Gravidutze si mamici de Cluj - 99

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, eu sunt mai panicoasa...acum m-am mai "relaxat" / "nesimtit", altfel ajung la nebuni cu atatea raceli.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABRIELA - Bine ai venit alaturi de noi!Stai linistita, cum sa nu fii primita la petrecere, important este sa ne simtim bine si sa interactioneze cat mai multi copilasi, bineanteles sanatosi toti (acum lasam la o parte o usoara tuse, fara temperatura sau secretii nazale).

ADRIANA - De ce nu incerci ceva homeopat?Mai ales cu atatea raceli.In cazul nostru, atunci cand Daria a tusit foarte tare i-am dat Coryzalia si i-a trecut.Si acum tuseste si i-am facut ceai de ceapa, cimbrisor + i-am pus sare calda pe piept.Zic si eu, poate ar fi bine sa mai incerci si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABRIELA - Bine ai venit alaturi de noi!Stai linistita, cum sa nu fii primita la petrecere, important este sa ne simtim bine si sa interactioneze cat mai multi copilasi, bineanteles sanatosi toti (acum lasam la o parte o usoara tuse, fara temperatura sau secretii nazale).

ADRIANA - De ce nu incerci ceva homeopat?Mai ales cu atatea raceli.In cazul nostru, atunci cand Daria a tusit foarte tare i-am dat Coryzalia si i-a trecut.Si acum tuseste si i-am facut ceai de ceapa, cimbrisor + i-am pus sare calda pe piept.Zic si eu, poate ar fi bine sa mai incerci si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gata pe ziua de azi , mai am de sters pe jos baitza is somnik

ok am inteles fara pizza si numai cu tombola va fi ,
logic k daca o mamica vine cu 2 copilasi va aduce 2 cadoruri

pe mine nu ma deranjeaza daca vin copilasi la acre le curge nasucu sau mai tusesc din cand in cand , acuma fiecare cum considera, k daca ii sa te imbolnavesti Doamne fereste poti lua virusu si din aer, pt k stranuti si virusu zboara pana la 15 m, asa k si in park sunt copilasi bolnaviori sau prin malluri.....etc
sa nu aruncati cu pietre in mine

cineva imi cerea nr de tel de la Doina

425307 nr de tel de la cosmetica Doina
va doresc o seara palcuta

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nici eu nu mai stiu cine sunt Gabi, Gaby, Gabriela

Eu nu stiu cand mai intru, maine merg la Medicala 3, pe urma la DEva si raman acolo! Cadn vom avea si lista finala a participantilor, ma voi ocupa si de tombola. Oricum, ca ziceati de mamele cu copii mai mari, nu stiu dace ok sa primeasca jucarii pt varsta de 1 an.

Va pup, somn usor! Sa dea Domnul sa fie totul bine maine!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

hai sa facem sa nu ife confuzii

Gaby e gabriela 77 iar gabi e noua venita , ok???????

noapte buna fetelor

"HELP SONIA" suna si doneaza pt un ingeras care are nevoie foarte mare de ajutorul tau 0900900185-5EURO sau 0900900182 - 2 euro doar in reteaua romtelecom

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA
SUPERRRRRRRR pozele sa faci un filmuletz
unde i salonul chiar ma intereseaza
VELENA a crescut puiu nu gluma ,eu folosesc pt puiutz Colgate
VICTO draga multaaaa sanatate fratiorului
NICO am fost in parcul din Manastur zilnic mergem acolo si astazi a fost asa de frumos afara

TU FETELOR GABY-mami de Sara si GABRIELA -mami de 2 bb

GABY drum bun la Deva si FELICITARI pt piticutza deja va intelegeti fetelor nu gluma

ELENA cat costa un tratament la AFRODITE unde mergeam eu era 60 de ron si am fost fffff multumita intotdeauna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANI f buna ideea ta sunt de acord

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutari,

Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea la toate fetele!

Gabriela drum bun spre bunici!
Gabi bine ai venit printre noi, te asteptam la party!

Am vazut discutia legata de banutii pentru Sonia, mi se pare foarte frumoasa ideea si sper sa ajutam prin gestul nostru.
Noi vom veni singurele la petrecere, din pacate, tati nu va fi in oras pe 28.
Anca ce ghinion cu accidentul lui Ovi! Si multi pt Mr Top Gun!

Ani legat de job mi-a placut mult cum a spus Gabriela si are dreptate. Daca poti sa stai cu puiuta, te sfatuiesc sa o faci! Eu am stat 1 an cu Ana, foarte mult pt pozitia si compania unde lucrez si am amanat pana la limita maxima revenirea. Dar.... e greu si ma simt aiurea fata de Copilul meu. Daca crezi ca ai nevoie de un pic de timp pt tine ia-ti pe cineva sa stea cu S in 2 dupa-mese/sapt ca sa te poti ocupa de ceva ce te destinde.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Va pup cu drag si sper sa mai intru zilele astea

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

sunteti foarte dragutze, fetelor!

noapte buna!

Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze cu ingerasii mei

Mergi la inceput