Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Neata mamici si clopotzei

Ma alatur Roxanei cu o noapte oribila, muci si febra si cu durerea de gat care e la fel de puternica ca ieri. Sa inteleg ca evoluam in paralel Roxanici? Si nu mai am voce..abia soptesc..cred ca o sa se uite Clara la mine ca la nu stiu ce.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

off, - si eu la fel: vorba lu' Dan, incet, incet ma transform in "sotie ideala" - adik muta

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Elle si eu i-am luat lui Dudu pantofi cu blanitza albastru-gri, o pereche precum cei de la Orchestra dar verde cu galben, niste ghetutze de primavara negre minunate si unele roscate. Ozanei i-am luat cizme maro cu o piele manusa la 150ron si o pereche de ghete sport (mai inalte) la 85ron (tot cu o piele superba si talpa buna tare).

Am vazut pozicile trioului formidabil...ce norocos Luca...asa mandrutze si el singurel, fara concurentza!

sa va mai zic si de noi: Tudor suge in continuare dimineatza, la pranz si seara...noaptea insa e disperat...are masa la 1, la 4 si de la 6 la 7...dimineatza am o productie de speriat...sfarcurile ma dor de parca alaptez un regiment de bebei...trage cu putere de uneori am senzatia ca-mi intoarce tzatza pe dos.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

super tare. si eu sunt producatoare ,la fel ca tine, cand le aud pe fete prin parc ca lor nu le mai curg sanii sau ca sunt moi, parca le invidiez.eu seara abia astept sa il pun la san, simt ca imi plesnesc. Doamne cat de frumos e dudu. Mami grati, ce spui acum, mai e ratusca cea urata?nu pot sa cred ca ii ziceai asa.
o sa caut in urma ,si tu si elle ati spus unde e magazinul, poate ajung si eu vineri . poate am noroc si ii gasesc ceva de iarna lui matei

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

neata!

Ramo, aseara am citit ca Razvi merge singurel felicitari pui mic, uiteai devenit om mare

Ereena, pozele din parc nu au fost facute ieri ci sapt.trecuta, cand era mai cald.

La multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Neata!!!
Va invit la o portie de cereale cu lapte!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

vreau si eu , ca de 2 zile sar peste micul dejun. am ramas fara cereale.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

magazinul Kandia este dupa ce treci linia de tramvai cand te duci spre intersectia cu george Cosbuc pe partea stanga.pe dreapta e fabrica.pe aceeasi parte cu magazinul carmen da e distanta maricica intre ele.

acu zic si eu buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanici uff cu raceala asta, ma rog sa nu-i dai si adelutzei. insanatosirre grabnica. fetele cat despre kandia ... nu stiu unde e pe viilor .. magazinul asta e pe partea cu liceul economic .. dar mai in fata, dupa ce treci linia de tramvai ..

ceska da .. sunt la job, din pacate .. imi vine sa ma culc pe masa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

ca m-ai luminat; de fapt, eu nu m-am exprimat aiurea: "Kandia-Excelent" se numeste acum (sau Cadbury).

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata

la mau multe lunite sarbatoritilor de azi

Elle, super ghetutele si sandalutele la fel, sa le stapaneasca sanatoasa si sa le toceasca cu placere

Shose , mersi de aprecieri,

Kalosalina, super tare Daria ce-l smotoceste pe varu, si super calutul, vreau si eu sa-i iau lui Yasmin

Danonique, felicitari, sa ai o sarcina usoara in continuare si deabea astept sa retraiesc emotiile ultimelor zile, sa vad AMR-ul si sa ne spui ca bebe e bine sanatos. oricum te admir enorm pentru curaj, efort si vointa sa o tii tot asa. Si eu mai vreau dar doctora a zis nu inainte ca YAmin sa faca 2 ani.

