Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ilinca

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

fetelor,

nu mi-a raspuns nimeni ce concentratie de no-spa luati, si in ce doza...

if you can't say something nice, then don't say it at all

Acum, am vazut mesajul tau, pentru ca eu stau mai mult prin spital- fac 2 perfuzii pe zi si fiecare dureaza 4 ore. Eu fac 2 fiole de no-spa in perfuzie si in afara de asta mai iau si doua pastile una dimineata si una seara.

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

va pup

fetele noapte buna,intru si eu la somnic...sper sa reusesc sa dorm cu printesa mea zvapaiata

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Va multumesc fetelor pentru informatia cu no-spa; inseamna ca eu cu 3 cp/zi sint cumva la limita inferioara (nu superioara cum avusesem impresia)... sper sa nu fie nevoie de mai mult !

carmenada, multa sanatate si sarcina mai usoara de acum incolo ! imi inchipui ca trebuie sa fie neplacut sa stai atita timp prin spital - mie mi-e si foarte groaza de spitale, este unul dintre motivele care ma fac sa doresc sa nasc natural...

cu semintele ma cam ofticati, mie mi s-a spus sa evit pe cit se poate sarea, si semintele au sare....cu carul !

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu am reusit sa mai scriu pentru ca am piticul bolnavior si este tare nazuros nu ii intri in voie cu nimic. Am inceput sa citesc ce ati mai scris dar nu am reusit sa termin, mai am cam 7 pagini.
O sa le citesc si o sa revin.

Azi vreau sa ajung pana la baby expo (sa vad daca reusesc)pentru ca este mai liber,sambata si duminica este omor.

Vreau sa apar si eu in listuta de la inceputul capitolului . Ce trebuie sa fac?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza
Rivali scrie-ti te rog inca o data DPN, DN, UM si o sa fii trecuta in lista

Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhu, bine v-am regasit!
Am emotii, ca la 16 sunt programata la control...sper sa-mi spuna culoarea la carucior
Daca tot v-am povestit de cainele meu, sa vi-l arat; l-am inscris intr-un concurs:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html
Roscovanul ala cu capatzana mare si cu privire mirata e Manole al meu, iar Laura din Baia Mare sunt eu.Daca va place, dati-i un vot viitorului cel mai bun prieten al copilasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Buna burtici

N-am apucat sa citesc....scuze daca era ceva important de raspuns....dar m-am adus aminte ca am o programare la IOSUP la CMU arcul de triumf pe 29 NOI...daca o vrea cineva...inainte sa o anulez

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neatza dragele mele,

Rivali imi pare rau ca prichindelul tau nu se simte bine imi dau seama ca e destul de greu pt tine, multa sanatate si sa se faca repede bine . Sa ne zici si noua ce e frumos pe la baby expo.

Ilinca am votat ,foarte dulce este catelul are o fata asa de blanda.
Multa bafta azi la eco,sa vii cu un carucior de care iti doresti si cu vesti bune

Va pup!

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetele!

Noi suntem asa si asa, ieri tot cu contractii, sper ca azi sa fie mai bine, desi o sa ma si fatai pe afara, ca ma duc la al doilea doctor, il tin inca "cald", nu vreau sa renunt la el...

Apropos de vise, eu am interzis la "intimitati" si ma napadira niste dorinte si niste fantezii de numa numa, stiti cum e cu fructu oprit...si daca nu imi imaginez lucruri de ar rosi si regizorii de filme xxx. Cred ca e ceva normal, sunt hormoneii care tropaie si daca mai avem si ceva restrictii, aia e!

In privinta no-spa, eu iau 3/zi de alea de 40mg si 2 supozitoare scobutil, asta 5 zile (adica pana maine) si apoi la nevoie. cred ca voi continua cu no-spa, ca nu m-au lasat contractiile prea mult.

Iar cu mancatul, ce sa zic...de cand stau acasa rontai non-stop: dimineata lapte cu cereale si miere + o cafeluta slaba, apoi gustare de fructe si eventual iaurt, apoi masa de pranz consistenta, neaparat si cu ceva dulce, iaurt cu fructe sau ceva mai bun daca am, pe la 4 rontaiala ce am prin casa (si dulciuri) si seara cu sotul iarasi papa, nu asa mult, dar totusi. Si inainte de culcare 2 kiwi cu iaurt pt consptipatie...asta asa, de baza, ca daca mai pica o samanta ceva e binevenita

Nu mai stiu cine postase niste poze f simpatice cu o paturica in care se infasa bebe, e ca un fluturas asa, Ayla parca pusese pozele, aveti cumva vreun link sau mai aveti pozele sa stim cum se cheama chestia aia?

V-am pupat, tin pumnii fetelor care au consultatii zilele astea, va asteptam cu vesti

22+

Mergi la inceput