Laptop - de care?
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
anca a tin si eu sa te contrazic, integratorul (acer, lenovo,HP etc)nu este si fabricant de componente, el ansambleaza componente procurate de la diferiti producatori. poti sa gasesti in 2 modele de laptopuri aceleasi componente de la acelasi producator dar cu carcase diferite.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
anca_a spune:
Bb, de acord ca doua laptopuri cu aceleasi componente au aceeasi performanta. Dar nu au aceasi fiabilitate. Carcasa aia de care zici tu e si ea importanta...materialul din care e confectionata, balamalele...apoi ventilatorul laptopului...suna mai tare sau mai incet...raceste laptopul mai mult sau mai putin. E mult de discutat. In continuare imi mentin afirmatiile. Apropo, Lenovo si HP sunt si ele marci foarte bune.
bb_yasmi spune:
deci cu alte cuvinte iei acelasi lucru dar cu un ambalaj mai frumos.... ca performanta e aceeasi (chiar tu ai spus-o). gata inchei discutia ca nu isi are rostul aici.
pupici.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
abramburika spune:
Multumesc fetelor pt. sfaturi!
bb - am mers pe mana sotului tau si l-am luat pe cel de la hp de care iti vorbeam aseara. E ok pt. ce am eu nevoie ... acu' urmeaza sa-l descopar, sa-l bijuteresc nitel . Multumeste-i inca o data din partea mea!
o broscuta mica, mica ...
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Multumesc fetelor pt. sfaturi! bb - am mers pe mana sotului tau si l-am luat pe cel de la hp de care iti vorbeam aseara. E ok pt. ce am eu nevoie ... acu' urmeaza sa-l descopar, sa-l bijuteresc nitel . Multumeste-i inca o data din partea mea! o broscuta mica, mica ... |
cu mare placere petro!! oricand ai nevoie!!!!!!
teodora35 spune:
eu am un asus cu procesor intel dual core este foarte bun il am de aproape un an si nu am avut nici o problema cu el
Burtocika spune:
Vin si eu cu o intrebare dupa ce s-a terminat ...
De ce nu Fujitsu-Siemens ? Ca barbatu-meu a avut 2 laptopuri de la firma asta in 5 ani si e foarte multumit ... le-a schimbat pt ca a schimbat serviciul, nu din motive de "nemultumire".
Iar carcasa conteaza, depinde ce vrei sa fgaci cu laptopul ... Daca mergi mult pe teren, in conditii mai mult sau mai putin severe, e important sa fie rezistent, dsa nu crape cum il lovesti ... Fujitsu lui a cazut de vreo 2 ori pe jos si e ok, iar de alta marca (nu mai stiu care) imi povestea ca a crapat dupa 2-3 luni ...
alexalina spune:
citat din mesajul lui bogdanai Vin si eu cu o intrebare dupa ce s-a terminat ... De ce nu Fujitsu-Siemens ? Ca barbatu-meu a avut 2 laptopuri de la firma asta in 5 ani si e foarte multumit ... le-a schimbat pt ca a schimbat serviciul, nu din motive de "nemultumire". Iar carcasa conteaza, depinde ce vrei sa fgaci cu laptopul ... Daca mergi mult pe teren, in conditii mai mult sau mai putin severe, e important sa fie rezistent, dsa nu crape cum il lovesti ... Fujitsu lui a cazut de vreo 2 ori pe jos si e ok, iar de alta marca (nu mai stiu care) imi povestea ca a crapat dupa 2-3 luni ... |
Mersi mult,ma si speriasem pt ca sotu mi-a luat de Mos Nicolae un laptop Fujitsu-Siemens si dupa ce am citit pe aici... Nu ne prea pricepem niciunul asa ca...
espiritu spune:
citat din mesajul lui bogdanai Vin si eu cu o intrebare dupa ce s-a terminat ... De ce nu Fujitsu-Siemens ? Ca barbatu-meu a avut 2 laptopuri de la firma asta in 5 ani si e foarte multumit ... le-a schimbat pt ca a schimbat serviciul, nu din motive de "nemultumire". Iar carcasa conteaza, depinde ce vrei sa fgaci cu laptopul ... Daca mergi mult pe teren, in conditii mai mult sau mai putin severe, e important sa fie rezistent, dsa nu crape cum il lovesti ... Fujitsu lui a cazut de vreo 2 ori pe jos si e ok, iar de alta marca (nu mai stiu care) imi povestea ca a crapat dupa 2-3 luni ... |
exceptii care confirma regula.eu am fost avertizat de la bun inceput "nu iti lua FS" dar nu am ascultat.drept urmare acum am un HP
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui espiritu
exceptii care confirma regula.eu am fost avertizat de la bun inceput "nu iti lua FS" dar nu am ascultat.drept urmare acum am un HP ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului. in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia. |
Espiritu'dar de Acer ce zici?Nu stiu de ce,din auzite,nu ma incinta dar eu nu ma pricep si zilele astea vreau sa-mi cumpar un laptop.
De computerul FS de-acasa am fost multumita pina acum cind a inceput sa se blocheze dar are oarece virsta.Sotul meu foloseste la job numai computere FS si e multumit,nu au avut probleme cu ele.
Alina