Laptop - de care?
Intentionez sa achizitionez un laptop, dar nu ma pricep deloc. Ce trebuie sa urmaresc? Ce marca? Ce trebuie sa aiba, caracteristici? Mentionez ca va fi folosit in special pt. uz casnic, personal, navigat pe internet, vizionat filme, poze, muzica ...
Astept sfaturi, impresii, experiente personale ...
din pct meu de vedere fereste-te de fujitsu siemens.daca te intereseaza mobilitatea urmareste sa aiba bateria cu multe celule.de preferat nu il lua cu vista daca nu are minim 2GB de RAM.cauta procesor de la 2GHz in sus sau cauta core2duo.procesor sub 1.7 e slab.
ai un buget estimat pt asta?e mai usor de recomandat cu un buget.
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
abramburika spune:
da, bugetul e intre €500-700 ... majoritatea au vista ... din ce m-am mai uitat eu pe oferte nu am mai vazut cu windows xp ... Iar ca marci as fi orientata spre acer sau hp.
multumesc, oricum pt. sfaturi, am sa notez ...
o broscuta mica, mica ...
marumiha spune:
DELL-au preturi destul de bune si śnt performante,noi am cumparat unu care ́n magazin costa cam 400e.mai mult.
Vorbesti cu ei si ti-l fac cum vrei tu.
Poze
abramburika spune:
Si unde gasesc prod. dell? Eu de marca asta n-am auzit ... da' nu-i de mirare la cat de experta sunt !!!
puisorul spune:
Si eu am Dell si sunt foarte multumita. In rest recomandarile lui Espiritu sunt OK.
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca_a spune:
Abramburika, si eu zic tot Dell. In niciun caz Acer, chiar daca sunt mai ieftine ptr ca sunt proaste. Iar daca nu gasesti cu Win XP, cauta sa aiba Vista Business ca la aceasta varianta, downgrade-ul la XP este gratuit.
Later edit: Dell este printre cei mai renumiti producatori IT din lume.
bb_yasmi spune:
petro vb pe mess.
ca si idee conteaza configuratia laptopului, ce contine nu ca e carcasa acer sau siemens.....sau alta firma.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
abramburika spune:
anca - merci de raspunsuri ... vezi, la cat ma pricep eu, nu auzisem de dell. Iar acum, pe cine intreb printre cunoscuti cica numai de-asta au .
bb - da, vb. pe mes. Nu ma grabesc, oricum. Adica pana in dec. mai astept. Si da, sunt de acord ca nu conteaza carcasa, de aia am si intrebat ... pt. ca eu nu ma pricep ce sa caut, la ce sa ma uit in materie de comp.
anca_a spune:
Abramburika, cu 700-800 euro iti poti lua un Dell Inspiron 1525N, cu ecran de 15,4", procesor INTEL CORE2DUO T5750, memorie 2 GB DDR2, HDD 250GB.
Si contrar celor zise de Bb eu ma incapatanez si insist ca este importanta marca. A pune semnul egal intre Acer (de ex) si Dell e ca si cum ai zice ca Dacia si BMW sunt ambele masini.