Lala20 lasa copilu in pace, sa stii ca nici Yasmin nu da semne ca vrea sa mearga e un bolovan cu fundiera mare dar o las in pace, si nu uita ca ai cel mai luptator clopotel de pe aici

Miky, Simona, Mari, ce bine imi pare ca au bebeii cu cine sa se joace, eu cu Yasmin nu am unde, si ea cand vede cate un copil vai ce se bucura

Ionact, sa nu fie o etapa mai nasoala in care nu vrea sa manance, daca nu scade in greutate si totusi mananca eu zic sa nu-ti faci probleme, mie mama mi-a zis ca nu a fortat nici un copil sa manance daca nu a vrut si a crescut 4 copii

Fetelor nu am apucat sa citesc tot ca am treaba acum dar revin mai incolo

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Mai intai: Felicitari Dana (danonique) pt 20 de sapatamni; mai ai un "pic" si facem galerie

Apoi,

Am vazut-o pe Daria (de Alina-kalos) - ce l-a mai inghesuit pe baietel ; mai ca la inghenuncheat!O papusica

Si am vazut si pe cele 2 printzese - Sara si Daria (de Mary) - si un cavaler - Luca; dragalsi foc, cum se joaca ei acolo!

Helene mi-au placut 'umblaretii'; ca sa ma lamuresc (cateodata sunt prea batuta'cap ): magazinul este pe partea cu Kandia?

Monica, ce bine ca e pe drumul cel bun, Clara!

Lalad, multumesc pt lamuririle cu albusul de ou.

Eu sunt 'varza' - dupa ce ca am sarma ghimpata in gat, acum am si muci, si aseara am facut febra (Shose, LauraI ca v-ati gandit la mine); ce mai azi noapte a fost coshmar.

Buburuza insa nu s-a trezit decat pe la 11:30 si apoi a dormist shnur - intru la ea 'mascata; si se repede la masca mea, cand ma vede. Incepe , 'bauuu' - crede ca facem cucu-bau .

Revin.

Ingerasul nostru
Albume

te inteleg perfect cu durerile de gat si tot tacamul. eu am luat nurofen simplu si paracetamol doar ziua intre alaptatul de dimineata si seara si pt gat pastilutele alea mici de la boiron,nu mai stiu cum se cheama. sa te faci bine repede

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

cred ca inca e kandia-excelet!sa stau in zona lui si sa nu stiu de schimbarea numelui?bine eu stau mai aproape de magazinul carmen cu pantofiori si nu am intrat niciodata

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Mai intai: Felicitari Dana (danonique) pt 20 de sapatamni; mai ai un "pic" si facem galerie

Apoi,

Am vazut-o pe Daria (de Alina-kalos) - ce l-a mai inghesuit pe baietel ; mai ca la inghenuncheat!O papusica

Si am vazut si pe cele 2 printzese - Sara si Daria (de Mary) - si un cavaler - Luca; dragalsi foc, cum se joaca ei acolo!

Helene mi-au placut 'umblaretii'; ca sa ma lamuresc (cateodata sunt prea batuta'cap ): magazinul este pe partea cu Kandia?

Monica, ce bine ca e pe drumul cel bun, Clara!

Lalad, multumesc pt lamuririle cu albusul de ou.

Eu sunt 'varza' - dupa ce ca am sarma ghimpata in gat, acum am si muci, si aseara am facut febra (Shose, LauraI ca v-ati gandit la mine); ce mai azi noapte a fost coshmar.

Buburuza insa nu s-a trezit decat pe la 11:30 si apoi a dormist shnur - intru la ea 'mascata; si se repede la masca mea, cand ma vede. Incepe , 'bauuu' - crede ca facem cucu-bau .

Revin.

Ingerasul nostru
Albume

te inteleg perfect cu durerile de gat si tot tacamul. eu am luat nurofen simplu si paracetamol doar ziua intre alaptatul de dimineata si seara si pt gat pastilutele alea mici de la boiron,nu mai stiu cum se cheama. sa te faci bine repede

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

eu am luat COLDREX - si n-are niciun efect - si tantum - efect... idem - si de ieri, beau sirop de ridichie neagra - are efect... o ora.
Oricum, sunt pe'drumul cel bun' dak-mi pierd vocea - asta este apogeul, dupa care incep sa ma fac bine
back to you; grija mare sa nu-i dai strengarului!

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput

neata, zuze buburuze

www.youtube.com/watch?v=y4WrUuyx1Ds&feature=related" target="_blank">ce ne mai place azi

in dimineata matei s-a jucat cu aspiratorul si am avut timp de net. ce bine e ...ce ne facem cu dependenta asta?

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput