Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana13 spune:
Alex P a avut iar febra azi noapte mai mare si azi dimineata mai mica, nu a vrut nimic de mincare; noroc ca vrea lapte. Si de la 10 doarme... il obosetste tare febra, el nu a mai avut pina acum. Sper sa treaca pina pe 28.
Chiar ce facem daca sunt bolnaviori copiii? Eu zic ca daca au mucisori si tusesc putin , pot veni... Doar cu pojaruri si de astea asemanatoare sa stam acasa cu ei. Nu? Ce ziceti, sa hotarim de acum, sa nu ne uitam crucis una la alta pe acolo, ca am adus copilul bolnav![]()
Gabi, daaa, finalul e mai tragic, dar orice placere costa, ingrasa sau nu e sanatoasa
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
M-am rosit toata, Alex. Sa fiu in ton cu sarbatorle care vin...
mai tin cura, ce sa fac...mai calc pe alaturi, ma mai ambitionez...cind-cum...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
nrl spune:
buna dimineata
si o
cu lapte
si noi abia asteptam intalnirea, Gabi sa stii ca si eu ma abtin greu sa ii dau cadoul lui Andrei...
Alex, in care parc mergeti azi?
Fetelor, imi recomandati si mie un salon unde sa merg la cosmetica? Nu am fost in viata mea, dar toate au un inceput ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ploscariu spune:
E foarte frumos afara!
Noi mergem in parc la Minerva pe la 13:30, mai merge cineva acolo?
De unde sa-i cumpar la Ionut papucei? Are doar o pereche care ii sunt buni, dar sunt subtirei. In ghetute imblanite nu-i intra piciorul chiar daca sunt cu 2 nr. mai mari, e grasut Ionutu meu.
Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
poze cu ingerasii mei
ploscariu spune:

am inteles ca va fi o intalnire pe 28, detalii va rog!
poze cu ingerasii mei
Ioana13 spune:
Nico eu am fost la cabinetul Ildi, 0264-596995, vis-a vis de Sora, mai jos, spre prefectura, intr-o curte. Mie mi l-a recomnadat o verisoara care merge de 12 ani acolo.
Ieri cit a stat P cu taica-su au descoperit surpriza si era cit pe ce sa o deschida... amidoi curiosi, abia i-am temperat.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
am ajuns si noi acasa
de dimineata l-am dus pe Dragos la nasa , eu am fost ep la finante am rezolvat tot ![]()
e atre palcut si bine afara
am fost la piata iar ragos a fost miezul acolo , am luat clementine p lasuta de 1 kg si numai el a vrut sa o duca
toata lumea se distra de el cum duce plasuta de 1 kg
am facut niste ficatei sa papam iar acum l-am culkat si sa fac supika, peste si jnitele e pui k nu am facut demult
pana sa trezest sa fie gata papika si ceva garnitura cu cartofi vreu sa fac
si noi vb tot mai multe, deja leaga cuvinte , chiat ieri mergeam cu masinacu tati si vb cu el , si am zis k tototot ii maro la care Dragos zice tototot malo
am crezut k il pap tot
gaby bine ai venit printre noi 
ti-am admirat ingerasi sunt tare scumpi 
harnica ai fost ![]()
eu sunt Elena fosta ta colega de generala Elena Alb![]()
legat de petrecere, e pe 28 noiembrie la big sus , unde e locul de joaka si va fi cu tombola fiecare mamica cumpara un cadou in valore de 30 ron il impacheteaza iar aolo vom trage la sort, te asteptam si pe tine cu amre drag
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
am uitat k intalnirea va fi joia viitoae si vroiam sa ma programez la cosmetica ![]()
i sa ma programez pe vineri
eu o sa merg la acbinetul pe pe calea manastur la Doina lucreaza bine iar pretul e un pik mai mare, dar conditiile sunt super super
Tipa la care merg face cosmetica celor de la televiziune prima, antena cluj......
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
anca.b spune:
Elena, intilnirea e vinerea viitoare...ca atunci e 28
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ploscariu spune:
Super Elena, chiar m-am gandit la tine. Felicitari si tie pentru copilas.
poze cu ingerasii mei