Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 4
ploscariu spune:
Va pup fetelor!
si va doresc o zi frumoasa. Am sa va scriu mai tarziu, ma apuc de 

.
Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
poze cu ingerasii mei
geanina-nica spune:
buna dimineata
ioana-este criza ca de lucru nu prea este,in domeniul constructilor si bancile numai deconteazaasa usor,nu se mai dau imprumuturi cum sde dadaeau,dar totusi daca ai un servici stabil normal ca mai merge,aici magazinele au inceput deja cu reducerile au oferte peste oferte,si de macare tre sa-ti cumperi
,
dar ce s-a intamplat defapt au crescut destul de mult ratele,oameni care au lucrat in constructi,dat afara,si uite asa au ramas bancile cu apartamentele nu cu bani
geanina-nica spune:
ioana-da ,incepe sa vorbeasca acum,da nu nu tiu ce, mai mult arata si el si te ia de mana sa-ti arate ce vrea,alti la varsata lui vorbesc mai mult,mai ales fetitele,cica sunt mai repezi in vorbire decat baeti
anca b-am cmparat de-ale mancarii,mi-am cautat niste cizme si nu mi-am gasit ce am vrut,si am mai cumparat pentru camera lui AL o perdea cu desene,niste perinutze la coltarul din salon,un set de fete de plapuma si o plapuma
i-mi vime fratelo in vizita si nu aveam cu ce sa-l acopar ![]()
geanina-nica spune:
[bploscariu][/b]-ce fretele meu il chiama IONUT,
ma uitam la poze si mi-am adus aminte de el cand era mic si cuminte ![]()
sa-ti traiasca ingerasi 

Si spor la treaba
acum ma duc sa-mi fac o cafea ca-s inca adormita 
Ioana13 spune:
Geany m-am uitat iar la toreador si am observat mai bine pletele... nu e greu cu par lung? Ca imi vine si mie sa i le las sa creasca si grasunului meu.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
GEANY papa prima data si dupa aia cafelutza ,uite eu ce fetitza cuminte is ,am mancat un bol cu laptic si cereale si de abea acuma s la cafei ![]()
deci mai asteptati pana la moto cu baterii
ma gandeam eu ca ar face ravagii de ar avea o motocicleta cu baterii
ce super ca vine fratiorul la tine
IOANA 13 f bine ca ai facut ceva pt tine ,bravo 
ANCA te ai facut rosie ![]()
da ,am mancat ca o purcelusa la ora aia cartofi prajiti cu usturoi ![]()
mai esti la cura ?
GABRIELA (PLOSCARIU) bine ai venit printre noi 

ai niste ingerashi de copii
ce mamica tanara si frumoasa esti ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Elenuta, sunt pe aici.Intru destul de rar si mai apuc sa va citesc.
david creste, am inceput sa ii dau sa pape aproape orice si mananca foarte bine. Umblam de doua saptamani.Eu cred ca trebuia sa fie fetita, adora sa se priveasca in oglinda, daca vede un lantisor sau inel vine sa il pun, daca ma vede ca ma machiez, trebuie sa-l "machiez" si pe el, se plimba cu poseta mea prin casa, orice esarfa o pune ca un sal pe el.Noroc ca ii plac masinutele
.Adora muzica, canta si danseaza tot timpul.Multe cuvinte nu prea spunem , dar facem multe nazbatii.Mi-a stricat laptopul, a varsat lapte pe el.Sparge in fiecare zi cate ceva. Ii place sa faca curat, dar sa nu dau drumul la aspirator. orice haina devine carpa de sters praful.
Avem probleme cu usile, mai ales cea de la intrare. trebuie sa fim atenti sa o inchidem ca merge si o deschide singur,ii place sa se catere peste tot, daca nu ajunge undeva isi impinge cel mai apropiat scaun ca a ajunga.daca ii trebuie cevaincepe sa urle si eu trebuie sa-mi dau seama ce vrea.cand apare sotul acasa nimic nu mai exista pentru el, se lipeste ca timbrul de scrisoare si nu-l mai pot lua de acolo pana la ora de somn, si atunci cu urlete.
Abia astept sa vina data de 28 sa ne vedem cu prichindeii.va pup pe toate si pe toti prichindeii si cate o
de la dav pentru toate printesele.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
ALEX29 spune:
IOANA(SARA) se pare ca strengaritza o urmeaza pe Sara(Meli)![]()

FETELOR ce va fac bebeii bolnaviori ?pe unde sunteti ?
sper sa fie toata lumea mai bine
pare sa fie f frumos afara asa ca astazi vom merge iarasi in parc 
am plecat la treaba 
IOANA 13 cred ca i ar sta tare bine grasunelului cu parutzu lung ,poti incerca 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!!!
IN primul rand, vreau sa imi salut tiza, Gabriela bine ai venit si tu si copiii tai frumosi pe care i-am admirat in poze!!!!
IOana, asa m-am rasfatat si eu atunci, tot tacamul cu masaje...yamiii...ce bine a fost, ma rog, mai putin partea finala cu nota de plata![]()
Meli, un
pt tine si piti
Alex, asa pofta mi-ai facut de cartofi prajiti cu mujdei de usturoi, ca musai sa pap azi. Sara e fan usturoi, dar mai ales ceapa, pe care ar manca-o si goala.
Geany, pe cand ne delectam cu niste poze cu casa ta de vis?
Ioana, m-ai amuzat cu Sara si primele ei cuvinte. Sa ma laud si eu cu Sara mea care ieri a zis prima propozitie: Ada mama(nota traducatorului: haide mama). ASa mandra si emotionata am fost....CU jobul, acum numai in pozitia de a face angajari nu sunt
, in domeniul PR-ului lucrez.
Ani, asa si noi, mergem in POlus des, mai mergeam la Big la locul de joaca, dar acum pe frigul asta in parc nu mai pot sa o duc si nici la Big nu prea mai ajung ca nu mai am masina mea. Nasol cu vremea asta!
FEtelor, e de mare succes jocul ce l-am luat pt tombola. ADica Sarei ii place. Si cum e testat deja, iau unul identic pt tombola. Sper sa nu-l nimerim tot noi
Raluca, ce mai faceti?
DElia? Ce fac mamarutele?
Co, 
NOi suntem foarte bine, 2 masele noi, nu febra, nu diaree, se vindeca si fundicul.
Tineti pumnii maine pt mine ca ma duc la niste analize mari si importante! Doamne ajuta!Pe urma mergem la DEva, revenim pt petrecere!!! Pup! O zi buna!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ploscariu spune:
Fac o pauza de la treburile casei, oricum nu termin niciodata ... tot timpul mai ramane ceva de facut...curatenie in 4 camere, 2 bai si bucatarie + 2 copii care au nevoie de atentie si de dragoste si de plimbare si de educatie si stiti si voi bine cate si mai cate.
ALEX29 multumesc de primire si pentru complimente
Gabriela77 te salut si eu , mersi de primire.
Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
poze cu ingerasii mei