Gravidutze si mamici de Cluj - 99

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

avem si noi un filmulet... pentru cine are timp si chef sa ne vada cum am evoluat...

abia asteptam intalnirea...s-a renuntat deci la pizza? ca n-am fost pe faza...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

salutare mamici...de multtt nu am mai intrat pe forum. am cam fost plecati din cluj din motive de renovat apartament.

suntem ok, mergem bine..papam si facem multe prostii.
ne pare tare rau ca nu putem veni si noi la intalnire dar suntem in asteptare sa vedem daca nu cumva facem varicela. am fost la niste neamuri si am stat trei zile ...apoi am primit tel ca matusa a facut varicela. acum fie ce-o fi.

avem si intrebare Ce pasta de dintit folositi la copilasi?

timp nu prea avem de stat la calculator....asa ca doar mai rar pe aici.
insa va salutam pe toti si pe toate si va uram o zi minunata.

mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

La ce ora este intalnirea? Pot sa aduc cu mine o prietena si ea mamica?

Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze cu ingerasii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, bine ca ai deschis subiectul, ca tot voiam sa scriu si uite ca am uitat! Mie mi s-a parut de la sine inteles ca la peterecere vor fi NUMAI copilasi sanatosi. Stiu ca e o perioada pacatoasa, dar decat sa cautam apoi vinovatii, mai bine sa nu existe comentarii. Daca Doamne fereste se imbolnaveste vreun ghinionist, el va participa oricum la tombola. Dar sa speram ca nu va fi cazul.
TE rog nu ma uita la peterecere cu dvd-ul.

Gabriela,desi lista s-a cam inchis demult, esti binevenita, asa ne cunoastem si noi! Haide data viitoare cu prietena, acum e cam aglomeratie acolo si nu prea vom avea loc. Chiar voiam sa va rog pe cele care ati mai anuntat prietene care nu fac parte din grup, ca poate nu ar fi rau sa ne vedem asa in formula largita alta data, in mall unde este mai mult loc. Acum scopul era sa se joace piticii nostri si sa le pregatim o surpriza/tombola, iar noi, mamicile de pe forum sa mai socializam un pik si sa sarbatorim cele 100 de capitole. Pentru cele care nu au fost, spatiul e limitat si e pacat sa inghesuim copiii. Dar, desigur, facem...as you wish, ok?

Oricum hotarati, dati-mi de stire care e lista finala, sa pot pregati si tombola!

CE frumoasa vreme, ne-am plimbat pe-afara, ne-am intalnit cu MIhaita la prietenul nostru necuvantator CALUL! Tare frumos a fost!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

inca una si ma duc:

LOre, felicitari pt nazdravanul umblaret!!!! Si noi asteptam sa va vedem!!!

Nico, si te abtii pana la petrecere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am pus poze noi pt cine doreste

http://picasaweb.google.com/elenuta23/NOIEMBRIE2008#5270706062406666178

am terminat si papika dragos s-a trezit iar acum se joaka pe olita

va pupik si va doresc o dupamasa placuta

gaby si eu ma gandeam k o sa fim ff multe si mai ales k vin si uni tatici ,a cum ifecare cum doreste

gabi cum zicea si gaby sunetm ff multe insa tu esti binevenita iar data viitoare vin si alte mamici
eu zic k sa o trecem pe gabi pe lista si se paote incheia lista si sa faci cum sti tu gaby

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

are dreptate Gabriela..fara suparare dar deja lista e fooarte mare iar spatiul din Big e mic .
cat priveste copilasii bolnaviori nu are rost aceasta discutie...copilasii bolnaviori nu au ce cauta intre cei sanatosi.

asa ar tb sa fie si la gradi,crese,dar din pacate nu se intampla asa ...Sorana iar este racita...cred ca a patra oara de cand o duc la gradi

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

am pus poze noi pt cine doreste

http://picasaweb.google.com/elenuta23/NOIEMBRIE2008#5270706062406666178

am terminat si papika dragos s-a trezit iar acum se joaka pe olita

va pupik si va doresc o dupamasa placuta

gaby si eu ma gandeam k o sa fim ff multe si mai ales k vin si uni tatici ,a cum ifecare cum doreste

gabi cum zicea si gaby sunetm ff multe insa tu esti binevenita iar data viitoare vin si alte mamici
eu zic k sa o trecem pe gabi pe lista si se paote incheia lista si sa faci cum sti tu gaby

Elena si Dragos Stefan

foarte reusite... albumul l-as intitula "Viata la tara"...iar Dragos e tare dulcic...in salopetica de cosmonaut...e si tare harnic, din cate vad...iar tigara nu-i lipseste, ca si oamenii mari mai trag o pipa dupa o zi de munca, nu???

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

Mergi la inceput

Velenmaria, chiar n-ai mai dat pe la noi...noi folosim pasta de dinti Oral B, dar pun cantitate infima pe periuta, ca doar ea nu stie sa clateasca...

Elena, tare reusite pozele, Dragos e fotogenic, dar si mami talentata. Alea cu tigara sunt mortale. O mentiune speciala si pozelor cu gainile.

Andreea, l-am admirat si pe ERicut, care a crescut mult si e tot mai smecheras, dar are copilul asta niste ochi asa adorabili..parca nu-ti vine sa-l certi niciodata!

Oana, a iesit prajitura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

avem si noi un filmulet... pentru cine are timp si chef sa ne vada cum am evoluat...

abia asteptam intalnirea...s-a renuntat deci la pizza? ca n-am fost pe faza...

ERIC

tare reusit e filmuletu
tare scump ii si cum zici tu parca ieri era mititel si deja e baiat mare

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput