Am ceva ciudat la picior !
Am o problema la laba piciorului stang adica imi tremura f tare atunci cand conduc adica cand actionez pedala de ambreiaj. Mi s-a intamplat intr-o seara cand din cauza mai multor manevre am tinut picorul incordat probabil pe ambr si atunci a inceput sa tremure ff tare incat a trebuit sa il iau brusc. De atunci insa ma tine asa, de cate ori ma sui la volan si tin piciorul pe ambr incepe sa tremure f tare (nu stiu cum sa explic in scris...parca e ca un nerv si o ia piciorul razna si nu il pot controla decat daca il las pe pamant). Nici cand stau pur si simplu aici pe scaun nu il simt in regula, parca e un pic amortit si rece, parca trece ceva rece prin laba. Ce s afie asta? ce pot sa fac sa treaca ???
Va rog ajutati-ma cu un sfat ca deja am inceput sa ma ingrijorez. Sau macar sfatuiti_ma la ce medic sa merg. Nu mi s-a intamplat cred ca niciodata.
Multumesc!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Raspunsuri
Crinutz spune:
oare sa fie un inceput de ceva rau ? ca mai auzi de oameni care paralizeaza asa peste nopate. Plus ca eu am ceva pb cu coloana nerezolvate, neinvestigate nicodata si poate si de asta o fi ceva. Azi ma duc la medicul de familie sa vad ce zice. Toata lumea zice ca am picirul obosit si atata tot. Eu nu prea cred, ca as fi avut si pana acum, mai ales la inceputul sofatului. E f ciudat. Chiar in momentul asta simt o raceala parca in picior.
Doamne, asta imi mai lipsea!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Crinutz spune:
am fost la dr de familie si mi-azis sa merg la neurolog dar fara sa se uite si ea la ceva, doar ce i-am zis eu in 3 cuvinte. Si sa fac baie calda la picioare si apoi sa ma masez cu ceva reumatic gen diclofenac. Eu zic ca nu e de la asta. Eu cred ca provine de undeva de la coloana.
XIO pe unde esti? Poate stii mai multe. Sau un alt medic pe aici.
ingridnen, ai intuit bine. merci !
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crinutz am fost la dr de familie si mi-azis sa merg la neurolog dar fara sa se uite si ea la ceva, doar ce i-am zis eu in 3 cuvinte. Si sa fac baie calda la picioare si apoi sa ma masez cu ceva reumatic gen diclofenac. Eu zic ca nu e de la asta. Eu cred ca provine de undeva de la coloana. XIO pe unde esti? Poate stii mai multe. Sau un alt medic pe aici. ingridnen, ai intuit bine. merci ! "Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu" http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007 |
trimite-i PM lui Natynic,si ea te poate ajuta .Cel putin pana apare Xio !
Sanatate multa !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ana maria spune:
Crinutz mergi totusi la un neurolog, nu e neaparat ceva grav dar ar trebui sa primesti o parere avizata.
rory76 spune:
Mai Crinutz, mie imi tremura piciorul drept asa cand eram la inceput de sofat, eram atat de incordata ca tremuram toata, picioare, maini, ca piftia...culmea e ca numai cand eram la volan se intampla, niciodata in alt context. De asta m-am linistit, e clar ca era o componenta psihica in toata treaba...eu am ambele picioare reci si imi amortesc mereu cand nu ma misc suficient, eu am si o spondiloza veche, si mai nou cica fibromialgie, o chestie cu f. multe simptome diferite. Eu zic sa nu te ingrijorezi. Totusi, ca sa te linistesti mergi la neuro si zi-ne si noua ce ti-a zis.
Bafta multa!
"sky is the limit!"
Crinutz spune:
Rory, pai si 5 luni de ce nu a facut asa ? Asta ma roade pe mine. Plus ca il simt asa mai fara vlaga si cand sunt in casa. Ieri nu a facut mai deloc, azi insa ma luase iar un pic.
Zi_mi si mie te rog ce e aia fibromialgie si ce simptome diferite da ? Daca vrei...
Ah si eu cred ca am ceva la coloana, gen spondiloza, scolioza ceva pe la lombara ca doare al naibii cand fac efort sau stau in picoare pe loc mult.
merci
rory76 spune:
Pai ce sa zic, crinutz, fibromialgia asta are un cearsaf de simptome, de aia ti-am zis sa te uiti pe net. La mine se manifesta asa: la vreme umeda, sau rece, sau foarte calda si umeda, la schimbari de vreme am dureri in tot corpul, sunt vreo 18 puncte in care se simte- ti le da pe o schema pe pagina aia de care ti-am zis. Mai am ameteli, si de la spondiloza, cand aplec capul in jos, cand il misc prea brusc, imi pocneste pe la gat cand fac miscari extreme-il dau pe spate, il aplec sau il sucesc stanga dreapta...dureri menstruale, maini si picioare reci, amorteli, niste chestii asa ca niste ciupituri in muschi, zvacnituri ale muschilor ziua si noaptea, stari ca de lesin asa, dimineata intepeneala, dureri in maxilar, la ureche, urechi infundate, taraituri in urechi, ceva probleme si cu vedera- in sensul ca nu suport lumina foarte puternica, de neoane, nu suport stimuli vizuali - cum ar fi in supermarketuri, durere in piept, si ma simt asa, de parca sunt racita tot timpul. Eu pana sa merg la reumatolog m-am indopat cu antinflamatoare, care distrug stomacul, cu tot felul de pastile, dar omul ala m-a pus pe picioare- ca nu se trateaza efectiv, dar macar stii de ce sa te feresti. Cica se face fizioterapie, bai chestii, eu o sa merg la primavara la Techirghiol, dar pana atunci am grija, nu ma obosesc prea tare, stau in pat cand vreau si simt ca nu mai pot...ce sa fac? Bine ca nu lucrez decat acasa. la mine s-a manifestat dupa o raceala foarte puternica la plaman, am ramas sensibila tare...de vreo doi ani asa ma chinui, am zis ca am vreo tumoare ceva, am fost si eu la neurolog, mi-a zis ca nu ma baga la RMN pentru un moft, am radiografii in care se vede spondiloza la C2-C3 si asta e, n-am ca face.
E o boala dinaia de genul: nu mori de ea, dar mori cu ea! nu e obligatoriu sa ai si tu ce am eu, mergi la un medic sa te vada, eu am zis ca multa lume sufera de chestia asta pe care o am eu si nu stiu, nu e o boala foarte cunoscuta sau foarte cercetata, pentru ca nu vinde medicamente, nu e evolutiva, adica nu devii mai rau decat esti, nu paralizezi, traiesti cu ea asa. Sper ca m-am facut inteleasa.
Oricum, eu am fost intotdeauna de principiul ca daca te supara ceva fizic, mergi la medic, afli cum stai, daca esti bine, stai linistita, daca nu, macar ai timp sa iei masuri...sanatate maxima!
"sky is the limit!"
Crinutz spune:
Rory, o parte din simptomele astea le am si eu dar nu asa de evidente. Adica am amtelei, mai am stari de lesin asa neexplicabile,mai imi tiuie urechile, ma doare coloana, maini si picioare reci am avut toata viata(mai putin cand am luat gingobiloba pt ameteli), in supermarket ma ia ameteala, simt ca nu am aer si simt nevoia sa ma asez, la fel nu suport lumina, ma deranjeaza. Eu am luat toti medicii la rand care mi_au zis ca sunt atacuri de panica dar....nu prea sunt.
Asa ca o s amerg la o radiografie la coloana sa vedem cum e acolo.
Merci mult !
sanatate si tie si sa iti fie din ce in ce mai bine.