activ nicio cazatura sau lovitura grava, asa ca sunt o norocoasa. Dar hai sa va zic ceva misto: am o colega care are tripleti: doi baieti si o fetita. A venit odata cu ei la noi la munca. Fetita avea piciorul in ghips. Baieteii stateau pe scaun ca niste papusi, iar fetita alerga intr-un picior in toata agentia, umbla la calculatoare si era ca argintul viu. Va imaginati tabloul? Au fost mortali! Si ne zicea maica-sa ca asa e si acasa. Fetita e pt baieti un fel de circar. Asa ca... depinde.
Eu am maaare noroc si cu Victor, pt ca e cuminte si el. De ex, ieri am facut dimineata mancare in timp ce ei se jucau amandoi in sufragerie.
Am si o veste un pic off-topic: Victor a inceput sa mearga singurel la doar 10 luni si un pic. Nu imi venea sa cred cand l-am vazut traversand singur camera; cred ca nici lui ca radea ca tontul cand si-a dat seama ca nu il tin...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Consi spune:
Dragele mele, pentru ca am inceput saptamana "bine" marcata de copcile lui Luca, am finalizat-o la fel de bine. Datorita micului nostru accident si avand in vedere ca aveam 2 "fire" vizibile la gurita nu l-am dus la gradi toata saptamana, ca sa nu devina Luca tentatie pentru ceilalti. Dar vineri mama avea programare la medic si intrucat nu puteam sa plec mai devreme de la job, am hotarat sa-l duca la gradi de la 12.00, iar eu sa il iau la 17.00. Ok... Il duce buna la gradi, iar la 17.00 eu ma prezint sa-mi iau copchilu'. El fericit vine la mine, imi arata ca a desenat un cal si cand ma uit mai bine Luca meu nu mai avea nici un fir. Intreb educatoarea, tanti care le da sa manance, pe miss de engleza. Nimeni nu stie nik, n-au vazut nici un fir. Mama nu-mi raspunde la telefon. Ma apuca agitatia, luni trebuia sa mergem sa scoatem firele. In final apare sotul prietenei mele care are gradinita si care este medic. Se uita la "buba" si imi zice ca e ok si ca cel mai probabil copchilu' si-a scos singur firele, remarcand totodata la Luca un talent inascut de chirurg. Dupa ce m-am linistit, l-am intrebat in masina cine i-a scos firele si mi-a zis foarte calm: 'UCA. Asa ca am scapat de o vizita la medic...
Nicomico cred ca fiecare copil e altfel. Luca a fost foarte linistit cand era bebe. Acum...e ca si Alex a lui Emilia.
Bulinutzo vezi cum tine el cu tine. Nu stiu daca are legatura cu zodia, dar Luca e foarte mamos. Daca sunt acasa, trebuie sa vina cu mine si la toaleta, ca daca nu plange la usa.
Doniro sa-ti traiasca baietelul umblaretz!
crissa71 spune:
Nicolica si Pumpkin:
La multi ani fericiti!Sa fiti sanantoase, iubite si fericite alaturi de cei dragi!
Va doresc tot binele din lume!
Sanatate la toate piesicutele....si mamicile
Multa rabdare si calm la toata lumea!
Va pupacesc...poate ne auzim mai tarziu!
anasia spune:
La multi ani, pumpkin!!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
anasia spune:
La multi ani, pumpkin!!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
gina_butnaru spune:
Buna la toata livada!
La multi ani, Pumpkin! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Bulinuta si Emilia, va multumesc mult!
Acum sunt mai bine, nu m-am mai suparat, iau calciu dimineata si seara si mi-a mai trecut. Sper sa fie bine de maine incolo la serviciu!
Va pup pe toate si multumesc pentru incurajari!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
larissa_79 spune:
Plimbare cu mami si tati intr-o zi friguroasa.. ( azi adica)
Are mami fetita sau baietel?
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
doniro, mancare la bucatarie si ei doi in sufragerie la joaca zici? Ale nu sta un minut fara mine. Pot sa fac mancare cu ea dar sa ii dau si ei ocupatie! In schimb de cand ajunge tati acasa doar cu el vrea sa stea. Si eu nu ma supar deloc!
Gina, ai grija de sanatate! Ca e cea mai importanta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
nicolica spune:
Salutam livada inzapezita!!!
Dragele mele va multumesc mult pentru urari: bulinuta , babee , gina, nicomico , emiliapop, consi , crisa71
Sumtem bine un pic agitati ca din 1 dec incep renovarile la casa si tot prin magazine suntem, comparam preturi...etc De aceea nici nu prea am timp de internet, doar scurt pe la pranz cat doarme Philip, in rest tot pe drumuri.
Va pup si doresc zile minunate de iarna
Nico
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
nicolica spune:
La multi ani pumpkin! Sa ai parte de tot ce-ti doresti.
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006