Seminte de pin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tisina, eu am cumparat prajiturelele dar uite aici reteta de pignoli:
http://allrecipes.com/Recipe/Pignoli-Cookies-II/Detail.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

, eu am cumparat prajiturelele dar uite aici reteta de pignoli:
http://allrecipes.com/Recipe/Pignoli-Cookies-II/Detail.aspx

Lume multa, oameni putini

Suna tare bine! Cred ca o sa le incerc de Craciun. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana15

eu la rest libanez am mancat humus cu seminte de pin care erau putin coapte. erau fff bune.dar,aveti idee unde gasesc sa cumpar si la noi?ca pana acum nu am vazut.ce e drept,nici nu am cautat.

Am vazut acum un an de zile in supermarket dar erau foarte scumpe si probabil nu s-au cumparat si nu au mai adus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana15

eu la rest libanez am mancat humus cu seminte de pin care erau putin coapte. erau fff bune.dar,aveti idee unde gasesc sa cumpar si la noi?ca pana acum nu am vazut.ce e drept,nici nu am cautat.

Eu am vazut cu putin timp in urma la Billa, unde sunt semintele si porumbul de floricele... pe langa sucuri! Intr-adevar sunt foarte scumpe... nu am cumparat inca! Se pot papa si crude? si ce proprietati au! I-as lua totusi copilului daca au niste vitamine ceva...

Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a
Intr-adevar sunt foarte scumpe... nu am cumparat inca! Se pot papa si crude? si ce proprietati au! I-as lua totusi copilului daca au niste vitamine ceva...

Da, sigur ca se pot manca crude, gustul lor e un pic mai delicat decat al altor seminte dar sunt foarte bune. Scumpe sunt si aici si peste tot cred, cot la cot cu macadamia nuts. Proprietati...pai au proteine, ceva fibra, vitamina e, antioxidanti si mai multe nu stiu.... Dar sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

In italiana se numesc "pinoli", sunt foarte apreciati (si scumpi) si pe aici...eu ii folosesc la strudel cu mere sau prajitura cu branza, alaturi de stafide.
Retzeta standard n-am, folosesc aluat de-a gata si pun ingredientele (neaparat si scortisoara!) dau la cuptor si iese buuun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Eu le cumpar in Bucuresti de la magazinele arabesti si de la iranieni (exista unul in Militari, pe Virtutii) si intr-adevar sunt foarte scumpe, dar m-am invatat sa le pun la unele mancaruri cand locuiam in Liban. Acolo cel mai mult se folosesc cu orez si la prajituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarasvati spune:

Eu am cumparat seminte de pin de la Ki Life din piata Amzei - doar ca pe ambalaj scrie ”Miez de cedru” - cu 12 Ron 100 grame. Le folosesc in salate.

Mergi la inceput