Bucurestencele !!! Suntem cam codase?
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Citat: |
Salutare! Hop si eu! Tot asa: pui de Bucuresti get-beget, crescut printre betoanele dintre blocuri, la cozi la tacamuri de pui cate 8 ore, cu cheia de gat etc. |
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Pentru ca mai este putin pana la 1 Decembrie si nu cred ca mai intru pe forum un gand bun si La multi ani, Romania!!!
![](romania.gif)
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
Mihaela ,
![](zana.gif)
![](rok.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Salutare, "capitalistelor"! [:)}
Sunteti toate la defilare sau ati fugit la munte??
In seara aceasta se vor aprinde instalatiile de iluminat de Craciun din centru. Sper sa fie mai reusite decat anul trecut.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
MadameBovary spune:
Am trecut aseara pe la unirii si am vazut ca instalau de zor la instalatii... ceva gen turturi ca si anul trecut. Mi-ar placea sa mai schimbe si ei de la an la an, sa mai vina si cu lucruri noi si frumoase, nu sa schimbe instalatiile intre cartiere . Am vazut si brazi... incep sa intru un pic in spiritul craciunului si al sarbatorilor!
I never fake ... sarcasm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Romania!
Daca mergeti la aprinderea beculetelor si la focul de artificii sa ne povestiti si noua, celor care nu putem fi acolo, impresiile voastre. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
MadameBovary spune:
Ana, cu cea mai mare placere. Numai ca mai avem de asteptat putin, ca nu le-au dat drumul pe 1 asa cum credeam... m-am gandit ca s-a oprit curentul sau ca li s-a ars vreo siguranta aseara cand am iesit de la metrou la unirii si nu era niciun beculet aprins Dar apoi m-a lamurit cineva ca le dau drumul in jur de 5 sau 6 decembrie. O fi cadou de Mos Nicolae!
I never fake ... sarcasm
iepumic spune:
Buna seara!
Intr-adevar, slaba miscarea anul acesta cu pregatirile de Sarbatori. Noroc cu pliantele de la hypermarketuri care imi mai amintesc ca suntem deja in decembrie. O sa-mi dau probabil seama mai bine cand voi vrea sa merg la cumparaturi de cadouri si o sa constat ca imi trebuie o zi intreaga din cauza aglomeratiei. Sa vezi atunci trezire la realitate!
Ia ghiciti voi cine se plimba ieri "romantische" prin Herastrau pe o ceata groasa ca un fum de frunze arse??? Chiar eu...inchipuiti-va ca nu se vedea lacul de cat de densa era ceata. Nu mai zic de frig si pustietate. Dar am facut niste poze si deindata ce le descarc vi le pun sa le vedeti.
Merge cineva la vreun concert de Sarbatori anul acesta? S-au anuntat destul de multe dar parca nici unul foarte tentant. Sper sa reusesc sa iau bilete la Opera pentru 27 decembrie. N-am mai fost de cativa ani si imi este dor.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Mos Niculae, sa va aduca daruri frumoase si multe dulciuri. Celor care va sarbatoriti ziua maine, va doresc sanatate si La multi ani!!
Weekend placut!!!
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
Mihaela ,
![](zana.gif)
![](rok.gif)
iepumic spune:
Salutare!
Raportez: am fost aseara la Targul de Craciun de la fantani (Piata Unirii)...sincer nu recomand nimanui sa mearga, cel putin nu anul acesta. Initiativa e buna, rezultatul patetic...multe tonete dar majoritatea neocupate (poate se vor mai ocupa mai spre Craciun), si de vanzre numai popcorn si alte d-astea si chinezisme cat incape. Iar vizitatorii..hmmm...in fine, no comments.
Cat despre luminitile din oras....m-au dezamagit si alea...ma asteptam la ceva mai frumos.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
MadameBovary spune:
Mi-a zis si mie cineva care a fost prin centru sa vada luminile ca nu-s cine stie ce. Eu n-am apucat inca sa ajung pt ca ma tine o raceala/gripa in casa de 2 zile. Cat despre targul de la unirii... astea sunt mereu prilej pt toti baietzasii si fetitzele de cartier sa se stranga si sa-si dea coate, asa ca nu ma mira!!
I never fake ... sarcasm