Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 10
CristinaGoji spune:
Ciao. am intrat sa va spun ca noi nu cred ca mai venim. Vladut e mai mereu cu muci de la cresa, si Daria il urmeaza de fiecare data. Asta e. ne-om vedea alta data, in vara,cand nu sunt atatea viroze.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
sara2007 spune:
gabi bine ia venit...si felicitari mamico pt comorile tale..si din partea mea esti binevenita si sunt sigura ca si din partea celorlalte.
insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor..sa va faceti bine pana la party..
lore felicitari pt micul plimbaret.am primit si eu astazi cartea.f frumoasa.zicea ca v-a scoate inca una de Craciun.
merg la nany..noapte buna tuturor de la mici la mari
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Daria, spune-mi te rog mai multe despre pastilutele de care vorbesti, cum se administreaza si unde le gasesc? Cat despre ceai..nici nu are rost sa incerc, Alexia nu serveste decat apa si suc, orice altceva e absolut interzis
(in sesnsul ca le refuza total). Cu sarea pe piept la fel, nu sta nici s-o pici cu ceara..de-abia sta sa ii iau temperatura cu termometrul sub brat. Daria, e mai cumintica.![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
puisorul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 pe mine nu ma deranjeaza daca vin copilasi la acre le curge nasucu sau mai tusesc din cand in cand , acuma fiecare cum considera, k daca ii sa te imbolnavesti Doamne fereste poti lua virusu si din aer, pt k stranuti si virusu zboara pana la 15 m, asa k si in park sunt copilasi bolnaviori sau prin malluri.....etc sa nu aruncati cu pietre in mine Elena si Dragos Stefan Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat.......... |
Sunt de acord cu tine Elena. Doar nu se pupa copii. Si vorba ta in Polus cred ca sunt mai multi virusi.
Ani de
Stefana (23.01.2008)www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
ALEX29 spune:
NEATZA
ANCA cate kg mai ai de dat jos ,hai ca ce a fost greu a trecut nu ?
ANDREEA(Eladeea)ce mare si ce scumpic e puitzu ,nu incetez sa ma tot mir ce repede trece timpul 
IOANA13 bine ca papa lapticu ,e ceva decat deloc ,
pupicuri si sa treaca repede
ADRIANA super ca te simnti mai bine
,ce suculetze ii dai puiului ?
CRISTINA :(( poate totul o sa fie bine pana pe 28 si puteti veni 
DIANA(ANA)
super ideea cu 2 dupa -mese libere dar e asa greu sa gasesti pe cineva de incredere :(
LORE poate se face CREATOR de MODA 
intra mai des la noi 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ADRIANA ai incercat ceiutzurile de la Humana ?is f bune
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 NEATZA ANCA cate kg mai ai de dat jos ,hai ca ce a fost greu a trecut nu ? ANDREEA(Eladeea)ce mare si ce scumpic e puitzu ,nu incetez sa ma tot mir ce repede trece timpul ![]() IOANA13 bine ca papa lapticu ,e ceva decat deloc , pupicuri si sa treaca repede ADRIANA super ca te simnti mai bine ,ce suculetze ii dai puiului ?CRISTINA :(( poate totul o sa fie bine pana pe 28 si puteti veni ![]() DIANA(ANA) super ideea cu 2 dupa -mese libere dar e asa greu sa gasesti pe cineva de incredere :(LORE poate se face CREATOR de MODA ![]() intra mai des la noi ![]() INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
multu' alex...
asa e...cresc atat de repede...dar ca sa nu uitam perioada asta asa frumoasa...mai trebuie sa facem un bb...sa ne aducem aminte...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ALEX29 spune:
tu fetelor oare este la Big casetofon ?sa le punem muzica bebeilor
sau fac ei destula muzica![]()
Astazi este sarbatoare :"INTRAREA IN BISERICA A MAICII DOMNULUI "
ANDREEA bafta la bb 2
elenuta23 spune:
neatza!!!!!!!!
alex la petrecerea lui Tiadris au avut casetofon????
cabinetul cosmetic este pe str calea mananastur chiar in statie la parteru blokului, cobori spre motilor vreo 10 m si e scara , iar la geamuri are ceva pus sa nu se vada , adika pe termopane sunt lipite ceva folii mate
sper sa fi inteles, joi ma duc la cosmetica si intreb si de tratament k si eu vreu tare mult
da astazi e sarbatoare mare si ce urat e afar ma gandeam k mergem la biserica si stam afara, dar asa stam in casa 
acum vreau sa imi caut ceva colinzi sa ascultam , imi plak tare mult si ma relaxeaza ![]()
acuma a papat Dragos eu mai stau putin si merg sa pap si eu 
abia astept petrecerea sa ne vedem , sper sa nu intervina nimik in starea noastra de sanatate si sa ajungem, a inceput numaratoarea inversa 
gaby drum bun 

cristina o sa ajungi k se vor face bine si vei veni ai sa vezi
sanatate multa
diana buna ideea cu 2 dupamese libere insa eu abia mi-am gasit cu cine sail las sa merg al cossmetica
cam greu la capitolul asta 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
bex spune:
Neata
Lore,ne-a fost dor de voi!!!!
Gabriela, mami de 2 copilasi bine ai venit!
Gabitzo, sis, un mare pupic la mica oratoare
Fetelor, curajoase mai sunteti! Sincer eu sunt mai stricta in privinta persoanelor bolnave (racitem virusate etc ), adica cine e bolnav nu vine in vizita sau nu mergem in vizita. Carina a fost racita o singura data, foarte tare ce e drept si atunci a luat viroza de la nasica ei. Nu vreau sa trec gratuit prin ce am trecut...din moll inca nu s-a imbolnavit niciodata desi de la 3 saptamni am mers pe acolo. si uite nu zic ca se pupa copiii, dar de exemplu Carina e foarte lipiciosa, imediat merge la copilasi. sunt cnstienta ca in momentul in care va fi in colectivitate virozele vorr fi frecvente, dar pan atunci prefer sa o protejez cat pot.
acum bineintels, fiecare poate estima cat de racit/sau nu e copilasul si poate lua decizia corecta.
va pupam , o zi frumoasa mari si mici
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)