Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
lysbeth spune:
Fetelor, legat de programul de 6 ore. Si pe mine ma intereseaza ttreaba asta. Nud e alta da de ceva timp incoace imi cer ai mei sef sa fac munca suplimentara eventual peste program si deja am probleme serioase cu durerile ed spate de la stat pe scaun 9-10 ore
19+ Damian
petrean spune:
Ina..nu ai pt ce..parola nu o stiu..si nici nu o vad scrisa..sau nu vad eu?
Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
inapreda spune:
parola cred ca tot Mariei trebuie sa i-o cerem dar am inteles ca e ocupata saptamina asta; o sa astept pina se intoarce...
20+
poate e...baietel!
Poze
Adee spune:
lysbeth la mine misca bebelina cam la 5-10 cm stanga de buric (acolo da din manute, am vazut la ultimul eco) si cu picioarele da in partea dreapta cu cativa cm deasupra soldului. Nu stiu ce are azi dar ma boxat rau de tot cu manutele. Mi-am ridicat bluza si ma uitam la burta cum se misca. Zici ca eram in filmu Alien, cand io intrat la unu din personaje viermele acela in burta (ce comparatie
)
22+Ariana
poze
Gina2008 spune:
Fetelor, cred ca medicul obstetrician face o hartie in care zice ca nu puteti din cauza X... cu ea va duceti la medicul de familie care avizeaza si apoi la serviciu. Din cate stiu se poate reduce programul la 6 ore. Dar nu stiu nimic legal. Intrebati la doctor.
Gina 24+ mami de CALIN
pisigri spune:
fetelor,
nu mi-a raspuns nimeni ce concentratie de no-spa luati, si in ce doza...
if you can't say something nice, then don't say it at all
Ilinca_M. spune:
Petreaaaan, ai plecat la Resita?
Eu sunt din Baia Mare!
Abia astept sa vad daca-mi spune maine nenea doctoru' sexul la bebelache!
De 15 minute am venit acasa de la serviciu; am fost cu masina. Ei bine, de la masina pana la garaj si de la garaj pana la scara mi-au inghetat sfarcurile!! Asta mi se intampla in ultimele zile, mai ales cu dreptul, e cumplit, oricat de gros ma imbrac parca imi degera (si dureaza macar 10 minute sa se "dezghete", sunt niste dureri crunte, nu stiu ce sa fac...v-ati confruntat cu asa ceva?!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Neata fetelor. Intrebare: in ce zona simtiti voi ami mult miscarile bb-ului? Eu constat ca mai nou loviturile sunt undeva foarte jos, sub marginea chiloteilor. 19+ Damian |
Exact in acelasi loc il simt si eu pe bebe.
18+ cu Maria
Vine barza!