Brasovence care locuiesc in alte orase !!!!

Brasovence care locuiesc in alte orase !!!! | Autor: danybv

Link direct la acest mesaj

Am vrut sa deschid acest subiect mai de mult timp dar am renuntat insa acum imi voi incerca norocul.
M-am gandit sa caut brasovence care locuiesc acum in alte orase ,
daca sunteti pe frecventa va astept sa stam de vorba

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Buna,
Daca am stat in Brasov numai 4 luni se pune??
Mi-ar fi placut sa devin brasoveanca, dar n-a fost sa fie, asa cred!!
Sper nu numai sa apara, dar sa fie si mult mai vorbarete brasovencele de pretutindeni...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna draga mea cfelinar se pune , noi ne stim de pe forumul fetelor din Bv
Stiu toata povestea ta si imi pare nespus de rau ca aici in tara asta nu ati putut rezolva ce ati vrut dar sa fiti voi sanatosi si sa fiti fericiti si aici unde v-ati mutat .
Va doresc numai bine

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si eu ,si eu sunt brasoveanca...plecata de ceva ani de acolo dar cu dor nespus si vesnic pt Brasov...ma simt bine unde sunt acum,dar imi lipseste destul de mult orasul meu scump....asa ca haideti la povesti dragele mele!!!

Era un subiect cu Brasovul dar mergea tare tare greu...sper ca aici sa avem mai mult noroc

CFELINAR,eu te vazusem pe la brasovence,am si citit despre instalarea voastra la Brasov,parca,nu?!...oare ma insel?...ce s-a mai intamplat,ai reusit cu mutarea?

DANY,cum e la tulcea?...dupa ce ai stat la Brasov?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

bine-ai venit CRISMIR
Ma bucur mult sa gasesc brasovence cu care sa vorbesc pe forum , desi eu mai vorbesc si cu fetele din Brasov dar ma simt asa putin in plus fiindca ele au ce sa povesteasca fiindca stau in oras pe cand eu sunt plecata de 2 ani de acolo si nu mai stiu toate detaliile din oras si de aceasta am hotarat sa deschid acest subiect , noi intelgem starea pe care o simte fiecare brasoveanca care este plecata din orasul ei natal
La Tulcea este frumos , este un orasel micut ( gen Codlea la noi ) un picut mai mare , deci nu prea ai ce sa faci aici , imi lipsesc foarte mult prietenii , parintii , coelgii de scoala etc .Niciodata nu o sa-mi uit orasul si tot ce este in el dar nu am ce sa fac trebuie sa ma adaptez aici la Tulcea , acum am un sot , o familie de care trebuie sa fiu fericita .
Ma bucur ca va am pe voi
Unde ai locuit in Bv ? Eu locuiesc in Racadau ( parintii ) pe str Padina langa parcul trandafirilor mai exact .

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY,eu am stat pe Calea Poienii(drumul de Poiana),acolo am crescut si copilarit...ai mei parinti stau acolo..dar am avut apartament si pe Alexandru cel Bun...si cat am stat 1 an in Brasov cu copilul,am stat si la socrii pe Sitarului...mergea des in parc in Racadau

Si mie imi e dor de prietnei si de parinti,...cel mai dor imi este de fapt de petrecerile de acolo...si aici avem prieteni dar distractia nu e aceeasi...iar mie imi lipsesc intrunirile de familie,sa zic asa,...saptamana trecuta verisoara mea a facut botezul la a doua fetita pe care o are,tot neamul s-a strans,chef fain si mare...asta imi lipseste...dar asta e este viata...distanta asta

Va pe toate ,oriunde ati fi,sper sa ne auzim cat mai des!!!...eu plec la treaba,s-a trezit copilul si o luam din loc

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

spor la treaba CRISMIR

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Ce liniste este pe forum

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Da, am reusit cu mutarea, CRISMIR. Suntem din nou in Canada, un nou inceput, lucrurile se aseaza incetul cu incetul. Exact ceea ce spui tu ca-ti lipseste, asta ne lipsea si noua tare, tare, de aceea am incercat o revenire in tara, insa nu a mers...

Dany are dreptate, sanatate sa ne dea Doamne-Doamne, restul se aranjeaza.

Noapte buna, Romania!!

Cristina

Mergi la inceput

buna dimineata fetele , va invit la o cafea pentru cand va treziti
cfelinar ma bucur nespus de mult ca incepeti sa va aranjati la locul vostru
CRISMIR

danybv

Album poze

Mergi la inceput

HERE IS A BIG HUG FOR YOU !
http://www.sl-designs.com/images/free-backgrounds/smiley-hug3_sl-designs.jpg

Cristina

Mergi la inceput