Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Fetelor eu m-am hotarat sa-mi canalizez energia in scopuri practice... incerc sa-mi gasesc un pediatru. Pentru ca mai sunt cateva luni si nastem si trebuie stabilita o legatura cu pediatrul inainte, astfel incat, la cateva zile de nastere sa poata veni acasa deja. Am vazut aici pe DC o lista cu pediatri. O sa ii iau la triat

Gina 24 + mami de CALIN

Si eu am inceput sa ma gandesc la un pediatru insa as vrea pe cineva pe sect 3 ca eu stau prin titan si bineinteles recomandat.

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

fetelor,

nu mi-a raspuns nimeni ce concentratie de no-spa luati, si in ce doza...

if you can't say something nice, then don't say it at all

Buna eu iau de 40mg, 3/zi maxim la nevoie (adica daca am dureri de burtica.)

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Ilinca eu patesc asa cu sfarcurile cand ma dezbrac sa intru la dus. Durerea este destul de mare dar trece dupa ce ma incalzesc.

Plic Plici multumim de materiale poti te rog sa-mi trimiti si mie parola pt userul comun pe PM?

Fetele eu nu mai pot sa adorm seara...stau si ma foiesc in pat cred ca 1-2 ore pana adorm ,cred ca am insomnii.

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Multumim pentru materiale insa ne poti da si parola mailului comun. In afara de Maria nimeni nu mai are parola?

Eu consum No spa la recomandarea medicului 4 /zi, tot din ala slab. Dar...ca efect...nika, nika. AM incredere mai mare in gynipral, iau o jumatate la culcare sau in fct de starea gen jumatate la 6 ore

Mihaela, si eu am o ciclicitate a miscarilor. Uneori misca toata ziua, in special dimineata cand fac perfuzia, alteori abia, abia, timid seara.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa si eu, Alina, cum spuneam, am trecut dintr-o extrema in alta, de unde la inceputul sarcinii nu prea ma prindea ora 22 treaza (de cele mai multe ori adormeam si la filme, oricat mi se pareau de interesante:)) acum vad ca ma prinde miezul noptii treaza...Si vise ce pot sa am...tot doua extreme: ori de/alea horror de ma trezesc aproape plangand ori niste eroticosenii de ma trezesc...nu intru in amanunte:)).

Mergi la inceput

Ilinca eu ma gandeam ca o fi de la bebe ca a devenit activ si il simt.
Aseara de ex cred ca s-a miscat incontinuu dupa ce eu m-am pus sa dorm ,zici ca atunci se trezise.Il simteam in burtica ba dadea un ghiont,ba se muta dintr-un loc in altul numa sa nu ma lase sa dorm . Oare o fi un bebe care doarme ziua si seara isi face de cap ?

Va pup

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Hmmm, Alina, daca deja a inceput deja cu discoteca e grav. Va trebui sa aveti o discutie serioasa cand se naste
Al meu vad ca nu se-arata zburdalnic; la tine, Alina, vad 18+.Cat inseamna +-ul acela? Ca eu la 18 s + 2 zile nu simt niciun ghiont...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ilinca M si eu am patit la fel cu sfarcurile. Cand ieseam afara daca era frig, ma dureau ingrozitor. Asta era acum cateva saptamani. De atunci am inceput sa ma dau cu crema in fiecare zi si nu am mai patit deloc. Nu stiu daca are vreo legatura ca m-am dat cu crema, important ii ca am scapat de durerile alea

Apropo de vise erotice si eu am avut cateva fff ciudate

22+Ariana

poze

Mergi la inceput

Adee, eu ma fac cu ulei de masline aproape zilnic (ca mai si uit), ca preintampinare a vergeturilor (sa vedem daca va avea efect; oricum e foarte sanatos pt. piele si chiar imi da o stare de bine, parca simt ca mi-e hranita pielea). Poate ar trebui ceva crema mai "grasana" pentru sani?...Sau exista cumva sutiene imblanite?! Aia ar fi cea mai tare solutie!
Frumos nume, Ariana, asa o cheama pe finutza mea draga
Si apropo de sutiene, sa va zic cat de incantata sunt de mine!! Eu in facultate eram mai grasuna si aveam si ditamai tzitzanele.Dupa ce am terminat m-am pus pe slabit, mi-a scazut si spatiocul, mi s-au micsorat si tzitzi, asa ca mi-erau largi la spate si mari toate sutienele, scazusem 2 numere. Dar nu m-am indurat sa le arunc fiindca erau Triumph si in perfecta stare (eu sunt mare fan triumph, mi se par indestructibile; dar chiar nu li se duce culoarea, nu se largesc, nu se "ofilesc", cele albe nu se ingalbenesc...). Asa ca atunci cand m-am trezit din nou inca din sapt. 6 cu ditamai galoanele baywatch-iene...mi-am amintit si am scos sutienele de la "arhiva", in perfecta stare si dupa 5-6 ani.
Deci am scapat de-o cheltuiala babana in plus (ca tot de la triumph mi-as fi luat si nu au "scoruri" prea lejere) si am 4 sutiene barosane numa bune pentru o gravidela, sper ca pana in luna a 9 a nu se expandeaza sanii mult prea mult fata de luna 4-5...nu?...Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Eu vineri fac 19 sapt, da trebuie neaparat sa purtam o discutie serioasa daca a inceput de acum cu petrecerile, hmmm sa vedem cat o sa o tina asa ca incep de pe acum cu noptile albe .

Si eu folosesc ulei de masline pe corp o data pe zi , mi-am luat insa si o crema speciala de la sanosan cu care ma dau din cand in cand pe sani,burtica si coapse.

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput