Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Cred ca ai voie sa inoti dar mai bine intreaba doctorulca de rev o sa fie burtica cam mare

monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Millie, mersi o sa intreb oricum si pe medic...

Alina n , am mai fost si anul trecut de revelion, am fost si vara , noua ne place tare mult si e relativ aproape de noi (cam 2-3 ore de mers cu auto); e un strand acoperit (pt iarna) cu multe bazine cu apre termale. cu sauna,jacuzzi, etc

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, eu am auzit ca apele termale de la Gyula, Hajduszabasla (sau cum se scrie) etc. NU sunt recomandate femeilor (de catre medici!) avand o concentratie f. mare de uraniu, care afecteaza organele genitale, cica au fost niste zacaminte de uraniu acolo, inainte, radiatii, chestii-treburi.
Cu tzitzanele sa vedeti ce incerca sa ma ingrozeasca o prietena ce a nascut de 2 ori (inca e in depresie post-natala, mi-a zis, poate de aceea e asa pesimista): cica se umfla ei sanii de la hormoni, dar dupa nastere o sa ne fie ca la africancele din triburi! Eh, am zis eu, in ziua de azi exista electroterapie, operatii estetice etc.
Visele alea XXX la mine nu sunt diferite de realitate si culmea, sunt tot cu sotzul meu, doar de 2 ori au fost cu ceva necunoscuti carora nu le distingeam mutrele! Nu ma deranjeaza visele deloc, ma trezesc bine-dispusa si plina de energie!:))
Deci sa nu-mi fac mustrari prea mari de constiintza cu mancatul ziceti...hm...Oricum am cateva ciudatenii, mancaruri care inainte imi placeau si pe care nu le mai tolerez nicicum: spanacul (il adoram, eram topita dupa el; nu mai suport sa simt mirosul, usturoiul e cel care ma deranjeaza), sarmalele si painea graham! De vreo 8 ani mancam numai paine graham si de cand sunt insarcinata nu mai pot nici sa ma uit la ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

novus daca starea ta generala e buna si esti o persoana activa poti sa te bucuri linistita de balaceal ala Gyula.N-ai restrictii de la dr, nu-i asa? Normal ca temperatura apei sa fie potrivita.
Eu la sarcina precedenta am mers saptamanal la bazin pana in sapt 36 sau 38 nu mai stiu exact. Inotam fara sa exagerez si acum ma straduiesc sa merg dr nu mai reusesc saptamanal

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Timi07, nu nu am nici o restrictie de la doctor deci cred ca e ok !!!

Ilinca, ciudat dr nu am auzit pana acum asa ceva si chiar e plin de femei pe acolo !!! dar o sa mai intreb, tu de unde ai informatia ?

24+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Ilinca normal ca te trezesti bine dispusa dupa acele visesi eu m-as trezi la fel dar nu visez cred ca hormoni mei sau dergelat de totnu tu vise nu tu chef de

monica 24+

Mergi la inceput

De la o prietena careia i-a spus asta medicul ginecolog. Noi suntem din Baia Mare, si baimarenii obisnuiesc sa mearga frecvent acolo. Prietena mea a intrebat pentru ca stia ea ca unde sunt acum bazinele respective erau zacaminte de uraniu, mi-a zis ea mai multe chestii si surse dar eu nefiind direct interesata (nu merg pe acolo) nu am retinut decat ce ti-am spus si tie.
Oricum si doctorita mea de familie imi tot spunea sa nu carecumva sa ma bag in piscine, lacuri etc. fiindca gravidele sunt foarte predispuse la infectii ale cailor urinare etc. N-am vrut sa-ti stric cheful cu ce am zis, dar eu de cand cu sarcina sunt tare precauta (v-am zis ce probleme de constiinta am avut de la un deget de sampanie:))). Alte prietene insa imi repeta:"esti gravida, nu bolnava", in sensul ca nu trebuie sa ma feresc atata de lucruri normale. Dar cred ca toate femeile au tendintza sa devina foarte precaute odata cu sarcina.

Mergi la inceput

Fetele merg la somnic,sunt singura acasa si poate ma napadesc viselene povestim maine.Somnic usor si vise frumoase!!

monica 24+

Mergi la inceput

Iti trimitem noi din visele noastre, millie!! Cel putin eu, care am vise de-astea la greu, ma pot lipsi de unul! Dar sa fie schimbat protagonistul, ca altfel se supara sotzul tau, nu de alta!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Mersi , Ilinca, o sa ma documentez si eu !!!

Fetele ,noapte buna !!! ca iar stau si mananc seminte pana tarziu
Va

24+ cu Alexandra

Mergi la inceput