LMA Bulgarasi si globulete 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor m-a sunat mama acum si mi-a zis ca Maria are diaree si pana la ora asta a avut trei scaune
Am sunat dr si mi-a dat hidrasec,prolite, enterol si mi-a recomandat sa ii dau lapte praf nan junior ca este mai bine in momentele astea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani Alexandra! Sa ai parte numai de iubire si fericire!

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Fetelor, vreau sa va zic un off: de ceva vreme sotul e nemultumit de mine, ca nu-i cant copilului, ca nu-i zic povesti, ca sunt grasa si nu ma pot abtine, ca ma preocupa mai mult ce mananca copilul dar el nu mananca ce ii fac si arunc mancarea, ca stau pe dc(aici recunosc ca si eu ma simt prost ca pun copilul pe birou si io bantui pe aici)...etc.
Voi ce faceti cu copiii? le cantati, le spuneti povesti? eu prefer sa ii pun sa cante la calculator desi n-am prea multe cantece de copii, ii pun mai mult muzica de relaxare

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

vaiii..vaiiii si tu nu i-ai spus nimic inapoi???? cum adica nu te ocupi de copil...dar cine se ocupa?? el??? cum adica esti grasa......cred ca daca mi-ar fi spus sotzul meu ca sunt grasa as fi fost nu pot concepe asa ceva!!!! pai un sot care te iubeste ar trebui sa te sustina, sa iti faca complimente, sa te vada frumoasa si sa te faca sa te simti frumoasa oricum ai fi!!! ufff ce m-am aprins...
hai ca nu mai zic nimic...nu vreau sa te superi pe mine...

doar un lucru: uita te la frumusetea de fetita pe are o ai si vei vedea ca au meritat toate kg in plus!!! pt ea esti cea mai frumoasa!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Fetelor, vreau sa va zic un off: de ceva vreme sotul e nemultumit de mine, ca nu-i cant copilului, ca nu-i zic povesti, ca sunt grasa si nu ma pot abtine, ca ma preocupa mai mult ce mananca copilul dar el nu mananca ce ii fac si arunc mancarea, ca stau pe dc(aici recunosc ca si eu ma simt prost ca pun copilul pe birou si io bantui pe aici)...etc.
Voi ce faceti cu copiii? le cantati, le spuneti povesti? eu prefer sa ii pun sa cante la calculator desi n-am prea multe cantece de copii, ii pun mai mult muzica de relaxare

Poze Maria Sofia

si eu mai primesc reprosuri uneori din partea lui,dar gasesc imediat replica si il linistesc
eu nu-i zic povesti,in schimb ii cant(doar in casa) ca nu as vrea sa primesc vreo rosie,nu am voce frumosa dar ma straduiesc sa iasa ceva cat de cat....important e ca lui Iustin ii place
in ceea ce priveste mancarea...o am pe mami meu...bine si uneori mai am si eu scapari dar asa.....mai rar
la cap. kg in plus ...deocamdata se abtine sa-mi zica ceva..probabil stie ce-l asteapta
inca mai am 4kg de dat jos

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mai...nu va aprndeti mai (BB)...ca ii mai zic si eu cate ceva...dar in sinea mea ma simt cam aiurea, ca ar trebui sa fac mai multe si ca ar avea si el ceva dreptate...si as face mai multe da e timpul atat de scurt
nu stiu daca m-am facut inteleasa...ca e si copilu pe birou acu...mazgaleste cu carioci peste tot inclusiv tastatura, fata mea, haine...etc

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Fetelor m-a sunat mama acum si mi-a zis ca Maria are diaree si pana la ora asta a avut trei scaune
Am sunat dr si mi-a dat hidrasec,prolite, enterol si mi-a recomandat sa ii dau lapte praf nan junior ca este mai bine in momentele astea

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Cred ca si un regim n-ar strica, un morcov si orez fiert. Multa sanatate!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

tocmai m-au sunat cei de la scutecele momi si cica transp s a facut 17 ron.....cam mult!!! raman tot la pampers, care la noi s-au potrivit de minune pana acuma. de fapt orice pampers am folosit nu am avut nici o problema.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

ecaterina, gata m-am linistit..... ca sa te simti mai bine iti spun ca nici eu nu ii citesc povesti iasminei......si de fffff multe ori o las sa se joace singurica ca doar trebuie si sa se joace ea cu jucarii. mancare fac ca imi place.....daca nu fac ma plicti... dar sunt si zile in care comandam pizza, mergem la un hamburger sau mananca ce este prin frigi. nu a comentat niciodata pana acuma.....ca stie ca nu ii merge cu mine la capitolul asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

imi pare rau
la noi a dat rezultate smecta,enterol si bioctis...aaa si lapte fara lactoza
Multa sanatate!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Creem, trebuie sa recunosc ca m-am revoltat putin cand ti-am citit postarea.
Uite, o sa-ti povestesc despre mine: de cand m-am maritat (de 5 ani), cred ca am gatiti de 10-15 ori, nu calc niciodata si sunt destul de plinuta. Eu am inceput sa intru in bucatarie de cand l-am diversificat pe Matei. Lui ii fac tot timpul diverse chestii de mancare. La noi in casa gateste si calca sotul (cand nu e pelcat in delegatii). E adevarat ca eu inca din prima zi de convietuire i-am pasat sarcini si nu l-am rasfatat mai deloc. Eu doar fac curatenie, bag rufe la spalat (el le intinde) si impreuna facem cumparaturi.

Lui Matei ii citesc o data la 2-3 zile cate o poveste, nu stiu sa cant si de aceea ii pun muzica (mai nou ascultam Mozart ca am tot citit pe net ca dezvolta inteligenta), de jucat nu stau non-stop sa ma joc cu el si pe net stau cam o ora-doua (rar) pe zi.
Pe langa faptul ca suntem mame, suntem si femei, fiinte umane, care mai au nevoie sa se si relaxeze (pe DC), sa mai schimbe o vorba cu cineva. Eu cred ca o luam razna daca nu va aveam pe voi sau pe fetele din parc.

Uite, nu vreau sa te superi pt ceea ce ti-am scris sau pt ceea ce te voi sfatui, dar cred ca tb sa fii putin mai dura cu el cand iti mai face observatie, ca sa nu devina un obicei.
Te rog inca o data sa nu te superi pt ceea ce ti-am spus .

Citat:

Mai, ce sa zic...aveti soti intelegatori...si al meu e, doar de ceva vreme a inceput cu chestiile astea si ma face sa ma simt aiurea, ca o mama nu prea buna, ca sa nu zic rea, ca nu ma ocup "la maxim" de copil si de casa. Eu la capitolul gatit stau prost, ca nu reusesc sa-mi fac timp decat pentru papa fetei, cand ea doarme eu nu gatesc sa nu fac galagie ca se trezeste imediat, iar cand e treaza stau cu ea.
Poate o sa ma "reorganizez" ...intr-o buna zi

Poze Maria Sofia

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput