Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Madutz....eu nu am mai papat de la ora 22....desi doc a zis ora 18.....dim am baut o cafea mik, ca mi-a zis ca am voie... ca sa pot sa "ies"....De atunci fac foamea...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR cateva ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Oo ceva nou - imi curg tzitzili. Nu rau, dar curg. O fi ceva??

Adriana +38 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

buna!

eu sunt o graviduta de martie-aprilie2009 si sunt un pic 'disperata' pt ca nu stiu inca unde o sa nasc si vreau sa va cer sfatul
merg la 2 medici, unul la Medlife si altul la policlinica 10, de care apartin (pt luat in evidenta, concedii, analize, etc.)

cu medicul de la Medlife as putea sa nasc la Medlife sau la Maternitatea Bucur, iar cu cel de la pol. 10 banuiesc ca as putea sa nasc la spitalul Elias
recunosc ca la inceputul sarcinii gandeam ca nu conteaza cat costa, o sa nasc la Medlife si cu asta basta; acum, cand stiu cam cat costa nasterea, plus recoltarea de celule stem, plus ...., am inceput sa ma mai gandesc asa ca... ma framant ca nu stiu ce sa fac

despre Bucur n-am auzit prea multe de bine, in schimb stiu ca medicul este bun (in plus, a nascut o prietena acum 1 luna la Medlife si stiu ca acolo este totul f bine, ca ti se da atentie maxima, ca medicul a trecut sa o vada la fiecare 2h, dar si factura a fost pe masura)
cu acest medic urmaresc sarcina si echografic

despre Elias toata lumea stie ca e ok, dar n-am gasit prea multe pe net despre medicul la care merg eu, asa ca habar n-am daca e genul de persoana pe care sa o sun la 11 noaptea sau in w-e ca tb. sa nasc sau ma lasa sa nasc cu medicul de garda, nu stiu daca face epidurala sau daca recolteaza stem. Despre cezariana nu mai zic nimic.
Am gasit cateva referinte, bune toate, dar vechi de cativa ani. In policlinica stiu ca este apreciata de pacienti. Daca o intreb, o sa creada ca vreau sa nasc cu ea, iar decizia n-am luat-o inca.

PLZ, HELP!!!

dorana 20+

Doranna,

Eu voi naste in cateva zile la Elias, si am fost urmarita de o dr. de la Policlinica 10. Daca vrei sa vorbim mai multe detalii, activeaza-ti PM si da un mesaj.

La noi la odisee mai sunt cateva fete care au nascut la Elias, insa cu dr. T, ceea ce inteleg ca nu e cazul tau.

Sarcina usoara!

Iulia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ai ma Alexa...chiar asa e cu foamea...adica la cezariana nu papi decat supa si ceaiuri a II a zi?

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Otiliav, Darling, nglcarmen1, multumesc pentru primire .
Stiu ca e pe ultima suta de metri dar mai bine mai tarziu, nu?

34+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Darling, si eu am arsurile astea oribile, mai ales noapteaMa lupt cu ele de vreo 3 luni bune si singurul remediu care functioneaza binisor este suspensia Maalox, aproape termin a treia sticla
La fel ca si tine ma incurajez si eu, mai e putin si scap Profita de prezenta mamei tale si odihneste-te cat poti de mult.

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

In alta ordine de idei maine aterizeaza mama, YAAAY !!! De acum ma poate apuca nasterea, sunt linistita. Tr sa mai dau un aspirator, mai fac o ciorbita si gata. Dar acum ma bag in pat, mi-e foarte somn, azinoapte bebe nu m-a lasat sa dorm deloc. Credeam ca o sa se ridice in picioare in burta mea, asa de agitat era. In plus arsurile gastrice....nu stiu ce sa ma mai fac. Indiferent de ce mananc le am, de multe ori vomit din cauza lor. Am incercat si cu rennie si cu gaviscon. Uneori tine, de cele mai multe ori nu. Ma incurajez si eu - mai e putin si scap...

Adriana +38 cu Eduard

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Madutza, nu este o regula. Daca nu vrei clisma, atunci indicat ar fi sa nu mananci cu cateva ore buuune ca sa apuci sa golesti stomacul si intestinul. Eu am mancat normal pe la ora 2 dupa amiaza, apoi mi s-a rupt apa etc etc si am intrat in operatie la ora 8 seara, timp in care n-am mai mancat. Dar oricum am facut clisma, ceea ce a fost chiar foarte bine.

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Fetele care au facut cezariana, repet intrebarea de mai devreme: de la ce ora nu trebuie sa mananc azi? Eu am mancat la doua, pe la pranz si gata.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Madutza, curaj pentru maine

Hai Criss

Mergi la inceput

Darling, nu e rau deloc, e chiar bine, sanii se pregatesc penru alaptat, ceea ce curge deja e colostru, primul laptic pe care-l primeste bebe. Daca-ti curg tare, apeleaza la tampoane pentru sani ca sa nu-ti patezi hainele

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Oo ceva nou - imi curg tzitzili. Nu rau, dar curg. O fi ceva??

Adriana +38 cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor azi am fost la eco, colul meu s-a mai scurtat putin (1,83cm) dar e inca inchis, bebelina e in continuare coborata cam mult (si doar i-am zis ca nu o scot pe acolo), sper din tot sufletul sa mai stea macar pana implinim 36 saptamani, daca mai sta pana la 37 o premiez. Dr mi-a zis sa stau in continuare in pat, situatia nu mai e asa disperata, daca nasc acum nu e chiar un capat de tara, dar mai bine sa mai stea un pic. Insa parca nu a crescut asa mult fata de acum 2 saptamani desi dupa parerea ei e in termen.

Mirela 34+

Mergi la inceput