Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

CRISS

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
In alta ordine de idei maine aterizeaza mama, YAAAY !!! De acum ma poate apuca nasterea, sunt linistita. Tr sa mai dau un aspirator, mai fac o ciorbita si gata. Dar acum ma bag in pat, mi-e foarte somn, azinoapte bebe nu m-a lasat sa dorm deloc. Credeam ca o sa se ridice in picioare in burta mea, asa de agitat era. In plus arsurile gastrice....nu stiu ce sa ma mai fac. Indiferent de ce mananc le am, de multe ori vomit din cauza lor. Am incercat si cu rennie si cu gaviscon. Uneori tine, de cele mai multe ori nu. Ma incurajez si eu - mai e putin si scap...

da cu gaviscon, e cel mai eficient. vezi ca e si sirop si pastile. poate iti merg mai bine pastilele. vestea foarte buna e ca in secunda in care nasti ai scapat de arsuri, yupiiiii!!!

auzi, da daca vine mama ta de ce mai faci tu ciorba ca mi se pare cam contradictorii cele doua evenimente "vine mama" <-> "fac ciorba"

ALRA 37+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Felicitari Alexa, felicitari Corina!!!! Sa va traiasca Deniel si Arianna, sa fie sanatosi si voi sa va refaceti repede!!!

Criss, mult curaj, sa ai o nastere usoara!

Wndy, substanta activa din Infacol este simeticone in concentratie de 40 mg/ml. Am senzatia ca produsul pe care il ai tu are aceeasi substanta in compozitie..,probabil ca nu merge la Anna ta...

Madutza, pentru cezariana nu trebuie sa mananci cu 12 ore inainte de programare. Sa-nteleg ca maine e ziua cea mare? Multa bafta, sa ai o nastere usoara!

As vrea sa multumesc tuturor fetelor care mi-au laudat-o pe Sonia, nu stiu cat de frumoasa este, dar e o fetitza dragalasa, cu fatza de veveritza...va pe toate!

O seara frumoasa va doresc!

Diana, mami de Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

uuuuuuuuu....parca asa face trenu??
alra...harnicutaa...

amalia..mirtha...dandusaaa..otilia...va pup...citeam posturile voastre si cred ca o sa le tiparesc sa le am in casa...ca n-am cartea aia ..anyway..am inceput sa pricep cate ceva ceva legat de titzi..si pe alea tale, alra..of course..

alexa, te-ai ridicat???bravo...cum merge???cum fu??cred ca esti happy rau de tot...

criss, curaj fetitaaa!mult curaj!...noi ne gandim la tine...sa fie totul bine si sa decurga frumos, ce emotii...

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Madutza, bafta maine, nastere usoara si bebe papacios!Nu stiu cum e cu papatul inainte...

Ramo 36+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Diamisha, da maine sunt programata la cezariana. E posibil sa nu ma opereze, din cauza gatului. Ma duc si vad ce decizie ia dr la fata locului. Poate ma tine in spital, poate imi da drumul acasa, paote imi face rahi. Ma infiintez la spital si vad ce zice. Sunt sanse sa nasc maine. Va anunt daca e.

Multumesc fetelor pentru sustinere.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Corina felicitari mamico !
Sanatate si refacere rapida ! Sa va traiasca Ariana si va bucurati din plin de ea !
Abia astept sa ne povestesti primele trairi.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Din capitulu" anterior :

Criss multumesc pentru urari !Te astept cit mai repde de cealalta parte a baricadei. Sanatate !
Sa iti spun sincer in legatura cu colicile s-au mai calmat lucrurile de cind am inceput sa aplic cu rigurozitate sistemul “tzatzi pentru toate”. Acum racnetele sunt mai degraba tipete si sunt prezente in special cind face partzuri sau kk.

Nebunica mi pare rau sa aud despre asa mari probleme cu nasterea. Pentru mine forcepsul ramine o unealta extrem de periculoasa. Ma bucur ca s-a incheiat cu bine.Iti pot spune insa ca treptat taietura se va vindeca si vei reusi sa te misti mult mai bine si mai repede. Nu am avut problemele descrise det ine dar intervalul de vindecare a fost cam de 12-14 zile. Abia atunci am reusit sa ma misc mai bine si fara asa mari dureri.Am folosit si pt. episiotomie si pt. edemul perianal tinctura de galbenele. Are si efect cictrizant si efect calmant. Pentru toaleta rani cloramina pt. uz uman. Mai nou pot spune ca am mai rams si cu niste dureri groznice in zona cocisului. Am citit ca este unul dintre efectele nasterii. L-am simtit dupa cce a trecut episiotomia. Mgraznic acea parte carei popular i se spune : noada , atunci cind ma asez. Si asta va trece. Am inteles ca durerea este cauza de fisurile care au avut loc in timpul nasterii pt. a-i face loc bebelului. Ulterior cocisul se reaseaza . Mie imi radiaza durerea si la cooana sa ca...sunt cam beteaga . Dar toate...tre voba ta . Cind o privesc pe fie-mea...panaceu univesal. Sanatate !
Eva tresare in somn , misca bratele picoarele si mai si hacaie din cind in cind – chiar cind suge. Medicul pediatru mi-a explicat ca sunt normale toate aceste manifestari. Bebe nu are deocamdata controlul muschilor si nici nu isi poate regla tot timpul respiratia in acelasi ritm. Spre 3 luni vei obseva modificari in bine sub aceste aspecte.

Alra sper ca exagerezi macar un pic nu ne-pututul ! Hai mai tocmai acum pe ultima suta de metrii sa ajungi sa fii exilata in gradina ? !!!Fruntea sus ca vazusi cum fu la Corina ! Acu’ nu-i ca niciodata si odata hop te vad nascuta. Sti ca seara ma dadeam cu netu” iar dimineata mamica.

Madutza multumesc pentru confirmare. Cind mai ai timp poate ne povestesti la ce anume ai experimentat in educatia Anei si ai vrea acum sa renunti in educatia Andreei .

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

monicus...am luat si io un pachetel cu chiloti uni....dar nu imi plac...parca nu se muleaza ok...parca..tind sa cada de pe...c..r...si am luat o masura pe masura micuta...mai sunt si aia facuti din tifon de ala elastic...costa ..da...nu prea le vad rostul..am luat la acelasi pret chiloti normali cu :cur: din bumbac bun fain,gri nergri...si is mult mai fericita...daca nu se vor pata, i voi purta si pe viitor, de ce nu??

tampoane am facut si eu...am mai luat o punga maree de la chicco (is enormee)...am gasit 30 buc la 5 euro...f convenabil...nu stiu cat de bune or fi...

diamisha...azi noapte la 4 ma uitam la video cu sonia......la baita...la poze...f scumpa sonia...finuta...si paturica aia cu gaurele imi place mult de tot...da asa o senzatie...bebeluseasca...

Cherie 36+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Alra pai ma gandeam ca vine omu de la aeroport, i-o fi foame, asa nu strica o impresie buna. Dupa aia va face ea, sunt convinsa. Oricum n-am nici un chef dar o ciorba rapida de pui n-ar tr sa-mi ia mult. Cred, sper...(am luat legumele gata curatate si taiate oups)

Adriana +38 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput