Bucurestencele !!! Suntem cam codase?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ionica spune:
Kari
Am fost vecine!!
Noi am locuit pe Dr.Ghe.Marinescu ,in fata intrarii principale de la Palat.
Asa este,Cotroceni s-a transformat mult,prea mare aglomeratie.
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld si eu tot in capitala am crescut...in Cotroceni, pe Carol Davila. ce vremuri....mergeam des in Gradina Botanica, parcul Cismigiu... acum nu-mi mai place asa mult, aglomeratie, masini cu duiumul... perfer orasul linistit unde locuiesc azi, care seamana foarte bine cu Cotroceniul de alta data... Kari Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste! Old Union Reminder |
Sophia 2ani
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ionica spune:
Buna ziua mihaela,
Multumesc pt. imagini ,frumos.
Mamá dar ce liniste e la bucuresti!
Yo stiu ca bucurestriul e mai activ ,ore suplimentare la birou etc.
Chiar nimic de relatat de la bucuresti?
Sophia 2ani+21
MadameBovary spune:
Relatez eu ca in zona centrala in care locuiesc, nu avem parcuri pentru caini . Am si eu un fix cu asta! Sunt niste chestii micute (ca nu pot sa le spun locuri de joaca pentru caini la cati 2X2 metri au) prin zona, dar acolo cred ca tre sa vii devreme, ca altfel vine lumea din blocurile vecine si da drumul la patrupede acolo si se cam mananca intre ele!
Da, gata, m-am plans, m-am linistit acum!
I never fake ... sarcasm
preda_vicky spune:
Madame, mai la periferie (sector 5 de ex.)nu sunt nici parcuri pt. copii
, de locuri special amenajate pt. caini ce sa mai vorbim
.
http://community.webshots.com/user/viki39
MadameBovary spune:
Vicky, cu spatiile verzi IN GENERAL nu stam prea bine! Si e tare pacat, ca nimic nu te ajuta sa te deconectezi sa te relaxezi ca o plimbare intr-un spatiu verde frumos amenajat si curat!
I never fake ... sarcasm
ionica spune:
Am vazut foarte multe spatii verzi sau foste ,care au fost cumparate de catre companii mari si construit hoteluri sau locuinte.
Nu mi-e de mirare ca in 2020 sa nu mai avem nici trotuare in Bucuresti ca in Costa Rica.
Sophia 2ani+21
duchess spune:
Buna fetele bucurestence , eu stau in Berceni , pe acilea sunt parcuri pt copii,nu stiu cat de sigure sunt , dar erau ceva in vara cand am fost ultimadata cu nepotica in parcurile dintre blocuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
eu stau in cartierul Titan si am 2 parcuri super mari si frumoase de curand renovate, cu leagane, banci, terenuri de football/tenis si alei(unul in fata blocului, altul in spate) deci din punctul asta de vedere eu chiar NU duc lipsa
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
iepumic spune:
Salutare! Hop si eu! Tot asa: pui de Bucuresti get-beget, crescut printre betoanele dintre blocuri, la cozi la tacamuri de pui cate 8 ore, cu cheia de gat etc.
Relatari din Bucuresti? Hmm...actualmente aglomeratie si agitatite majore, s-au mai terminat din lucrarile de "bordurare si reasfaltare" dar tot am reusit ieri sa fac 40 minute de la Pta Victoriei la Pta Romana cu masina...Daca infrastructura de metrou ar fi mai dezvoltata probabil n-ar mai fi haosul asta. In rest....ar fi infinit de multe de spus....asa ca sa le luam pe rand.
Ma bucur ca ati deschis acest topic!
Si ca sa raspund intrebarii din titlu: om fi dar cei din urma vor fi cei dintai!
Va doresc o seara frumoasa...in Bucuresti sau cu gandul la el.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.